Valmiina jouluun… vai ei?

Viikot on menneet niin vauhdikkaasti, etten ole ehtinyt mitään jouluvalmisteluja tekemään. Pakastin sentään on sulatettu, joulukuusi koristeltu ja makuuhuoneen uudet tekstiilit otettu käyttöön. Tekemistä siis riittää yllin kyllin ja parissa päivässä pitää kaikki yrittää hoitaa, hupsista. ?

Lumihuntuinen joulukuusi koristelu

Kinkkukin on vielä kaupassa ja suunnitelmani peruna- ja lanttulaatikoiden tekemisestä on vaihtunut valmiiden laatikoiden tuunaamiseen. En ota kuitenkaan paineita unelmajoulun järjestämisestä ja sillä mennään mitä ehdin aikaiseksi saamaan. ?

Joulutähti ikkunalla

Kurkkasin kalenterista mitä kaikkea olenkaan tehnyt ja minne päivät oikein katosivat. Joulukuu on mennyt pitkälti työn merkeissä. Finalisoin mm. kaksi isoa sisustusprojektia, autoin ystäviä muutossa ja kuorman purkamisessa, sekä opiskelin.

Lisäksi syyslukukauden sairastelukierteen myötä olemme tytön kanssa päntänneet hänen oppiaineiden parissa ja olen toiminut neidin varaopettajana yhteiskuntaopin, uskonnon, äidinkielen ja ruotsin merkeissä. Neiti on ihanan omatoiminen ja ahkera, lauantainakin heti aamusta heilutteli koulukirjaa nenäni edessä valmiina uurastukseen, kun minä olin vielä unenpöpperössä odottamassa että kahvi tippuu…

Minimalistin kotitoimistotarvikkeet penaali muistikirja kynät

Huomenna on vielä normaali työpäivä ja sen jälkeen pidän pienen parin päivän joululoman. Välipäivinä palaan sorvin ääreen, mutta se ei haittaa yhtään, koska vuoden vaihteessa on sitten pitempi vapaa. 🙂

Heipat huomiseen!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *