Savo ANGLE hylly – Minimalistinen design

Kaupallinen yhteistyö: Savo

Kotimainen Savo on tuonut markkinoille ANGLE-hyllyn, jonka minimalistinen design on viimeisen päälle hiottu. Henkäyksen kevyeltä näyttävä seinähylly on valmistettu pulverimaalatusta teräksestä ja se sopii kodin kaikkiin tiloihin keittiöstä lastenhuoneeseen. ANGLE-hylly luo tietystä kulmasta katsoessa illuusion, että hyllyllä olevat tavarat leijuvat ilmassa ja minä olen totaalisen rakastunut. ❤︎

Savo ANGLE hylly valkoinen sopii keittiöön olohuoneeseen lastenhuoneeseen ja työhuoneeseen
Savo ANGLE hylly valkoinen sopii keittiöön olohuoneeseen lastenhuoneeseen ja työhuoneeseen

ANGLE-seinähylly mustana ja valkoisena

Kotimaisen Savon ANGLE-uutuushyllyä on saatavana mattamustana ja mattavalkoisena. Mietin hetken mustia hyllyjä niiden tyylikkyyden ja graafisuuden vuoksi, mutta valitsin hyllyt lopulta valkoisena, jotta ne integroituvat saumattomasti valkoiseen seinään korostaen tavaroiden leijumisefektiä.

En pidä näkyvistä ruuveista ja rakastan ANGLE-hyllyjen ”ruuvittomuutta”. Hyllyt kiinnitetään takalevystä seinään kuudella ruuvilla ja päälle tulee magneeteilla kiinnittyvä ohut peitelevy, jonka taakse ruuvit jäävät piiloon. Lopputulos on täydellisen siisti ja virtaviivainen.

ANGLE hyllyn ruuvit ovat piilossa peitelevyn takana
Savo ANGLE hylly näyttää hyvältä kodin kaikissa huoneissa

Minimalistinen ja virtaviivainen muotoilu

Hylly on leveydeltään 60cm ja syvyydeltään 20cm. Koko on täydellinen astioille, keittokirjoille, kukkaruukuille ja erilaisille säilytyspurnukoille. Myös sängyn viereen se sopii siroksi laskutasoksi puhelinta ja vesilasia varten, jos perinteinen yöpöytä ei sängyn viereen mahdu tai muuten ole oma juttu.

Käyttötarkoituksia on lukuisia ja hyllyjä voi kiinnittää myös vieretysten, jos tarvitsee leveämpää tasoa esimerkiksi eteiseen tai olohuoneeseen. Erittäin ohuen ja vahvan rakenteensa ansiosta toisiinsa kiinni asennettujen hyllyjen välinen sauma on lähes huomamaton.

Savo ANGLE hylly lastenhuoneessa
Tavarat näyttävät leijuvan ilmassa ANGLE hyllyillä
Savo ANGLE hylly lastenhuoneeseen

Seinähylly lastenhuoneeseen

Tyttö toivoi huoneeseensa kauniit seinähyllyt, joihin hän saisi laitettua tärkeimpiä tavaroitaan esille. Uudet ANGLE-hyllyt asustavat nyt tytön huoneessa ja toimivat todella tarpeellisena laskutilana koulupöydän vieressä – pöydälle kun ei läppäri, koulukirjat ja kynät, sekä kosmetiikka kerralla mahdu ja pöydän laatikot on valmiiksi täynnä muita tärkeitä juttuja.

ANGLE-hyllyjen myötä tytön jokaiselle tavaralle on nyt oma paikkansa, eikä tavaroita tarvitse tilanpuutteen takia enää siirrellä pöydältä edestakaisin sängylle tai lattialle eri askareiden välillä. Huone pysyy helpommin nyt myös siistinä ja tavarat eivät joudu enää hukkaan.

Savo ANGLE hylly valkoinen sopii keittiöön olohuoneeseen lastenhuoneeseen ja työhuoneeseen
Minimalistiset ja sirot ANGLE seinähyllyt
Savo ANGLE hylly valkoinen sopii keittiöön olohuoneeseen lastenhuoneeseen ja työhuoneeseen

ANGLE -uutuushyllyt showroomilla ja jälleenmyyjillä

Savo ANGLE -uutuushyllyjen jälleenmyyjiä ovat keittiömyymälät. Vantaan Piispankylästä löydät Savon showroomin, jossa on esillä kattava valikoima liesikupuja, altaita, valaisimia, pistorasioita, lisävarusteita, keittiövarusteita ja BORA-tuotteita. Katso koko valikoima täältä:

savo.fi

Ihanaa ja aurinkoista päivää kaikille!

Lue myös: Savo iLED – Tunnelmavalaistus keittiöön


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *