Kodin parhaat helmet – Hullut Päivät 2022

Hullut Päivät alkavat keskiviikkona klo 7:00 ja jo kukon laulun aikaan olen kärkkymässä muutamia juttuja. Hullujen Päivien valikoimassa* on poikkeuksellisen paljon tuotteita ja klassikoiden rinnalla on monenlaista uutta. Keräsin teille parhaat helmet kodin osastolta, joista osan jo omistan ja loput Hullareilta ostan. 🙂

Hullut Päivät 2022 kodin parhaat helmet
Hullut Päivät 2022 kodin parhaat helmet

Unikaveriksi vain parasta!

Joutsenen untuvapeitot ovat olleet käytössä jo yli kymmenen vuotta ja viime kevään Hulluilta Päiviltä ostin uuden tuplakokoisen peiton. Rakastan sitä miten muhkeana ja kuohkeana peitto pysyy pussilakanan sisällä ja on auttaa säätelemään kehon lämpötilaa vuoden aikojen mukaan.

Hoien untuvamaiset Dreamfill-kuitutyynyt meillä on ollut kolmisen vuotta ja ne ovat täydellisyyden huipentuma. Täytettä on valmiiksi tuhdit 700g ja sitä voi halutessaan poistaa, jos tykkää litteämmästä tyynystä.

Balmuirin silkkisen tuntuinen puuvillasatiininen Castellana-pussilakana on ostoslistalla ja sitä pariinkin otteeseen myymälässä hypistelleenä olen aivan myyty. Rapsakka perkaalipuuvilla on aina minulle ykkönen, mutta vaihtelun vuoksi päätin ostaa kakkoslakanoiksi nämä sileät Castellanat.

Hullut Päivät 2022 kodin parhaat helmet

Upeaa designia

Olohuone on kaipaillut kattolamppuja vuosia. En halua plafondia ja riippuvalaisinten osalta ei ole kovin paljoa tilaa korkeussuunnassa, sillä lamppujen alta pitää pystyä pitemmänkin ihmisen kävelemään. Design by Grönlundin Flyer-riippuvalaisin on halkaisijaltaan 70cm ja se jää sopivan ylös. Näitä tulee kattoon kaksi rinnakkain, jos vaan ehdin ostamaan omani.

String Hallway -hyllysetti tulee toimiston kapealle seinälle. Tuo on täydellisen kokoinen 1-6 hengen takkien ripustamiseen ja näyttää kesäaikaan hyvältä myös tyhjänä.

Muuramen Mup tv-tasossa olevat valkoiset Viiva-jalat ovat ihanat ja sellaiset vaihdan toimistoni Mup-laatikostojen ja kaappien alle.

Hullut Päivät 2022 kodin parhaat helmet

Arjesta parempaa

Oma Iittalan All Steel paistokasarini on ollut käytössä melkeinpä päivittäin vuodesta 2015. Nyt noin 2000 käyttökerran jälkeen se on tullut tiensä päähän ja uuden ostan Hullareilta.

Smegin leivänpaahdin on tytön toivomus. Ensin ajattelin että ostan sen joululahjaksi, mutta kyllä se otetaan käyttöön heti kun se saapuu. Tyttö haluaa aamupalaksi paahtoleipää ja Smegin malli on leivänpaahtimista minusta kaunein.

Yamazakin Tower-tarjoiluvaunu tulee niin ikään toimistoon pieneksi bistro-pisteeksi. Kahvien ja tarjottavien kantaminen huoneen poikki pöydälle on ihan turhaa ravaamista ja samalla säästyy pöytätilaa kun maidot, sokerit, teet ja naposteltavat voivat jäädä kärryyn.

Stadler Formin ilmankostuttaja on tarpeen, sillä pakkasilla huoneilmasta tulee kuiva ja limakalvot kärsivät. Paljon parempi on nukkuakin ja etenkin tytölle tämä on todella tärkeää. Viime syksynä piti jo tämä ostaa ja nyt se lähtee tilaukseen!

* * *

Käy katsomassa Hullut Päivät -kuvaston tuotteet etukäteen ja tallenna itsellesi muistilista valmiiksi aamua varten!

hullupaivat.com*

Huomiseen!

Kuvat: Stockmann, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Kodin parhaat helmet – Hullut Päivät 2022

    1. Pilvi: kaikki ei ole tulleet, valaisimet ja leivänpaahdin puuttuvat vielä. Valaisimet tulevat viimeisenä, niissä toimitusaika 4-6 vkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *