Tervetuloa vuosi 2023 – Nöyrä ja kiitollinen

Vuoden 2022 viimeistä iltaa vietetään ja sydämessäni läikähti lämmin tunne jo heti aamulla kun heräsin – kohta se on ohi! Kulunut vuosi on ollut rankka monella tapaa ja olen supervalmis siirtymään uudelle vuosiluvulle.

Hyvää uutta vuotta 2023

Monesta asiasta olen kiitollinen tämän vuoden osalta. Vaikka syksy sairasteluineen on ollut raskasta aikaa, olen onnellinen siitä miten paljon olen henkisesti tämän vuoden aikana kasvanut.

Olen aiemmin ajatellut, etten olisi tarpeeksi vahva kantamaan tämän vuoden kaltaisia elämän kriisejä harteillani, mutta hienostihan minä olen pärjännyt. Kolmen läheisen vakava sairastuminen, oma ja tytön sairastelu, ystäväni lapsen syöpä, töiden joustamattomat deadlinet, viivästynyt kylpyhuoneremontti ja sairastelusta johtunut talouden kiristyminen ovat painaneet mieltä ja sydäntäni, hetkittäin jaksaminen on ollut tiukilla, mutta jaksoin kuitenkin.

Minulla on epäluulostani huolimatta vahvat hartiat. Niillä olen jaksanut kannatella itseäni isompia asioita, olenhan edesmenneen isäni ja maailman mahtavimman äitini lapsi, joiden vahvuus on ollut sisälläni piilossa tietämättäni. Ja kiitos kuuluu myös siskoilleni, heidän tukensa on ollut tänä vuonna korvaamaton. ❤️

Mustavalkoinen juhlava kattaus skandinaavinen

Näissä tunnelmissa toivottelen teille kaikille säkenöivää, ihanaa, turvallista, onnellista ja rakkauden täyteistä uutta vuotta 2023!


10 kommenttia “Tervetuloa vuosi 2023 – Nöyrä ja kiitollinen

    1. J: Toivon sydämestäni että tämä vuosi olisi lempeämpi ja onnellisempi! ❤️ Ihanaa alkanutta uutta vuotta koko perheelle! ❤️

  1. Kaikkea hyvää ja parempaa uutta vuotta Sinulle! Olen satunnaisesti kurkkinut blogiisi vuodesta toiseen. 🪄🪩🎉🎊🎁

    1. Johanna: Ihanaa ja onellista uutta vuotta 2023 sinulle myös! ❤️ ❤️ ❤️

    1. Pitju: Hyvää, onnellista ja upeaa uutta vuotta sinulle ihanainen! ❤️ ❤️ ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *