Metropolitan-sänky saapui

Sänky saapui tänään ja se on aivan ihana! <3 <3 Nappasin teille muutaman kuvan, lähinnä sängynpäädystä, kun siitä on tullut kysymyksiä jonkun verran. 🙂

50658cb9c98c7e616500001e.jpg

Sänky on siis Metropolitan-jenkkisänky, patjakoko 120 x 200cm. Pääty on hieman patjaa leveämpi, arvioisin noin 140cm sen leveydeksi. Sängyn verhoilu on paksua ja jämäkkää kangasta, johon valmistaja Delux Dreams suosittelee teflon-suojasuihketta. Suojasuihke itseltäni vielä uupuu, joten sellaista ajattelin metsästää Prismasta seuraavaksi. 🙂

50658cb9c98c7e055800001d.jpg

50658cbbc98c7ed77600001c.jpg

50658cbcc98c7e6165000023.jpg

Sänky on tosi korkea ja hieman mietityttää, että pitäisikö meidän neitiä varten poistaa keskimmäinen patja kokonaan… Tyttö pääsee kyllä sänkyyn kiipeämään helposti ja alas myös, kunhan muistaa tulla peppu edellä. 🙂

Sängyn väri ei ole aivan vitivalkoinen, vaan hieman taitettu valkoinen. Ei kuitenkaan liian kermainen. Kuvassa oleva tyynyliina on paperinvalkoinen, eikä tuo sävyero pahemmin haittaa. Sopii siis hyvin yhteen. <3

Nyt menen takaisin siivoushommiin ja viikonloppuna kuvailen teille sänkyä paremmin. Elloksen paketti on vasta matkalla, joten petausta en saa tähän hätään tehtyä. Tytön huone on muutenkin keskeneräinen, yritän juuri suunnitella avohylly-ratkaisua, johon saisi kauniisti esille suloisia mekkoja, nallukoita ja vauva-ajan valokuvia. <3

Huomiseen! Viettäkäähän ihana perjantai! <3

Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

13 kommenttia “Metropolitan-sänky saapui

 1. Voih… Mä voisin tulla nukkumaan tuonne Avan kanssa prinsessapäikkäreitä. &hearts;<br />
  PS. Soitan sulle illalla? 🙂

  1. Image: tervetuloa vaan untenmaille… sopii mulle. 🙂 Tyttö on aivan haltioissaan isojen tyttöjen sängystään ja on siitä asti kun sänky saapui, lukenut kirjojaan sängyssä pötkötellen. Ihanaa ja rauhallista menoa kerrankin. &hearts;

 2. Aivan ihana sänky prinsessalle! =) &hearts; Ehkä on vain parempi ettei ole aivan vitivalkoinen vaan vähän pehmeämpi.

  1. Torkkuja: Tuo sängyn sävy on tosi kaunis. Ja sopii myös verhoihin sekä lattialistoihin. 🙂

 3. Sänky näyttää ihanan muhkealta ja oikein prinsessan toivesängyltä. Kyllä tuossa kelpaa nähdä kauniita unia. 🙂 <br />
  <br />
  Aurinkoista viikonloppua!

  1. Jenni: Illalla sitten näemme, kuinka nukkumaan meno sujuu. 🙂 Toivottavasti hyvin ja ongelmitta. 🙂 Ihanaa viikonloppua sinulle Jenni! &hearts;

 4. Tosi hyvä ratkaisu, että ostitte kerralla kunnon sängyn. Hyvistä patjoista on iloa vielä tosi pitkään, eikä tarvitse kasvavan lapsen nukkua kymmensenttisellä vaahtomuovipatjalla. Kivan muhkea tuo pääty 🙂

  1. Anna: Tämä on jo kolmas sänky Avalla ja toivottavasti tällä mennään ainakin 10-vuotta eteenpäin. 🙂 Toki petauspatja vaihdetaan jo aikaisemmin, mutta muutoin tämä sänky saa &quot;kelvata&quot; niin kauan kun kunto kestää hyvänä. 🙂 Itse en nuorena tykännyt nukkua 80cm leveässä sängyssä lainkaan ja sainkin isosiskoltani hänen vanhan ison sängyn käyttööni ollessani noin 10v. Mikään ei ole niin ihanaa, kun nukkua leveästi ja hyvin. HIH 🙂

 5. minkä ikäinen Ava on? 🙂 oon suht uus lukija niin en tiedä ootko sitä koskaan täällä kertonu..

  1. jenni.: Ava on 2,5-v pikkuvanha neiti. 🙂 Sänky on hänelle toki suuri, mutta neiti on unissaan niin vauhdikas, ettei pienempi oikein tuppaa riittämään. 🙂 Ja myös minä mahdun tytön viekkuun, kun usein nukahdan itsekkin tyttöä nukuttaessani. 🙂

 6. Oletko jo myynyt tämän sängyn? Onko pääty irrallinen? Jos olet myynyt sängyn niin kuka myy päätyjä?

  1. annie: Sänky on jo saanut uuden kodin.<br />
   <br />
   Pääty on irrallinen, mutta en tiedä miten se kiinnitetään erilliseen (ei Metropolitan-merkkiseen) sänkyyn, kun päädyssä on oma kiinnitysrauta ja Metropolitan sängyssä vastakappale. Päätyä kuitenkin on Kodin1-myymälät myynyt kuulemani mukaan erikseenkin. Kannattaa kysyä Kodin1:stä. Sänkyä valmistaa Delux Dreams, heiltä voi myös kysellä tuotteesta ja mahdollisesta pelkän päädyn ostamisesta. :)<br />
   <br />
   Oletko jo tutustunut Pispan Puun päätyihin? Heiltä olisi saatavana kauniita päätyjä omavalintaisilla kankailla tai nahalla ja jopa omien mittojen mukaan. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.pispanpuu.fi/sangynpaadyt&quot; target="_blank">http://www.pispanpuu.fi/sangynpaadyt</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *