Valkoinen nahkarahi eteisessä

Eteiseemme on ilmestynyt tälläinen kaunotar, valkoista keinonahkaa oleva pyöreä Leonardo-rahi. <3 <3 

51082e2ec98c7e3b2e000037.jpg

51082e33c98c7e907f000037.jpg

Tätä kyseistä rahia katselin sillä silmällä jo viime vuoden puolella Kodin1:llä, mutta päätin että tätä ajatustani makustelen rauhassa hieman pitempään. Suolainen hintakin sai funtsimaan, onko tälle rahille todella tarvetta ja onko se todella todella todella niin kaunis ja ihana, kuin mielessäni ajattelin. 😀 Eteiseen kaipasimme kuitenkin jonkinlaista istuinta ja mahdollisimman nopeasti. Nyt kun tyttö pukee ja riisuu ulkovaatteet melko itsenäisesti, on kivempi istua tuolilla kuin lattialla ja kenkien pukeminen on helpompaa. 🙂 Ikean Tirup-tuolia tähän tarkoitukseen suunnittelin, mutta haluankin sen Tirupin mielummin olohuoneeseen ikkunanurkkaan. 🙂 Rahi oli kaiken lisäksi kampanjatarjouksessa ja nyt kun sen sai lähes puoleen hintaan, en voinut enää perustella itselleni syitä miksi en sitä tilaisi. 😀

51082e2fc98c7e8423000002.jpg

51082e37c98c7efe2f00000a.jpg

Valkoinen keinonahka on hyvin valkoista, mutta sopii meille silti ihan kivasti. Eteisen peilit ovat silminnähden kellertävämmät, mutta valaistuksella sen voi häivyttää. Tästä sainkin hyvän motivaattorin toteuttaa White Dream Home -blogista bongaamani tuunausvinkin ja päällystää eteisen peilit kiiltävän valkoisella DC-Fix kontaktimuovilla. 🙂

51082e3bc98c7ec25200000b.jpg

Istuimen korkeus on todella loistava meidän pikkuneidille, vain 34cm. Rahin halkaisija on 90cm, joten siinä mahtuu parikin pyllyä istumaan samaan aikaan. 🙂 Runko vaikuttaisi olevan massiivipuuta ja rahi painaakin jonkin verran. Yksinään on vaikea sitä siirrellä, sillä pyöreän muodon vuoksi en saa siitä kunnollista nosto-otetta. Onneksi keksin että sitä voi pyöritellä lattiaa pitkin. 😀

Eteinen on tällä hetkellä hieman sekainen, sillä olen kerännyt sinne suuret kasat kiertoon meneviä kalusteita ja tavaroita odottamaan noutoa. Yleiskuvaa saatte vielä hetken odotella siis. Vitsit, olen ihan liekeissä tästä rahista… <3 <3 <3 <3 Jos siekin kiinnostuit, niin voit kurkata rahia ja lisätietoja Kodin1:n sivuilta KLIK!

Ihanaa iltaa kaikille ja kauniita unia! <3

41 kommenttia “Valkoinen nahkarahi eteisessä

 1. Hei teille tuli tuo ! 🙂 Minä katsoin sitä ja mietin että olisiko se kiva vaatehuoneen keskelle, mutta jäi arveluttamaan että onko se siihen tarkoitukseen liian matala? Mitä mieltä olet?

  1. Jonsku: Juu. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Minusta tuo ei ole liian matala, ainakaan minulle (159cm). 🙂 Ja jos se halkaisijan (90cm) puolesta mahtuu niin ehdottomasti ostaisin. Kumpa minullakin olisi oma pukeutumistila, tai edes isompi makuuhuone, jonne saisi tuollaisen. &hearts; &hearts; &hearts;&hearts; Hinta on nyt loistava, joten melkein kyllä kokeilisin olisiko se hyvä. Palautusaika on onneksi 2vkoa. 😉

  1. Irina: &hearts; &hearts; &hearts; Tiiän! 😀 Ja sopisi sinun sohvan eteen pöydäksikin, koska on aika napakka. Siihen vaan joku puyöreä metallinen tarjotin, niin voi laskea kupin ja lautasen kädestään. &hearts;

   1. Johanna: &hearts; &hearts; &hearts; Hinta on aikakin minusta nyt sopiva. 🙂 Hyvä että maltoin mieleni ja makustelin tuota rahia pitkään. Nyt kun sen sai edullisemmin niin se on todellakin hintnsa väärti. 😀

 2. Voi on kaunis &hearts; ite oon katsonut tota samaa rahia ja huomasin joku aika sitten että se oli tarjouksessa : ) mutta kuitenkin jäin miettimään tätä <a rel="external nofollow" href="http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=791609&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3020000&compartmentId=3020200&categoryId=3020202&quot; target="_blank">http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=791609&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3020000&compartmentId=3020200&categoryId=3020202</a&gt; ( toivottavasti linkki toimii ) . Hinta vaan on joo tota vähän se mitä mietin ja että onko sillä oikeesti tarvetta . Mukavaa iltaa &hearts;

  1. nince: Tuo Savannah rahi on myös ihana. &hearts; &hearts; Ystävällä on saman sarjan sohva ja se on tosi kaunis ja keinonahka on ihanan sävyinen. &hearts; Hinta vaan on aika kova, onneksi Anttiloissa on usein tarjouksia. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinullekin! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Aivan hulppean näköinen ja erittäin kaunis!<br />
  Uskon myös että on todellakin kätevä :))<br />
  Vautsi vau! 🙂

  1. Live&amp;Home: Tuo on tosi näppärä varsinkin eteiseen, missä istutaan satunnaisesti. Ja pienille ihmisille hyvän korkeus. Meidän neiti on vallannut rahin kokonaan ja lukee siinä kirjojaan peittoon kääriytyneenä. &hearts;

 4. Onpas se upea!! &hearts; Itsekin olen kyseistä rahia ihaillut! Nyt kyllä todella edullisesti.. Voi että raskisinkohan 😉 ihanalta kyllä näyttää 🙂

  1. Julia: Tuo on tosi kaunis. &hearts; Kurkistin aluksi ihan varovaisesti pakettiin, koska ajattelin että rahi voi olla liian kermaisen sävyinen. Mutta kattia kanssa, sehän oli täydellinen. 😀

  1. jenna: meillä tykätään kovasti! &hearts; &hearts; &hearts; Ja pyöreää muotoa olen kaivannut hieman lisää meille kotiin. Nappi ostos. 🙂

 5. AIVAN IHANA ja just sun tyylinen! :):) Pikkuiselle kiva penkki eteiseen ja tuo on varmaan käytännöllisempi eteisessä, kun se Tiruppi!!! I like!!<br />
  <br />
  Joo se A:n dc.fixaus oli aivan upea :):):)<br />
  <br />
  Ihanaa päivää!!

  1. Love: Eteisessä tuo rahi on varmasti käytännöllisempi. 🙂 Sitä Tirupia mietin olkkariin ikkunan puolimmaiseen nurkkaan. Siinä ei haittaisi edes selkänojan korkeus, koska se ei tee näköestettä. :)<br />
   <br />
   Ihanaa päivää teidän perheelle! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 6. Oijoijoi miten upea &hearts; &hearts; Pitääpä lähteä mittauspuuhiin metrimitan kanssa 🙂 Kivaa päivää teille &hearts;

 7. Kaunis!! Ja hintakaan ei ole paha. Kuvista ei huomaa peilin kehysten ja rahin sävyeroa. Valkoinen sisustus on haastava juuri nuiden pienten sävyerojen takia.<br />
  <br />
  Tulipa mieleen että Casassa oli joku aika sitten arvonta jossa voi voittaa Vallillan tuotteita. En ole huomannut missään blogissa mainintaa että se olisi jo arvottu?

  1. Tittelityy: Sävyero ei ole kovin paha, mutta nähtävissä kuitenkin. 🙂 Onneksi materiaalit ovat erilaisia, niin se ei haittaa niin paljon. <br />
   <br />
   Vallilan arvontapalkinnosta ilmoittettiin suoraan voittajalle. Voisin uskoa että Vallila tekee itse voittajasta jonkinlaisen jutun, ehkä. 😀

 8. Upea rahi! Minäkin olen etsinyt pyöreää rahia pukeutumishuoneeseen että olohuoneeseen ja muistelinkin kodin ykkösen hyvää tarjousta! Hyvältä näyttää. Taidan hankkia samanlaisen! 🙂

 9. Ihanan rahin olet löytänyt. Sopii täydellisesti teidän eteiseen! Monesti on pitänyt kysyä mistä teidän sohva on hankittu?

 10. No miehän innostuin! Innostuin rahista, ja vielä enemmän siitä, että sie puhut sammaa kieltä ko mie 😉 Taidat tosin olla siellä kaakon mie-alueella, etkä täällä Lapissa 😉

  1. Satu: Mie olen sekakielinen, oikeasti olen hämeestä kotoisin eli hämäläinen (mää ja sää-ihminen) mutta mies on kymestä ja häneltä on tarttunut tuo mie. 😀 Lisäksi näihin murteisiin sotkeentuu vielä tämä Helsingin puhekieli, tosin slangisanoja en paljoa käytä enkä kaikkia ymmärrä vieläkään, vaikka Helsingissä olen asunut jo 20-vuotta. 🙂

  1. Meän Satu: Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; mie rakastan sitä ja tyttö vielä enempi. 😀 Tuo rahi on tytön oma tuoli kuulemma eikä muut saa siihen istua. 😀

 11. Moikka!<br />
  <br />
  Hei, mistä tuo krominen sivupöytä / jakkara on ostettu? 😮 Olisikohan tuollaista enää mistään saatavilla 🙁 Kiitos jo etukäteen vastauksesta! 🙂

 12. Hei!<br />
  TODELLA ihana kokonaisuus tuo eteinen!! Mitä maalin sävyä olet käyttänyt? entä mistä nuo peilit? Ole itse myös ajatellut laittaa olohuoneeseen peilit tuolla tavalla :-)<br />
  <br />
  T:Ride

  1. Ride: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Maalisävy on Tikkurilan X487 (nimeltään laasti) ja se on ihanan pehmeä harmaanbeige. Tosi kaunis sävy. &hearts; &hearts;&hearts;<br />
   <br />
   Valkoiset peilit on Ikean Mongstadit, mutta ilmeisesti Ikea on nyt lopettanut valkoisen peilin valmistuksen kokonaan. HÖH. <br />
   Mustanruskeana sitä vielä saa ja toivottavasti olisi tulossa myös uusia vaaleita sävyjä heille valikoimaan. Peilien kehykset saa onneksi aika helposti tuunattua valkoiseksi dc-fix kontaktikalvolla (sitä saa esim Prisma, K-rauta ja lohikarin nettikauppa) halutessaan. Myös käytettynä näitä on silloin tällöin löytyy myynnistä esim Huutonetistä ja tori.fistä. 🙂

 13. Moi!<br />
  <br />
  Ihana koti ja upeaa, tyylikästä sisutusta!<br />
  Et olisi jo kyllästynyt itse rahiin ja myisit pois? :-)<br />
  Tuo valkoinen Leonardo rahi on ihku!!!!!<br />
  <br />
  HYVÄÄ JUHANNUSTA!<br />
  <br />
  -Meppis

  1. Meppis: Olen ehtinyt vaihtamaan sisustustyyliäni tässä välissä ja tuon pehmeän ylellisen greige-kauden aikaiset kalusteet ovat jo saaneet uudet kodit, rahi myös. Pyöreä leonardo-rahi on rahien aatelia, harmi ettei Anttila enää myy tätä versiota.<br />
   <br />
   Rauhaisaa ja ihanaa juhannusta sinulle myös Meppis! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *