Upea uutuus – Iittala Essence cocktail-lasi

Rakastan yli kaiken Alfredo Häberlin Iittalalle suunnittelemaa Essence-sarjaa ja olen vuosien varrella kerännyt kokoelman kaikkia lasimalleja jalatonta vesilasia lukuunottamatta. Nyt tämä yksinkertaisen eleganssi lasisarja on saanut uuden jäsenen reilun kokoisen 63cl cocktail-lasin* muodossa. Sain kuulla tästä uutuudesta jo toukokuussa ja olen kieli pitkällä siitä asti odottanut tämän uutuuslasin ilmestymistä myyntiin. Nyt sitä saa ja oma tilaukseni saapuu toivottavasti perjantaihin mennessä! 🙂

Upea uutuus - Iittala Essence cocktail-lasi
Alfredo Häberli Essence sarja

Alfredo Häberlin suunnittelema uniikki, minimalistinen ja juoman makuvivahteiden säilymisen huomioonottava Essence-sarja on palkittu lukuisilla kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla. Uusi Essence-cocktaillasi noudattaa sarjalle ominaista estetiikkaa ohuen reunan ja pitkän jalan muodossa. Lasiin mahtuu 6,3 desiä ja meillä nämä lasit tulevat toimimaan sekä vesilaseina että kesäisten drinkkien ja mojitojen tarjoilussa.

Uudet Essence-cocktaillasit ovat saatavilla vain Iittalalta. Cocktail-laseja löytyy kahden ja neljän kappaleen pakkauksissa. Lue lisää ja tilaa sinäkin omasi TÄÄLTÄ*. ❤︎

Ihanaa iltaa kaikille!

Kuvat: Iittala, *sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ Iittala Essence uutuudet 2021


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Upea uutuus – Iittala Essence cocktail-lasi

  1. Pia: kiitokset osallistumisestasi! Huomasinkin että olit jättänyt osallistumiskommentin myös varsinaiseen arvontapostaukseen! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *