JYSK-sisustustekstiilit keväisissä väreissä

Kaupallinen yhteistyö: JYSK

Keväiset JYSK-sisustustekstiilit koostuvat kauniista pohjoismaisista sävyistä ja struktuureista. Koristetyynyissä ja muissa kodin tekstiileissä yhdistellään värejä nostalgisesti ja estottomasti. Kokosin koristetyynyistä ja torkkupeitoista valkoiselle sohvalle kaksi erilaista yhdistelmää sesongin valikoimasta – kumpi sinusta on kivempi?

Jysk kevään sisustustrendit ja värikkäät sisustustekstiilit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Jysk kevään sisustustrendit ja värikkäät sisustustekstiilit - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Global Recycled Standard – Uutta kierrätysmateriaaleista

Pienin kukkasin koristeltu koristetyyny KAMILLE toi välittömästi mieleeni lapsuudenmuistot 80-luvulta. Minulla oli pienenä paituli, jossa oli samankaltainen kukallinen väripaletti ja se oli lempparini monta vuotta, vaikka hihatkin oli kasvun vuoksi jääneet liian lyhyiksi. Kyseinen paituli oli minulla niin kauan kunnes kangas oli hiutunut puhki ja äitini sen minulta salaa hävitti. ?

Osa JYSK-tuotteista, kuten mm. tämä KAMILLE-koristetyyny, kantaa Global Recycled Standard (GRS) -tunnusta. GRS-merkityt tuotteet sisältävät ISO-standardin mukaisia kierrätettyjä materiaaleja, jotka jäljitetään tarkasti koko tuotantoprosessin ajan. Näin varmistutaan sosiaalisten- ja ympäristökäytäntöjen sekä kemiallisten rajoitteiden noudattamisesta.

Jysk kevään sisustustrendit ja värikkäät sisustustekstiilit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Jysk kevään sisustustrendit ja värikkäät sisustustekstiilit - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Lapsuudenmuistoja ja nostagiaa

Omalle kohta jo teini-ikäiselle tytölleni nämä nostalgiset kevätsesongin värit ja kuosit ovat mieleisiä. Tytön lemppari on värikkään raidallinen KAPRIFOL-koristetyyny yhdistettynä tummanharmaaseen hapsureunaiseen HORTENTIA-koristetyynyyn.

Raidallinen koristetyyny KAPRIFOL on lempeä tuulahdus kevätaurinkoa, järvimaisemaa ja marjaisia sävyjä. Tämä on täydellinen kumppani lekotteluun verannalle, parvekkeelle ja pihalle hyvän kirjan ja juoman kanssa.

Raidallisen tyynyn oikealla puolella on unelmanpehmoinen ja oliivinvihreä ALM MOKKA -koristetyyny, joka on mukana myös toisessa tyynyvariaatiossa.

Jysk kevään sisustustrendit ja värikkäät sisustustekstiilit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Jysk kevään sisustustrendit ja värikkäät sisustustekstiilit - Omakotivalkoinen sisustusblogi
Jysk kevään sisustustrendit ja värikkäät sisustustekstiilit - Omakotivalkoinen sisustusblogi

Kummasta kombinaatiosta sinä pidät enemmän – Vaihtoehto 1 vai 2?

Touhukasta torstaita kaikille!


Mainos alkaa

Mainos päättyy

4 kommenttia “JYSK-sisustustekstiilit keväisissä väreissä

    1. Veera: minustakin tuo raidallinen koristetyyny on ihana, tulee kesän kaipuu kun sitä katselee. ?

    1. Anile: tummanvihreä ja hieman sinertävä tummanharmaa luovat kivaa kontrastia persikkaisiin ja murretun keltaisia sävyihin. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *