Siskon neulomat villasukat

Siskoni tykkää rentoutua villasukkia neulomalla ja sen myötä myös meidän perheen villasukkavarasto on aina kohdillaan. Rakastan villasukkia ja käytän niitä kotosalla ollessani läpi vuoden – myös kesäisin. Sisko löysi lankalaatikostaan kerän ohuempaa puuvillalankaa ja neuloi niistä minulle kauniit varrelliset sukat, jotka muistuttavat aerobic-sukkia ja ovat ihanan tuntuiset jalassa. Kiitos siskoseni!

Siskon neulomat villasukat
Siskon neulomat villasukat
Siskon neulomat villasukat

Ensimmäisenä aamulla sujautan aina villasukat jalkaani. Teen sen jopa ennen kuin etsin silmälasit yöpöydältä hyppysiini. Lapsesta asti olen ollut melkoinen villasukkamaakari ja näin vanhemmiten veikkailen, että se saattaa hyvinkin juontaa juurensa lapsuuteni lempikenkiin, jotka olivat vaaleanpunaiset kumisaappaat. Kumppareiden sisälle kun usein laitettiin myös villasukat, joilla sitten hiihtelin menemään myös sisätiloissa. Villasukat kun liukuvat niin hienosti lattioilla. 🙂

Hassua miten sitä vanhetessaan oppii yhdistelemään pisteet toisiinsa ja miten iso vaikutus lapsuuden aikaisilla tavoilla ja kokemuksilla on meidän koko elämään. Villasukat todella tekevät olon kotoisaksi ja kepeäksi, ihan niin kuin lapsenakin.

Lue myös: DIY – Neuletyynynpäällinen Novita Kelo


Seuraa myös somessa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *