MUJI – Sisustusinspiraatiota ja upeita puunsävyjä

Piipahdin tänään pitkästä aikaa MUJI-myymälässä ja bongailin mielettömän ihania juttuja kotiin. Kauniita puunsävyjä ja minimalistista japanilaishenkistä tunnelmaa oli katettuna mm. tämän ensimmäisen kuvan kattaukseen. Myös petaukset ja lakanat yleensäkin ovat MUJI:ssa aina ihanasti esillä. Tässä 10 kuvan kimara Kauppakeskus Kampin MUJI:sta!

MUJI sisustusinspiraatiota - Omakotivalkoinen
MUJI sisustusinspiraatiota - Omakotivalkoinen
MUJI sisustusinspiraatiota - Omakotivalkoinen
MUJI sisustusinspiraatiota - Omakotivalkoinen
MUJI sisustusinspiraatiota - Omakotivalkoinen
MUJI sisustusinspiraatiota - Omakotivalkoinen
MUJI sisustusinspiraatiota - Omakotivalkoinen
MUJI sisustusinspiraatiota - Omakotivalkoinen
MUJI sisustusinspiraatiota - Omakotivalkoinen
MUJI sisustusinspiraatiota - Omakotivalkoinen

Ihanaa perjantai-iltaa ja alkanutta viikonloppua!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

4 kommenttia “MUJI – Sisustusinspiraatiota ja upeita puunsävyjä

    1. Riitta: kyseinen vuodesohva on ilmeisesti uutta mallistoa. Verkkokaupassa ei ole kaikkia kalusteita joita myymälässä on esillä. Kannattaa soittaa Mujille ja kysyä olisiko sohva tulossa myös verkkokaupan valikoimaan. ?

  1. Heips?Joko nyt uskaltaa kysyä,koska julkaiset lupaamani ruokavaliopostauksen ? Hyvää kevään jatkoa ja Pääsiäisen odotusta !

    1. Pilvi: maailman tilanteen takia koin että aihe on turha ja first world problem -tasoa. En tiedä palaanko aiheen pariin joskus myöhemmin, mutta nyt ei tunnu siltä että haluaisin postailla pienestä painonpudotuksestani. Projekti jäi osaltani keskenkin, ajatukseni ovat olleet aivan muualla enkä ole pitänyt edes kirjaa helmikuun lopun jälkeen syömisistäni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *