Artek Mehiläispesä valaisin ja tunnelmia makuuhuoneessa

Artek Mehiläispesä on vuoden 2015 hankinta ja ripustin sen makuuhuoneeseen pienemmän Kultakellon tilalle. Makuuhuoneen sisustus on muovautunut ja täytelöitynyt viime postauksesta myös Muuramen lipaston paluun muodossa. Muilta osin kaikki on säilynyt jotakuinkin ennallaan, ja Instagramissa sekä Facebookissa julkaistulta videolta pääsette kurkkaamaan myös vaatekaappini sisälle…

Makuuhuoneen sisustus Artek Mehiläispesä valaisin
Makuuhuoneen sisustus Artek Mehiläispesä valaisin
Makuuhuoneen sisustus Artek Mehiläispesä valaisin

Artekin Mehiläispesä on aikoinaan ostettu miehen vanhan kodin olohuoneeseen, mutta se jäi hänelle muuton yhteydessä ylimääräiseksi ja valaisin on hakenut paikkaansa turhanpanttina 1,5 vuotta. Voitte varmastikin arvata, että minähän tottakai riemusta kiljuen keksin sata ja yksi ideaa Aallon suunnitteleman valaisimen hyödyntämiseen. Makuuhuoneeseen se monien kokeilujen jälkeen päätyi ja rakastan sekä valaisinta että lopputulosta.

Makuuhuoneen sisustus Artek Mehiläispesä valaisin
Makuuhuoneen sisustus mustavalkoiset yksityiskohdat
Makuuhuoneen sisustus mustavalkoiset yksityiskohdat

Tunnelmallista syysiltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Artek Mehiläispesä valaisin ja tunnelmia makuuhuoneessa

  1. Hei.Tuo valaisin on upea🙂Useammassa postauksessa puhut miehestä,onko siis joku aivan tuntematon mies vai miehesi vai ei sinun miehesi ? 🙂 Kuulostaa hassulta,mies teki sitä,mies teki tätä,mies omisti sitä..Joku kadun mies vai ? 😀Et kuitenkaan kirjoita,että mieheni teki sitä jne..?

    1. Pilvi: minun miesystäväni on kyseessä eli minun mies ja tuttavallisemmin ilman etuliitettä ihan vaan mies. Ihanakin on tämä mies ja rakas. 😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *