Juhannusherkut Mainingista

Piipahdimme Helsingin Vuosaaressa sijaitsevassa Ravintola Mainingissa nauttimassa juhannusherkkuja runsaan buffetin äärellä. Tarjolla oli runsaasti kesäisiä herkkuja, kuten lohta, erilaisia salaatteja, uusia perunoita, makkaraa ja avokadopastaa. Omalle lautaselle poimin edellä mainittujen lisäksi Mainingin väen itse tekemää punajuurisalaattia, joka vei kielen mennessään. Kävin santsaamassa kahdesti lautasen täyteen ja en muista milloin olisin viimeksi ollut näin ähkyssä – eipä tarvitse muuta tänään syödä. 🙂

Juhannus Ravintola Mainingissa - Omakotivalkoinen
Juhannus Ravintola Mainingissa - Omakotivalkoinen

Päivän päätteeksi nautimme parit drinkit ja katselimme hymyssä suin kun muutama pariskunta laittoi tanssijalalla koreaksi. 🙂 Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja mereltä tulevat tuulahdukset vilvoittivat kivasti helteisessä säässä. Tämä juhannus oli kaikin puolin täydellinen – kiireetön, kesäinen ja täynnä iloista mieltä!

Ihanaa iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *