Hämärää touhua ;)

Jokainen ilta jaksan edelleen ihastella hyllyillä olevaa valaistusta (Ikean Dioder led-valolistat ne siellä tunnelmoi :D). <3 <3

51044566c98c7e8267000024.jpg

51044566c98c7ee15b000005.jpg

Ja olkkarissa tunnelmavaloa tuo seinävalaisimet. <3 <3

5104456cc98c7e134400005f.jpg

51044569c98c7ea814000016.jpg

Niitä kimaltavia pellavaisia tyynynpäällisiä sain ostettua pri lisää ja nyt sohvakin sai sellaiset kaverikseen! <3

Näihin fiiliksiin on hyvä päättää ihana päivä! <3 Kauniita unia kaikille ja huomiseen! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

30 kommenttia “Hämärää touhua ;)

  1. t: Tuo on sama sohva kuin ennenkin. 🙂 Meillä oli oikein mukava päivä tytön kanssa, käytiin hieman hummailemassa kaupungilla ja ilta meni kivasti kotosalla ruokaa kokkaillen ja touhuten. 🙂 Toivottavasti sinullakin oli ihana päivä! &hearts; &hearts;

  1. MariaG: Ne on ostettu Stockmannilta ja ovat heidän Villa-mallistoaan. &hearts; &hearts; Materiaali on 100% pellavaa ja siinä on kaunis kiilto mukana. 🙂

 1. Wautsi, miten paljon saan virtaa sinun blogistasi, luen joka päivä mitä uutta olet kehitellyt sisustusrintamalla.Kirjoitat niin aidosti ja positiivisella sykkeellä, joten iso kiitos!!!!

  1. pirkki nikkari: Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; Ideoita on vaikka minkälaisia ja odotan kovasti kevättä, silloin se luovuuskin puhkeaa kukkaansa ja kotona laitetaan varmaankin taas paikat uuteen uskoon. :D<br />
   <br />
   Ihanaa sunnuntaita! &hearts;

 2. Moikka! Kyl vaan on niin kauniin näköstä! =) Missä teillä menee tuon valolistan piuha ku ei kuvassa tai aikaisemmissakaan kuvissa näy? Hyvin ootte saanu piilotettuu sen!=)

  1. Tarja: &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Johto on hyvin ohut ja huomaamaton, mutta kuviin mie retusoin sen kuvasta pois. 🙂 Se menee siis tuossa hyllyjen oikealla puolen. 🙂

  1. J: materiaali on pellavaa, joten ne rypistyvät vartissa takaisin vaikka silittäisi. 🙂 Minua se ei haittaa, ihme kyllä. 😀

 3. tunnelmallista 🙂 itsellänikin löytyy nuo tyynyt, olen tunkenut niihin 2 sisätyynyä niin ovat mukavan napakat 🙂

  1. Marke: &hearts; &hearts; &hearts; Päällisten sisällä on vain yksi tyyny, 45x45cm kokoinen ja höyhentäytteinen. Höyhentyynyt on yleensä pulleampia kuin vanutäytteiset tyynyt ja siksi olen suosinut höyheniä. Tuohon sisään voisi kyllä hyvin laittaa kaksi tyynyä ja sainkin vinkin että kahdella 40x40cm kokoisella tyynyllä saisi todella napakan ja pullean lookin. 🙂

  1. Love: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Me ei viime viikolla päästy sittenkään Ikeaan, uusi yritys on varattu huomiselle. 🙂 Mie mittailin tota pyykkikoria ja luulen että se on liian iso meidänkin kylppäriin. Se taitaa jäädä hankkimatta, vaikka hinta olisikin nyt aika paikoillaan. 🙂

 4. Ostin muutama kuukausi sitten samaisen led valosarjan, mutta se on edelleen paketissa odottamassa inspiraation puuskaa… =) Keittiökaappien päälle aateltiin laittaa se, mutta saa nähdä miten yltää pistorasiaan. TUo on kyllä tosi mukavan näköinen. Josko tänään saataisiin aikaiseksi virittää se, mutta se taas tarkoittaa, että kaappien päältä pitää pyyhkiä pölyt ja ei millään jaksais tänään alkaa pyyhkimään. ;)<br />

  1. Torkkuja: Äh, kaapin päältä pölyjen pyyhkiminen on ärsyttävää puuhaa. 🙂 Mutta valolista on aivan ihana ja valosävystä tykkään kovasti. Johto ei ole kovin pitkä, joten saattaa tarvita jatkojohtoa… 🙂 Siitä tulee varmasti hieno ja tunnelmallinen valaistus! &hearts;

  1. Kerttu: Mie tykkään myös ja meillä onkin valaisimia jos jonkinlaisia. 🙂 Iltaisin tykkään sellaisesta hämyisestä valosta, joka sopii hyvin kynttilöiden kanssa käytettäväksi. &hearts; &hearts; Nuo valolistat on superit ja niitä meinasin muutaman ostaa lisää. 🙂

 5. Onko nuo valolistat kiinnitetty suoraan tuohon hyllyn päälle seinän vierustalle? Meidänkin pitäisi kyseistä listaa asentaa keittiöön, vielä hieman hakusessa että mihin ja millä tavalla. 🙂

  1. elviirainen: Listoja ei ole kiinnitetty mitenkään, ne on hyllyllä seinän vieressä irtonaisena ja johdon olen laittanut seinähyllyn reunan taakke, jotta lista pysyy paikoillaa kun valopistoketta räpeltää. 🙂 Listassa on valmiina liimapinta, jolla sen voi kiinnittää hyvin ainakin sileisiin puupintoihin, mutta olen niin vaihtelunhaluinen etten halunnut liimata listaa hyllyille pysyvästi. 🙂

 6. Moi! Olen aiemminkin yrittänyt kysellä, ja etsiä mutta en meinaa löytää mistään noita kauniita kuvakehyksiä joita sinulla on.. Osaatko vinkata mistä löytyisi?

  1. johanna: Meidän kehykset on kaikki ostettu Stockmannilta, osa myymälästä ja osa nettikaupan kautta. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Alla linkit samoihin kehyksiin jotka on tuossa seinähyllyllä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Box-metallikehys/14692?&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Box-metallikehys/14692?</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Box-metallikehys/14694?&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Box-metallikehys/14694?</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Box-metallikehys/14696?&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Box-metallikehys/14696?</a><br />
   <br />

 7. Voi kiitos, olinkohan noita sitten kattellutkin, eivät vaan näyttäneet yhtä hienolta kuvissa kuin teidän kodissa 🙂

  1. johanna: Nuo on kaupan kuvissa vähän pliisuja mutta livenä aivan ihania. &hearts; &hearts; &hearts; Suosittelen! 🙂

  1. nina: Kiitos! &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Seinälamput on tilattu vuosia sitten Anttilan nettikaupasta (nyt en enää muista oliko netanttila vai Kodin1). Merkki on Lamp Gustaf ja malli Monaco. En ole vähään aikaan löytänyt tuota lamppua mistään, viime kesänä oli muutama kappale Kodin1:sen nettikaupassa myynnissä. <br />
   <br />
   Tein pika googlauksen ja löysin valaisinta mustalla varjostimella valaisinidean nettikaupasta:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.valaisinidea.fi/product.php?id_product=560&quot; target="_blank">http://www.valaisinidea.fi/product.php?id_product=560</a><br />
   <br />
   Heilläkään ei valkoista taida olla jäljellä enää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *