Vuoden ensimmäinen päivä – Aurinkoiset odotukset

Nyt on mahtava fiilis! 😊 Neljä päivää tuli pakerrettua töiden parissa ja sain kuin saikin kaiken valmiiksi eilen. Myös tietokoneen työpöydälle roikkumaan jääneet sekalaiset kansiot, tiedostot ja omat kuvat ja videot sain järjesteltyä, nimettyä ja siirrettyä talteen Dropboxiin. Kotikin on tiptop ja viime yön kokkailun sotkut siivosin ennen nukkumaan menoa. Tämä vuosi alkoi kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä.

Omakotivalkoinen siisti koti ja keittiö

Terveyden ja elinvoiman vuosi

En usko horoskooppeihin, mutta luen niitä silti. MTV:n sivuilla olevasta horoskoopista kävin lukemassa, että 2023 tulee olemaan minulle terveyden ja elinvoimaisuuden vuosi. Kevään luvataan tuovan elämääni vauhtia ja elämäniloa, ja talven synkkyys sekä väsymys jäävät taakse. Innostun myös liikkumaan ja urheilemaan, mikä pitääkin paikkansa sillä uusi vuosi vaihtui tytön kanssa kotona tanssijamien merkeissä.

Kuntosalille lähden myös siskoni kanssa heti huomenna ja tavoitteenamme on laittaa kehon tukilihakset kuntoon. Tanssitunneille palaan kolmen vuoden tauon jälkeen ja lupauduinpa myös lenkkiseuraksi naapurille. 😊

Omakotivalkoinen uusi onnellisempi vuosi 2023

Sitä niittää mitä kylvää

Koen että uusi sivu on kääntynyt elämäni kirjassa ja tätä tarinaa aion itse kirjoittaa. Aion luoda vuodesta 2023 mahdollisimman hyvän, energisen ja rakkauden täyteisen. Uskon että omalla asenteella ja toiminnalla on suuri merkitys ja kuten horoskooppinikin sanoi – sitä niittää mitä kylvää.

Jatkan myös pienien hyvien tekojen tekemistä. Joulukuun alussa nimittäin päätin, että teen vähintään yhden hyvän teon joka päivä. Jokainen meistä tarvitsee joskus apua ja välittämistä, ei pelkästään jouluna, mutta varsinkin jouluna.

Joulukuussa olen antanut autoille tietä jotteivat jää suojatiellä jumiin kinoksiin, työntänyt jumiin jäänyttä autoa, hymyillyt tuntemattomille, auttanut eksynyttä, lahjoittanut jouluapua Facebook-ryhmän kautta lahjakorttien muodossa, etsinyt karannutta koiraa, lahjoittanut joulukeräyksiin, auttanut kodittomia koiria, pitänyt ovia auki muillekin kuin lastenvaunuille ja vanhuksille, antanut positiivista palautetta hyvästä asiakaspalvelusta ja ostanut muutaman kukkalähetyksen yksinäisille ikäihmisille. ❤️

Omakotivalkoinen raikas vihersisustus

Hymy on iso asia

Toisen ihmisen huomiointi ei maksa mitään ja pelkkä hymy on jo iso asia. Jotkut ovat ehkä pitäneet minua hulluna kun olen heille hymyillyt, mutta se ei minua haittaa. Jokaiselta on tullut hymy takaisin, vaikkakin vähän pöllämystyneenä – me suomalaiset kun emme pahemmin tuntemattomiin reagoi. 😊

Ihanaa ja onnellista alkanutta uutta vuotta!

Lue myös: ➤ Asunnottomien yö – Miten ihmisestä tulee koditon


2 kommenttia “Vuoden ensimmäinen päivä – Aurinkoiset odotukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *