Squishmallows pehmot – Stockmannin Pieni Lelukauppa

Tyttö on jo useamman vuoden keräillyt Squishmallows-pehmoleluja ja kaikista suurimman valikoiman tarjoaa Stockmannin Pieni Lelukauppa. Suloiset ja iloisen värikkäät pehmot valtaavat jo melkein puolet tytön sängystä ja tila alkaa kohta loppua. Se ei silti keräilyinnostusta hidasta ja jossakin vaiheessa lienee pakko hankkia jonkinlainen vitriini Squishmallows-kokoelmalle.

Stockmannin Pieni Lelukauppa Squishmallow pehmolelut
Stockmannin Pieni Lelukauppa Squishmallow pehmolelut
Squishmallows Jans Pehmolelu 40cm

Tällainen 40cm kokoinen Jans ostettiin kokoelman jatkoksi, joka onneksi pääosin koostuu pienemmistä 12cm kokoisista Squishmallows-pehmoleluista. Onhan tämä nyt aika suloinen otus, vai mitä? 🙂

Stockmannin Pieni Lelukauppa
Stockmannin Pieni Lelukauppa Pallobaari

Stockmannin Pieni Lelukauppa on kaikkea muuta kuin pieni. Lähes puolikkaan kerroksen kokoinen leluparatiisi villiinnyttää lasten lisäksi myös aikuiset. Tämä on juuri sellainen lelukauppa, jonne itse lapsena haaveilin pääseväni lelulehtisiä kotona selaillessani.

Tytön kiinnostus rajoittui sentään vain Squishmallowseihin, mutta minä kiersin ja kaarsin pitkin ja poikin hypistellen ja ihastellen silmän kantamattomiin ulottuvia leluhyllyjä. Saisipa olla taas lapsi yhden päivän ajan!

Stockmannin joulu
Stockmannin jouluikkunat

Stockmannin jouluikkunat eivät tänä vuonna saaneet meissä aikaan ihastelua. Näyteikkunoiden joulu oli melkeinpä trooppisen kesäinen ja mallinuket nököttivät vihreyden keskellä kuin kevättä jo odottaen. Itsellänikään ei suuremmin ole joulumieltä, mutta onhan tässä aikaakin vielä yli viikko jäljellä, ennen kuin joulu koittaa.

Leikkisää pakkaspäivää kaikille!


Seuraa myös somessa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *