Perjantaipuska – Valkoiset erikoistulppaanit

Viikonlopun kunniaksi kävin hakemassa perjantaipuskan K-marketista. Ajatuksena oli ostaa perinteinen viikkokimppu, jossa keltaista, valkoista ja vihreää. Tämä valkoinen erikoistulppaanilajike varasti kuitenkin huomioni. Tulppaanin terälehtien hapsottava reunus on todella veikeän näköinen ja muutamassa kukassa on myös vaaleanpunaisia raitoja. 🙂

Erikoistulppaani terälehden hapsottava reunus - Perjantaipuska Omakotivalkoinen
Erikoistulppaani terälehden hapsottava reunus - Perjantaipuska Omakotivalkoinen
Erikoistulppaani terälehden hapsottava reunus - Perjantaipuska Omakotivalkoinen
Erikoistulppaani terälehden hapsottava reunus - Perjantaipuska Omakotivalkoinen

Siirrettiin tytön kanssa ruokapöytä tänään lähemmäs olohuonetta, jotta saatiin meille riittävän iso tanssiareena makuuhuoneen lasiseinien edustalle. Opetin tytölle Janet Jacksonin Rhythm Nation -musavideon koreografiaa ja jatkamme sen parissa vielä huomenna.

Illan ohjelmistossa on pari päivää sitten Yle Areenassa julkaistun American Song Contest -kilpailun ensimmäisen karsinnan katselua. Kyseinen formaatti jatkaa Euroviisuista tutussa tunnelmassa ja parhaan kappaleen voitosta taistelee 56 kilpailijaa. He edustavat Yhdysvaltain kaikkia 50 osavaltiota, viittä territoriota sekä pääkaupunki Washingtonia. Jännä nähdä miltä viisuhulina näyttää ja kuulostaa jenkkilässä. 🙂

Ihanaa viikonloppua kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Perjantaipuska – Valkoiset erikoistulppaanit

  1. Heippa, mihin on hävinnyt katseenvangitsija, josta on iloa joka päivä, niin kuin kirjoitit takkapostauksessa. Oliko se sittenkin vain kuvauslainassa?

    1. Hilima: Ei ole minnekään kadonnut, se on olohuoneesta eteiseen päin kaartuvalla seinällä tällä hetkellä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *