Kuvia tytön prinsessa-huoneesta ♥

Sain järjestyltyä tytön huoneen kalusteiden osalta kuntoon. Palautin eteisessä olleet Bestå-kaapit vanhoille paikoilleen, yksi kaappi kumpaankin makuuhuoneeseen. Samalla sain aikuisten makuuhuoneesta tuon puolikorkean kaapin takaisin tytön huoneeseen. Uudet tekstiilit eivät ole vielä saapuneet postiin noudettavaksi, joten niiden osalta sisustus valmistuu vasta ensi viikolla. Jätän myös pikkutavaroiden järjestelyn suosiolla ensi viikolle. 

Tässä kuitenkin välivaihe-kuvia Avan huoneesta:

5065d418c98c7ef17a000003.jpg

5065d418c98c7ee904000002.jpg

5065d41ac98c7ee904000007.jpg

5065d422c98c7ec05f000023.jpg

5065d424c98c7e2a3a000047.jpg

5065d420c98c7ec05f00001e.jpg

5065d421c98c7e2a3a000042.jpg

5065d41ec98c7e2a3a00003d.jpg

5065d41cc98c7e2a3a000038.jpg

5065d41dc98c7ec05f000019.jpg

En malttaisi millään odotella ensi viikkoon, että saisin sisustettua huoneen valmiiksi ja makusteltua sitä kammoamaani vaaleansinistä väriä, jota huoneeseen tulee. Odottavan aika on pitkä… 🙂

Ihanaista iltaa ja tunnelmallista viikonloppua teille kaikille! <3

Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

30 kommenttia “Kuvia tytön prinsessa-huoneesta ♥

 1. Aika ylellistä, sanoisinko. Kauniit värit ja materiaalit. Ei tule heti mieleen lastenhuone, vierashuone ennemminkin. Kaunista, mutta ei niin perinteistä todellakaan. Ja tällä en tarkoita, että pitäis olla riemunkirjavaa ja lelut sikin sokin… 😉

  1. Laura: Otan tuon ehdottomasti kehuna. 🙂 Visioni on rakentaa tuosta tilasta hieman &quot;jenki-tyylinen&quot;, siellähän tunnetusti kaikki on suurta ja mahtavaa. Muksut nukkuvat jo pienestä asti jättisuurissa ja muhkeissä sängyissä kymmenien koristetyynyjen ja nallukoiden keskellä. HIH 🙂 Ihan niin pröystäilevää ilmettä en sentään hae, mutta siihen suuntaan kuitenkin. En osaa säätää kamerani asetuksia niin, että onnistuisin saamaan huoneen neliöt näyttämään kuvassakin totuuden mukaiselta. Huone on siis paljon isompi ja tilavampi, kuin mitä kuva antaa nyt ymmärtää. Leikkitilaa jää reilusti tuonne ikkunan puolelle ja siellä onkin lattialla Avan iso lego-kori. :)<br />
   <br />
   Kyllä ne lelut meilläkin on pitkin poikin mutta juuri ennen kuvanotto hetkeä raivasin ne kaappiin piiloon. 🙂 Ava leikkii enimmäkseen olohuoneessa, joten luulen että siirrän sen ison korin kokonaan olohuoneen puolelle. 🙂

 2. Nyt jo näyttää hyvältä! Meillä ei tuo sänky toimisi vielä, Mandi on niin kova pyörimään unissaan että kopsahtaa väilillä keskellä yötä lattialle turvalaidallisesta sängystäänkin 😀 Mutta tulevaisuudessa ehdottoman harkittava vaihtoehto! Innolla odottelen lopputulosta 🙂

  1. J: meillä Ava muksahtelee myös välillä alas sängystään, mutta onneksi enää kerran viikossa tai kahdessa. 🙂 Ava seilaa sängyssään laidasta laitaan ja välillä havahtuu unestaan potkaistessaan seinään tai laitoihin ja välillä kolhii päätäänkin vaihtaessaan asentoa. Tuo uusi sänky on siitä hyvä, että pääty on pehmustettu ja kovia laitoja ei ole. Yöllinen heräily varmasti vähenee ja uni muuttuu levollisemmaksi pikku hiljaa. otin varmuudeksi sen keskimmäisen patjan nyt pois, jotta sängystä tippuminen ei ole niin korkealta. Laitoin molemmille puolille peittoja ja tyynyjä pehmikkeeksi. 🙂 Katsotaan miten ensi yö menee, toivottavasti hyvin ja pyörimättä. 🙂

 3. Huomasin tuolta Tarinoita Talosta-blogista, kun kyselit EAT-kirjainten perään. Täällä Kokkolassa on Villagen liike, joten ehkä voisit tilata ne sieltä? Mä voin myös auttaa, mikäli tilaaminen ei onnistu :)<br />
  <br />
  Ihana tuo uusi sänky! Sopii teidän kotiin hienosti 🙂

  1. Jane: Oi ihana Jane! Kiitos miljoonasti! &hearts; &hearts; Minäpäs soittelen sinne maanantaina ja kyselen voisivatko tilisiirtoa vastaan laittaa kirjaimet postilla tulemaan! 🙂 KIIIITOOS!!! &hearts;

  1. Tuisku: Prinsessamaisuutta vielä uupuu, mutta ehkä ensi viikolla sitäkin löytyy enemmän. 🙂 Tuo sänky on aivan unelma, kaunis ja mukava. Paaaaaljon parempi nukkuakin, kuin meidän oma jossa Ikean runkopatjat ja ikivanha petari. 🙂 Mies on aika kade nyt Avalle. HIH 🙂

 4. tuo on joka tytön unelmahuone! Ihana tunnelma, kalusteet on aseteltu kauniisti 🙂 JA SÄNKY ON UPEA!

  1. Henna: Tuo sänky on aivan super loistava! &hearts; Tykkään kovasti! &hearts; &hearts; Vielä kun saan ne uudet tekstiilit ja jonkinlaisen hylly-naulakko systeemin tuonne, niin avot. 🙂 <br />
   Naulakkoon / seinäkoukuihin ajattelin ripustaa Avan prinsessa mekkoja ja pikkuruisen trenssin koossa 74. Se on niin suloinen takki! &hearts; 🙂

 5. Ihanan näköinen ja tosiaan kiva kun on vähä erilainen. Meillä on sama homma, olkkarissa ne leikit suurimmaksi osaksi tapahtuu. Itse en saa meidän lastenhuonetta kuntoon, kun ei ole ikina aikaa kitata niitä seiniä, inhottavaa hommaa yrittää tasoittaa niitä! Pitäisi ehkä tyttö siirtää vierashuoneeseen vähäksi aikaa niin saisin puuhastella siellä iltaisin 🙂

  1. Jonsku: Minä tykkään myös! 🙂 Inspiraatiota sisustukseen olen hakenut amerikkalaisista lastenhuoneista, joissa on monesti tuollainen päädyllinen iso ja muhkea sänky. Tyynyjä yms. en ajatellut laittaa ihan niin runsaasti kuin heillä on tapana. 🙂 <br />
   <br />
   Kittaaminen on rasittavaa puuhaa, sen tekee suht nopeasti kyllä, mutta kuivumisaika, tasoitus ja mahdollinen uudelleen kittaus raastaa hermoja. 🙂 Jos kaksi kittauskerrosta riittää, niin sen saa päivässä valmiiksi. Aamulla aloittaa aikaisin ja illalla viiden aikaan viimeistään se toinen kerros, niin saa ysiltä hioa loput tasaiseksi. :)<br />
   <br />
   Oma rauha on kyllä remppahommissa ihan must, itse meinasin saada hermoromahduksen suoraan sanottuna kun kittasin, hioin ja maalasin koko huushollin itse Avan ja koiran kanssa. Tuhat kertaa juoksin tikkaita edes takaisin, kun neiti keksi jotain jäynää. 🙂

 6. Oi….kylläpäs näyttääkin tosi upealta!! &hearts; Sänky on tosi ihku!! :o)

 7. Voi, miten kaunis Avan huoneesta tuli – ihana ison tytön prinsessahuone! Kyllä siellä kelpaa neidin viettää aikaa! Ihanaa viikonloppua teidän perheelle!

  1. -I-: Ava on viihtynyt tänään aika paljon tuolla sängyssä. 🙂 On lukenut siellä kirjoja, leikkinyt nukeilla ja piti kahvikutsut lego-ukkojen kesken. 🙂 Kumpa yöt ja varsinkin itse nukkumaan meno alkaisi sujua paremmin nyt, kun tilaakin on enemmän. Isompaan sänkyyn siirtyminen oli neuvolan vinkki meidän uniongelmiin. =D Saas nähdä olivatko oikeassa… Toivottavasti! HIH :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa myös teille! &hearts;

 8. Vähän tulee kans sellainen vierashuone fiilis tai teinin huone just jenkkityyliin. Luotan kuitenkin siihen että keskeneräistä työtä ei saa arvostella;) itse ajattelen että lapsen huone saa ja pitää lla lastenhuoneen näköinen. Mutta silti huomaan että ajatukseni jo mittailee mahtuisiko ko. sänky meidän 6v huoneeseen kun onhan se vallan upea! Ristiriitaa…

  1. Mä: Ei tuo huone nyt kovin lapsekas kyllä ole, olet ihan oikeassa. 🙂 Ainoastaan pony-maalaukset seinällä ja muutama nalle tekevät huoneesta lastenhuoneen. HIH :)<br />
   <br />
   Ensi viikolla kun saan kaikki suloiset tekstiilit ja tyynynpäälliset ja kun saan avohylly-naulakko yhdistelmän viriteltyä seinälle matalan kaapin päälle, niin huone muuttuu suloisemmaksi ja lapsenomaisemmaksi. &hearts; Mielessäni on tarkka visio lopputuloksesta (kuten aina hih =D) ja jos se onnistuu toteutuksen osalta niin siitä tulee syötävän söpö, noin 3-6-vuotiaan pikkuprinsessan ikioma valtakunta. Nyt vaan peukut pystyyn, ettei suunnitelmani mene pieleen. ;)<br />
   <br />
   Tuo sänky on minusta ihana ja ehdottomasti juuri sellainen pienen neidin unelmasänky. En tiedä oletko lukenut koskaan Kaunis Pieni Elämä-blogia, mutta heillä on tytön huone aivan hykerryttävän suloinen ja upea. Voisin kuvitella tuon meidän sängyn heillekin ja kaiken sen muun kauniin ja lapsekkaan ympäröimänä lopputulos olisi TÄYDELLINEN ja sopiva pikkuisille murusille! &hearts;

  2. Joo, olen toki katsonut mainitsemaasi blogia ja se tytön huone, kuten pojan ym ovat vallan upeat! Juurikin sellaiset joita kotiini myös ottaisin, spesiaalia ja uniikkia yms. Kyllä luotan että onnistut suunnitelmissasi:))))

  1. Heidi: Niin minäkin! 🙂 Hieman jännittää kyllä, onnistunko saamaan aikaan sellaisen pehmeän suloisen tunnelman vai meneekö nyt ihan metsään. HIH :)<br />
   <br />
   Onneksi virheistä oppii ja ideat jalostuvat niiden kautta aina vain paremmiksi ja paremmiksi. 🙂 Olisipa jo ensi viikko… 🙂

  2. Kauniissa iltavalaistuksessa, kuten esim. teillä, siitä tulee varmasti kauniin utuisa pienen tytön huone 🙂 Sä onnistut kyllä!

  1. satu: Tyttö nukkui ilmeisen hyvin koko yön, koska on kuin enkeli ollut tämän päivän. 🙂 Ja sängystä aamulla heräsi, joten ei ole edes tipahtanut sieltä yöllä. JES! &hearts; Kyllä prinsessan kelpaa ja Imagen sanontaa lainatakseni &quot;nukkua prinsessaunia&quot;. 🙂

 9. Kylläpä näyttää jo nyt niin hyvältä ja kuvissahan näkyy myös jotakin tuttua sänkyyn liittyen! ; ) Neiti on varmasti onnellinen ihanasta sängystä sekä uudesta sisustuksesta, innolla odotan jatkoa ja uusia kuvia! 😉 &hearts; Mielestäni ko. sänky sopii niin pienille kuin isoillekin, kaunista, tykkään!

  1. Pöppis: Stockmannin pussilakana ja torkkupeitto saapuivat tänään postiin ja kohta kipaisen hakemassa ne kotiin. 🙂 Elloksella on aika pitkä toimitusaika, vaikka paketti lähtikin jo perjantaina (vai oliko se torstaina) matkaan. Toivottavasti tällä viikolla saisin myös sen. Ja nuo suloistakin suloisemmat tähti-matkalaukut varmaankin postitetaan tällä viikolla…. En malttaisi millään odotella enää. 🙂

 10. En kyllä ihan ymmärrä, miksi pieni lapsi laitetaan nukkumaan sänkyyn, joka ei ole hänelle turvallinen? Ei jatkuva sängystä tippuminen tee kenellekään hyvää. Miksei pieni lapsi saa rauhassa nukkua hänelle sopivassa sängyssä niin että jätettäisiin dallastyylinen sisustus hieman myöhemmäksi…

  1. k: Ava ei kyllä tipu sängystään, toisin kuin siitä pienemmästä josta tila loppui kesken. 🙂 Tuo isoon &quot;aikuisten&quot; sänkyyn siirtymisen idea oli neuvolasta saatu, ja ainakin toistaiseksi näyttäisi siltä että he olivat oikeassa. 🙂 Uni on rauhottunut, kun tyttö ei enää havahtele pinnalaitojen kolhuihin ja kolinaan. Tyttö on nukkunut oikein hyvin ja olen todella tyytyväinen tähän saamaani ehdotukseen. Neuvola oli siis ihan oikeassa. HIH 🙂

  1. Nina: Nuo peltipurnukat on AmandaB:n Princess ja baby-purkit. 🙂 Ostin ne aikoinaan Prismasta mutta niitä saattaa löytyä vielä muutamista sisustusnettikaupoista jotka myy AmandaB:n tuotteita. Myös AmandaB:llä on oma nettikauppa, sieltäkin saattaa löytyä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *