S-lahjakorttien arvonnan voittajat

Kahden 150 euron arvoisen S-lahjakortin arvonta on suoritettu ja lähes 300 osallistujan joukosta onnetar poimi kaksi onnekasta random.org arvontakoneen avustamana. Kiitos kaikille osallistujille ihanista kommenteistanne, niistä sain monta kivaa ideaa elokuun lomaviikon suunnitelmiin! ?

S-lahjakortien arvonta - Omakotivalkoinen

150 euron arvoiset S-lahjakortit voittivat nimimerkit Wilma ja Saara H-L. Onnea voitosta! Laittaisitteko minulle sähköpostitse yhteystietonne lahjakorttien postitusta varten. Lahjakortit postitetaan postivakuutettuina lähetyksinä lähimpään postiin ja kirjeiden kulkua voitte seurata lähetystunnuksen avulla.

Mikäli voittajasta ei kuulu 22.7.2022 mennessä, arvotaan lahjakortti hänen osaltaan uudelleen kaikkien osallistujien kesken.

Kiitos vielä kaikille osallistujille! Seuraava synttäriarvonta pärähtää käyntiin jo heti huomenna, joten muistakaa tulla piipahtamaan! ?

EDIT: Olen päivistä aivan sekaisin ja seuraava arvonta alkaa siis maanantaina eikä huomenna sunnuntaina! Pahoittelut! ?

Leppoisaa lauantaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “S-lahjakorttien arvonnan voittajat

 1. Lähetin kommentin kenkäpostaukseen,et julkaissut ? Ja myös oon ihmetellyt,kun ei ole enää aikoihin tullut niitä ma suosikit postauksia ? Muutamia tuli alkuun,mut ei sen enempää.Ois varmaan kivempi lukijoille,jos kertoisit rehellisesti,että ei ole aikomustakaan julkaista niitä enempää ? ?Mieluummin rehellisesti kuin jotain selityksiä teknisestä viasta ja sitten taas lupausta,että julkaiset heti kun tuo ja tuo saadaan korjattua tms..Hyvää ja iloista,leppoista heinäkuuta !

  1. Pilvi: Kaikki kommentit olen julkaissut joita olen saanut ainoana poikkeuksena roskaposti, jonne tulee päivässä yli 5000 ulkomaista roskapostia ja niitä en erikseen selaa läpi, jos sinne vahingossa joku oikea kommentti eksyy. Kirosanat ovat ainoat mitä olen laittanut suodattimeksi suomenkielisiin kommentteihin roskapostisuodattimessa.

   Suosikit on kyllä ilmestynyt ihan joka maanantai osoitteessa https://suosikit.omakotivalkoinen.fi/ lukuunottamatta viikkoja 14-18. Teknisistä ongelmista johtuen julkaisut eivät kaikki ole näkyneet suosikkien etusivulla, mutta kyllä eilen ainakin vaikutti olevan kaikki ok, kun sinne viimeisimmän tein ja muutaman lukaisin taaksepäinkin. Käyn vielä uudelleen tarkastamassa asian varmuuden vuoksi.

   Aurinkoista kesän jatkoa!

 2. Ok.Kiitos vastauksesta.No,kirosanoja en ole todellakaan laittanut,et olisi pitänyt tulla läpi.Totesin vaan,että torista en viitsi vaatteita ja kenkiä ostaa,koska tuotetta ei pysty haistamaan,joskus tuote voi haista ”vanhalle talolle”eli homeelle,sen takia mieluummin ostan ihan oikealta kirppikseltä?Ihme juttu tuo ma suosikit,juuri ennen kuin kirjoitin kommentin,niin siellä ei näkynyt viikon 13 jälkeen julkaistuja.Viimeksi sama,ehkä olet juuri kommentin jälkeen käynyt kirjoittamassa sinne.?

  1. Pilvi: kävin harvalla kammalla läpi roskapostia eikä osunut silmään sinun kommenttia. Siellä se varmaan on, en osaa sanoa miksi. Ei pitäisi kyllä mistään haisee-sanasta joutua kirosanasuodattimeen. Minusta siellä on vain yleisimmät kirosanat estolistalla. ?

   Olen tosi tarkka hajuista ja varovasti aina kivijalka- ja puistokirppiksillä heilautan vaatetta nassun edessä. Jos haisee ”varastolta” niin en välttämättä osta, saati jos haisee joltain homeelta tms. Nettikirppiksellä mennee aika sokkona. Sielläkin toki katson mitä muuta myyjällä on myynnissä ja miten kuvaus on tavaralle laitettu. Jos kuntokuvaus on tasoa ”käytön jälkiä näkee” niin en osta kenkiä ollenkaan. Vaatteissa se ei niin haittaa, kunhan kunto on edelleen hyvä. ?

 3. Ok.Kiitos.Harmi tuo ma suosikit,mikä lie juttu sitten syynä?Heti kun olin lähettänyt sulle kyselyn siitä ja olit vastannut,niin sinne ilmestyi muutama ma suosikit postaus.Nettikirppiksillä on just se kun ei voi haistella tuotetta.Ja homeen/vanhan talon haju on kyllä sellanen,et ei millään saa pois..Vaikka kuinka tuulettaisi.

  1. Pilvi: siellä pitäisi olla 15 julkaisua. Täytyykin tarkastaa cache- ja cookies-asetukset onko niissä jotain vikaa jos et kaikkia näe.

 4. Siis kyllä nyt näen ne,mutta tarkoitin sitä,että ihme kun ne näkyy vasta sen jälkeen kun olen lähettänytsulle kyselyä,missä ma suosikit julkaisut viipyy? Tämän halusin vielä tarkentaa.?

  1. Pilvi: kyllä ne on näkynyt koko ajan. Varmaan selainmuistissa ollut joku bugi jos sinulla ei ole näkynyt. Ne on nollattu joten ei pitäisi enää ainakaan johtua siitä jos ei näy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *