Soppapäivän kuulumisia ja haaveilua keväästä

Kylläpä onkin kolea ilma ulkona ja maakin on peittynyt lumen alle. Eipä ensimmäisenä tule mieleen, että muutaman päivän päästä ollaan jo huhtikuun puolella ja kevään pitäisi olla hyvässä vauhdissa. Instagramiin jo kirjoittelinkin, että kylmä keli tarvitsee kuuman kumppanin ja siksi meillä on tänään soppapäivä. Kaapista löytyi ainekset perunasoppaan, joka tunnetaan paremmin nimellä jauhelihakeitto (resepti TÄÄLLÄ) ja tässä miedolla lämmöllä poreilevaa soppaa vahtiessani kirjoitan samalla tätä postausta. 😀

Sisustuskuvat kollaasissa - Omakotivalkoinen
Sisustuskuvat kollaasissa - Omakotivalkoinen
Sisustuskuvat kollaasissa - Omakotivalkoinen
Sisustuskuvat kollaasissa - Omakotivalkoinen

Toivottavasti kohta saadaan taas nauttia auringosta, lämpimistä päivistä ja lintujen viserryksestä. En jaksaisi millään enää odottaa että ruoho alkaa vihertää. On äärettömän energisoivaa kun kevät herää väreihin ja valoa riittää aamusta iltaan. Odotan myös että saan pakata untuvatakin pois ja ottaa trenssin käyttöön. Siihen vaaditaan kymmenisen lämpöastetta ja sormet ristissä toivon ettei kauaa tarvitsisi odottaa.

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!2 kommenttia “Soppapäivän kuulumisia ja haaveilua keväästä

  1. olikin kerrassaan virkistävä resepti. Siis oikeasti, oliko tämä ivaa vai näinkö köpösästi on omat leivontataitosi tai ruuanlaittotaitosi eli pussi valmiiksi pilkottuja juureksia ja maustepippureita ja lisäaineita sisältävä lihaliemikuutio. Kyllä samalla vaivalla saa kyllä 100 x paremman makuisen, kun maustaa ihan oikeilla mausteilla, yrteillä ja lohkoo muutamat juurekset – ja nuo rainbow-tuotteet pitäisi laittaa pantaan. aivan bulkkia. Teet varmaan pitsankin niin, että laitat valmiskumipussijuustoraasteta??

    1. Daisy: Kylläpäs kokkailuni nyt korventaa sinua. Millä tavalla pakastetut keittojuurekset ovat mielestäsi bulkkia tai huonoa ravintoa? Niissähän on kaikki vitamiinitkin tallella. Kiireisen ihmisen arjessa nopeasti valmistuva arkiruoka on joskus paikallaan ja juuresten pilkkominen pitkän työpäivän jälkeen nälkäisenä lapsen monkuessa vieressä oli eilen aivan liikaa. En myöskään ollut aikonut tehdä keittoa eilen, mutta ilma oli sen verran kylmä että soppaa alkoi tehdä mieli ja kun aineksetkin löytyivät kaapista valmiina niin mikä jottei.

      Kaikesta saa tottakai aina parempaa kun itse huolella tekee, maitokin on parempaa suoraan lehmästä lypsettynä kuin kaupan maitopurkkiin pakattuna. 😀 Valmiskumijuustoa en käytä missään muodossa. Kategoriasta Reseptit löydät lisää kokkailujani ja leipomuksiani. 🙂

      Aurinkoista kesän odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *