Juhannus Helsingissä – Seurasaaren juhannusvalkeat

Helsingissä on juhannuksena tekemistä ja näkemistä yllin kyllin. Harmittavasti suurimassa osassa ikäraja on K18, joka rajoittaa vaihtoehtoja teinin kanssa liikkuessa. Olisi ihana mennä tytön kanssa kuuntelemaan livemusiikkia ikärajattomaan ulkoilmatapahtumaan, joita omassa lapsuudessani järjestettiin esim. Linnanmäellä ja Kaisaniemen puistossa juhannuksen aikaan. Seurasaaren juhannusvalkeat on ainut potentiaalinen vaihtoehto, jos kaipaa juhannukselta muutakin kuin grillausta ja kokkoa. 🙂

Juhannus Helsingissä Seurasaaren juhannusvalkeat

Seurasaaren juhannusvalkeat

Seurasaaren kulttuurihistoriallisessa kansanpuistossa vietettävät juhannusvalkeat tarjoavat ohjelmaa koko perheelle tänään klo 17 alkaen. Esiintymässä ovat mm. Ketale, kaustislaista viulunsoittoa esittävä Tallari, viuluyhtye Polenta ja Kantelettaren teksteihin sävellettyjä rakkausaiheisia lauluja esittävä Sabrina ja Saarten tyttäret. Perheen pienimmille on tarjolla Koirien Karjala -musiikkinäytelmä, Kettu Käreittären taikapolku, hevosajelua ja ikioma kokko.

Perinteiset juhannustanssit järjestetään sekä lapsille että aikuisille ja 5 euron lisämaksusta voi nauttia myös kärrysaunan löylyistä. Ruokapuolella tarjolla on ravintola Seurasaaren Kruunun Yöttömän yön buffet ja Kahvihuone Mieritzin makeat ja suolaiset herkut sekä janojuomat. Juhlakentän kioskista voi ostaa klo 01:00 asti pikkupurtavaa, kahvia, teetä, virvoitusjuomia ja mehuja. Juhlakentältä löytyy lisäksi myös Kauppahallin Kotiruoan myyntipiste, jossa on myynnissä lättyjä, makkaraa, muikkuja, makkaraperunoita ja vegaanisia falafel-annoksia.

Juhannus luontokuvat kasvit omakotivalkoinen

Koko perheen juhannusjuhla

Seurasaaren perinteikäs juhannusjuhla on maksuton alle 12 vuotiaille. Yli 12 vuotiaiden lippu maksaa lippu.fi:ssä 27,50 euroa. Juhannustapahtuma alkaa klo 17:00 ja päättyy 01:00. Kulkuyhteydet Seurasaareen ovat hyvät ja perille kävelee lähimmältä bussipysäkiltä noin vartissa. Vesipullot pakkaamme mukaan, sillä jano varmasti yllättää auringonpaahteessa ja samaa suosittelen myös kaikille muille, jotka suuntaatte juhannuksen viettoon Seurasaareen. 🙂

Ihanaa ja iloista juhannusta kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Juhannus Helsingissä – Seurasaaren juhannusvalkeat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *