Artic Store – Tyylikkäät sälekaihtimet

Kaupallinen yhteistyö: Artic-Kaihdin Oy

Meidän kodin ikkunoihin on jo 20 vuotta sitten asennettu kotimaiset Artic-kaihtimet ja koirien kuluttamaa parvekkeen oven kaihdinta lukuunottamatta ne ovat edelleen uutta vastaavassa kunnossa. Haluan panostaa kotimaisuuteen ja laatuun, ja kun tuli puheeksi että tarvitsen toimistooni kaihtimet, tiesin heti mistä ne hankin.

Tyylikkäät sälekaihtimet Artic Store
Tyylikkäät sälekaihtimet Artic Store

Artic kaihtimet ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita

Artic-Kaihdin on 80-luvulla perustettu suomalainen perheyritys ja aurinkosuojien tarjoajien ehdoton ykkönen. Heidän lähes koko maan kattavassa erikoisliikeketju Artic Storessa palvellaan suunnittelusta asennukseen sekä kuluttajia että yrityksiä. Avainlippu-merkillä varustetusta laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehdot kaikkiin tarpeisiin perinteisistä alumiinisälekaihtimista rullaverhoihin, screenkaihtimiin ja motorisoituihin ratkaisuihin.

Aurinkosuojat valmistetaan tilauksesta omien mittojen ja toiveiden mukaan. Näin vältytään valmistuksesta johtuvasta hävikistä, joka itselleni on tärkeä arvo. Artic Storen ammattilaiset etsivät sinulle parhaan ratkaisun ja auttavat valitsemaan aurinkosuojan, joka vastaa toiveitasi.

Halutessasi voit hyödyntää myös asennuspalvelua, kuten minä tein. Nelimetrisiin ikkunoihin en olisi mitenkään itse pystynyt kaihtimia asentamaan. Asennuksen ammattilaiset olivat hetkessä saaneet kaihtimet ikkunoihin ja he opastivat minut myös säätämään korkeita kaihtimia tarpeen ja valoisuuden mukaan.

Artic Storesta ammattitaitoinen asennuspalvelu
Tyylikkäät sälekaihtimet Artic Store

Sälekaihtimet parantavat asumismukavuutta

Toimiston ikkunoihin halusin näkösuojaa, aurinkosuojaa ja äänieristystä. 3,5cm leveät tyylikkäät valkoiset alumiiniset sälekaihtimet olivat täydellinen kombinaatio ikkunoissa valmiiksi olleiden rullaverhojen kaveriksi.

Valkoiset kaihtimet heijastavat auringonvalon ja lämmön tehokkaasti ulos ja auttavat tilan viileänä pysymistä helteen aikana. Kirkkaassakin auringonpaisteessa tila saadaan pimennettyä ja toimiston sohvalla on paritkin nokoset tullut otettua. Sälekaihtimien ollessa kiinni voi myös elokuvia katsella valkokankaalta, vaikka aurinko paistaisi suoraan ikkunoihin. 

Talvella kaihtimet vuorostaan lisäävät lämmöneristävyyttä ja voivat auttaa säästämään lämmistyskuluissa, kun lämpöpatterien ei tarvitse paahtaa täydellä volyymilla.

Kaihtimet eristävät myös ääntä ja vähentävät kaikua, kun ikkunoiden sileä pinta ei pääse toimimaan heijastuspintana. Tämä on testattu kovaäänisellä puheella ja musiikin volyymilla, jossa basso kevyesti kumisi ulos mutta muuta ei kuulunut.

Tyylikkäät sälekaihtimet Artic Store
Tyylikkäät sälekaihtimet Artic Store
Tyylikkäät sälekaihtimet Artic Store
Parhaat aurinkosuojat Artic Storesta
Parhaat aurinkosuojat Artic Storesta

Artic Store – Ratkaisut kaikkiin ikkunoihin

Perinteisiä alumiinisia sälekaihtimia saa neljässä eri koossa – ohuin on leveydeltään vain 1,6cm ja levein on 5cm. Värivaihtoehtoja sälekaihtimissa on 44 ja ne löydät TÄÄLTÄ. Artic Storesta löydät myös laajan valikoiman muita tuotteita kuten rullaverhoja, parvekekaihtimia, lamelli- ja pliseeverhoja sekä screenkaihtimia, joissa halutaan rajata näytöille heijastuvaa valoa, menettämättä kuitenkaan näköyhteyttä upeisiin maisemiin.

Tutustu valikoimaan ja laita koti kuntoon Artic Storen tyylikkäillä ratkaisuilla!

articstore.fi

Aurinkoista syyspäivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Artic Store – Tyylikkäät sälekaihtimet

    1. Airiina: toimisto on 50m2 ja siellä on myös videotykki ja sohva. Olen katsellut muutamia leffoja ja videoita, joita olen tehnyt asiakkaille. Parit presentaatiotkin on vedetty valkokankaan kautta. Tilassa tehdään myös musiikkia, eli monta toimintoa on. 🙂

    1. Pilvi: Olen odotellut pakettia ja odottelen edelleen. 🙁 Toivottavasti saapuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *