Aamulenkki talvipakkasessa

Olen alkanut rakastaa kunnon pakkasia kunhan vaan on tarpeeksi vaatetta päällä. Aloitin aamulenkit vajaa viikko sitten ja lumikinosten keskellä kävellessä koen suoranaista euforiaa. ❤︎ Lenkit kestävät puolesta tunnista tuntiin fiiliksestä ja aikataulusta riippuen, tämä on juuri sopiva annos raikasta ulkoilmaa hyvän päivän aloitukseksi.

Aamulenkki pakkasessa Omakotivalkoinen
Aamulenkki pakkasessa Omakotivalkoinen

Olen normaalisti kuunnellut Spotifystä lenkkimusiikkia, mutta nyt paukkupakkasten aikaan olen halunnut nauttia kengän alla natisevan lumen äänestä. Tuossa äänessä on jotain niin rauhoittavaa. Aamulla kun vielä on suht hiljaista niin lenkki on mindfulnessia parhaimmillaan.

Pirtsakat huomenet ja ihanaa päivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *