Blogikirppis – Artek, Marimekko, Innovation…

Ysärimusiikin tahdissa tässä siivoillessa ja sisustellessa näpyttelin Toriin myyntiin meille ylimääräiseksi jääviä ja jo jääneitä juttuja. Nostalgian nälkääni päätin naputella parhaimmiston tarjolle myös tänne blogin puolelle. Kurkkaa siis kirppiksen anti läpi ja vippaa viestillä, jos löydät jotakin mikä resonoi juuri sinua… 🙂

Artek A330s riippuvalaisin valkoinen omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus

MYYTY! Artek A330s riippuvalaisin valkoinen

Erinomaisessa kunnossa oleva Artekin A330s valkoinen riippuvalaisin. Valmistettu Suomessa, mukaan myös aitoustodistus. Alkuperäinen lyhentämätön johto ja ripustuslenkki. MYYTY!


Innovation Splitback nojatuoli daybed
Innovation Splitback nojatuoli daybed
Innovation Splitback nojatuoli daybed

MYYTY! Innovation Splitback nojatuoli / daybed

Uudenveroinen Innovation Splitback lepotuoli / nojatuoli. Tuolin selkänoja säädettävissä, alaslaskettuna tuoli toimii myös daybed tyylisenä divaanina.

Tuolin mitat 115x90cm. Erittäin laadukas ja kestävä Flashtex Dark Grey verhoilu, väri tummanharmaa. Pocket Spring pussijousitus ja kromijalusta. Kunto erinomainen ja uudenveroinen. Huom, vain nouto! MYYTY!


Muurame klaffipöytä kaappi moduuli

MYYTY! Muurame Iso-MiniMup klaffikaappi

Muurame Iso-MiniMup klaffikaappi, jonka kansilevy avautuu pöytätasoksi. Takalevyssä aukko johtojen läpiviennille. Mitat: leveys 78cm, korkeus 55cm, syvyys oven ollessa kiinni 39cm ja oven ollessa auki 73cm.

Taustalevyn läpivienti tehty pyörösahalla ja kehystetty asianmukaisesti Muuramen omalla läpivientihelalla. Huom, vain klaffikaappimoduuli ilman alla olevaa laatikostoa. Kaappi on valmiiksi kasattuna ja käyttövalmiina, mahtuu henkilöautoon. MYYTY!


Pallonmuotoinen koristeruukku
Pallonmuotoinen koristeruukku

Pallonmuotoinen kalkkipintainen ruukku

Valkoinen pallonmuotoinen koristeruukku. Korkeus 30cm, halkaisija 34cm. Kaunis valkoinen kalkkimainen mattapinta, upea katseenvangitsija kukille, oksille ja sellaisenaankin. Kunto uudenveroinen.

Hinta 25 euroa


MLLMTR seinähylly ja seinänaulakko
MLLMTR seinähylly piilokiinnityksellä

MLLMTR designhylly

Kotimaisen MLLMTR designbrändin teräksinen valkoinen seinähylly. Mitat: leveys 60cm, syvyys 26cm, kokonaiskorkeus 26cm. Kunto erinomainen. Piilokiinnitys, upea ja ilmava monikäyttöinen hylly esimerkiksi keittiöön, eteiseen, makuuhuoneeseen yöpöydäksi tai olohuoneeseen viherkasveille ja kirjoille.

Hinta 90 euroa


Marimekko Hetta mekko yöasu Tasaraita kuosi mustavalkoinen

MYYTY! Marimekko Hetta mekko / yöpaita

Marimekon Hetta mekko / yöpaita. Mustavalkoinen Tasaraita-kuosi, kunto erinomainen. Nilkkamittainen 160-163cm pituisille. Itselleni mekko on hieman liian pitkä ja siksi myyntiin. Koko XS / 34-36. Sopii yöasuksi ja myös mekoksi arkikäyttöön esimerkiksi vyön kanssa. Mukaan myös mekon mukana tullut Marimekon paperikassi. Tässä oiva secondhand-joululahja Marimekon ystävälle! MYYTY!

* * *

Tuotteet voit noutaa meiltä kotoa Helsingistä. Myös postitus onnistuu Smartpost-pakettina lisähintaan, postituksen hinta määräytyy paketin koon mukaan 5,90-10,90 euron välillä. Maksaa voi MobilePaylla tai tilisiirtona, ja käteisellä tasarahalla noudon yhteydessä. Jos jokin blogikirppiksen tavaroista kiinnostelee niin laittele viestiä miia(a)omakotivalkoinen.fi


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *