Joululahjaideat koko perheelle

Kaupallinen yhteistyö: Hobbyhall.fi

Rakastan joulua ja lahjojen antamista. Parhaimmat joululahjat aikuisten kesken ovat sellaisia, joissa arjen luksus yhdistyy lahjansaajan tarpeisiin – jokin sellainen, joka tulee tarpeeseen, mutta jota lahjansaaja ei ehkä itse itselleen raaskisi hankkia. Kuuntelen korva höröllä pitkin vuotta läheisteni sutkautuksia ja yritän niiden joukosta painaa mieleeni ideoita joulua varten. Joululahjaideat koko perheelle on koottuna muistilistalleni ja koostin niistä pienen vinkkipostauksen lahjavalintojen tekemistä helpottamaan.

Joulun tunnelmaa valkoista ja vihreää
Tarpeellisia, ajankohtaisia ja toivottuja joululahjoja
Joululahjaideat Ryhmä Hau fanille

Lahjaideat Ryhmä Hau fanille

Kokoonnumme jouluisin äitini joulupatojen äärelle neljän sukupolven voimin. Pienin meistä on 3-vuotias ja suuri Ryhmä Hau -fani. Hobbyhall.fi verkkokauppa on Ryhmä Hau -tuotteiden osalta kunnon aarreaitta ja teimme perheen kesken yhteisen tilauksen, josta löytyy mm. yllä olevat joululahjat.

Katso kaikki Ryhmä Hau tuotteet täältä: ➤ hobbyhall.fi/ryhma-hau

Joululahjaideat pienelle prinsessalle

Lahjaideat pienelle prinsessalle

Pienelle vaaleanpunaista väriä rakastavalle prinsessalle löytyi kaunis kankainen teltta rauhoittumista ja lukuhetkiä varten. Bonuksena ostin prinsessalle tammikuussa koittavaa päiväkodin aloittamista varten liukuestein varustetut pehmoiset tossut ja muutaman Invisibobblen hiusdonitsin.

Lapsen äidille vinkkasin kissamaisesta digikamerasta sekä Kiddymoonin pallomerestä, josta löytyy monia eri värejä ja variaatioita temppuratoineen.

Kaikki Kiddymoonin tuotteet löydät täältä: ➤ hobbyhall.fi/kiddymoon

Tarpeellisia, ajankohtaisia ja toivottuja joululahjoja

Tarpeellisia, ajankohtaisia ja toivottuja joululahjoja

Omassa lapsuudessani kirjoittelin joulupukille pitkät listat lahjatoiveita ja leikkelin lelukuvastoista vielä kuvatkin mukaan kirjeen kylkeen. Lelutoiveista yleensä toteutui noin kolme ja lisäksi sain pehmeitä paketteja pyjamien ja pussilakanasettien muodossa. Teini-ikäisenä kuusen alta löytyi pyjaman ja pussilakanasetin lisäksi kosmetiikkaa, pörrösukkia, elokuvia ja cd-levyjä, jotka olivat vuosituhannen vaiheessa toivelahjojeni parhaimmistoa.

Moni asia on vuosikymmenten aikana muutunut, mutta jotkin ovat säilyneet ennallaan. Nykyisin nuoriso viettää aikaansa älylaiteiden äärellä ja musiikki sekä elokuvat ovat siirtyneet nautittavaksi suoratoistopalveluihin. Kosmetiikka ja pörrösukat sen sijaan ovat pitäneet pintansa ja ovat edelleen sekä tarpeellisia, ajankohtaisia, että toivottuja joululahjoja.

Joululahjaideat teini-ikäiselle

Teini-ikäisen lahjat

Teinejä suvussamme on kolme ja heidän joululahjatoiveensa ovat pääpiirteittäin hyvin samankaltaisia. Joulupukilta on toivottu mm. korealaista kosmetiikkaa, hajuvettä ja kuulokkeet. Miss Dior on nuorison keskuudessa yksi joulun suosikkituoksuista, enkä ihmettele, sillä ruusukimpun ja Hubba Bubba -purkan mieleen tuova tuoksu on todella ihana ja kuuluu myös omiin suosikkeihini.

Teini-ikäiseni lempiväri on vaaleanpunainen, joka toimi punaisena lankana joululahjojen valinnassa. Minusta on ihanaa koota toisiinsa sointuvia kokonaisuuksia ja yläpuolella olevan kuvakollaasin ihanuuksien lisäksi kääräisin pakettiin myös pari vaaleanpunaista herkkulahjaa…

Naisten-, miesten- ja Premium-hajuvesivalikoiman löydät täältä: ➤ hobbyhall.fi/hajuvedet-ja-tuoksut

Tarpeellisia, ajankohtaisia ja toivottuja joululahjoja
Joululahjaideat äidille

Joululahjaideat äidille

Kosmetiikkalahjat kuuluvat jouluun ja niistä on muodostunut meidän perheessä jo perinne. Äitini ansaitsee hemmottelua niin jouluna kuin muinakin päivinä. Hän ei useinkaan raaski hankkia itselleen mitään ja siksi me lapset olemmekin ottaneet tavaksi kääriä pukin konttiin äitimme lempituotteita.

Ihon- ja vartalonhoidossa Rituals on ehdoton ykkönen ja etenkin lempeän puuterinen Rituals of Sakura -tuotesarja, joka sisältää samettisen pehmeää riisimaitoa ja runsaasti vitamiineja. Myös äitini rakastaa vaaleanpunaista ja sama väriteema tulee toistumaan teinin lahjojen ohella myös hänen lahjoissaan. Tyttö ja mumminsa ovat jouluna kuin kaksi marjaa – kirjaimellisesti. 🙂

Valmiit lahjapakkaukset pelastavat joulustressin keskellä
Joululahjaideat miehelle

Joululahjaideat miehelle

Myös miehet ilahtuvat oman kokemukseni mukaan kosmetiikkalahjoista. Dior Homme -lempituoksun ohella kuusen alta löytyy jouluaattona ihonhoitotuotteita, uusi kylpytakki ja Marimekon sukat.

Applen älykello puolestaan on yhdistelmä miehen joulu- ja synttärilahjaa ja Marimekon sukkien väri valikoitui tarkoituksella yhteensopivaksi kyseisen älykellon kanssa.

Joulun tunnelmaa valkoista ja vihreää
Joulun tunnelmaa valkoista ja vihreää

Klikkaa joululahjaideat talteen muistilistalle

Hobbyhall.fi verkkokaupan valtavasta valikoimasta löytyi yhdellä istunnolla lähes kaikki perheen ja sukulaisten lahjat. Tuhansia tuotteita selatessa hyödynsin apunani verkkokaupan suosikki-toimintoa ja sydämen muotoista ikonia klikkaamalla sain kaikki potentiaaliset ja mielenkiintoiset tuotteet suoraan talteen joululahjalistalle.

Omista suosikeista koostuvan lahjalistan hyödyntäminen helpotti ja nopeutti merkittävästi tuotteiden välistä vertailua ja lahjavalintojen tekemistä, etenkin elektroniikan ja kosmetiikan osalta – vaihtoehtoja kun Hobbyhall.fi verkkokaupasta löytyy tuhansittain. Ominaisuuksien joukkoon kuuluu myös se, että suosikeista koostuvan listan saa jaettua myös muille ja valintojen tekeminen yhdessä siskojeni kanssa oli sukkelasti ja stressittömästi hoidettu.

Meidän jouluvalmistelut alkaa olla jo maaliviivalla. Kodin joulusiivous on tehty ja lahjatkin hankittu ja paketoitu. Enää on jäljellä joululaatikoiden ja pipareiden valmistaminen, jotka otin tällä kertaa hoitaakseni. Joulukinkun paistaa äitini ja siskoni ovat jakaneet muut valmistelut keskenään tasan – jokaiselle siis jotakin, sopivasti muttei liikaa.

Tunnelmallista 1. adventtia kaikille!

Lue myös: ➤ Parhaat vinkit joulusiivoukseen


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *