Gant Home tähtitekstiilit ja uudet sävyt

Toivomukseni on kuultu! 😀 Toivoin nimittäin viime syksynä, että Gant Homen valikoimaan tulisi kokovalkoiset tähtityynynpäälliset, jotta saisin muutaman legendaarisen tähtityynyn meidän sohvalle. <3 Meillä oli vuosi sitten harmaita Gantteja, mutta seinien sävy kun muuttui greigeksi niin ne eivät enää sopineet kovin hyvin sisustukseen. Myöskään beiget Gantit eivät meille sovi, sillä seinien sävy muuttuu täysin harmaaksi niiden rinnalla, näitäkin harkitsin nimittäin. 

Uudet keväiset tähtityyny-sävyt ovatkin saapuneet juuri sopivasti synttäreiden kynnyksellä ja tiedänkin nyt mitä toivon synttärilahjaksi mieheltä, kaksi kokovalkoista tähtityynynpäällistä! <3

5108ed69c98c7ea45d00002b.jpg

Valkoisen lisäksi uusina värivaihtoehtoina on pirtsakka keltainen ja perinteikäs tummansininen.

5108ed67c98c7ea45d000026.jpg

5108ed64c98c7e9942000012.jpg

Gant Homen perusvalikoimaan kuuluvasta puuvillaisesta Summer-sarjasta löytyvät klassikot harmaa ja beige, joiden sävyt ovat hieman pehmeämmät kuin “talvi-sarjan” versioissa (ne paksua neulosta olevat). Kesäsarjassa on saatavana myös sävyihin sopivat torkkupeitteet, jotka ovat ihanan pehmeää puuvillaa.

5108ed62c98c7ea45d000021.jpg

5108ed6bc98c7e371e000096.jpg

5108ed5fc98c7ea669000011.jpg

5108ed6ec98c7efe2f00002e.jpg

Löysin myös oranssin tähtityynynpäällisen, mutta en tiedä onko tämä minkä sesongin tuote, uusi vai poistuva. Sävy on hieman tummanpuoleinen, eli se ei ole sellainen kirkas oranssi joka on parhaillaan trendikästä. 🙂

5108ed60c98c7e2018000056.jpg

Nuo valkoiset tyynynpäälliset vei kyllä sydämen mennessään, taas vaihteeksi. 🙂 Oli kova paikka viime vuonna kun myin rakkaat harmaat Ganttini pois. Valinta oli oikea, vaikka tiukkaa tekikin. 🙂 Nyt sydän oikein huutaa kokovalkoisia puuvillaneulosta olevia tähtiä tuohon soffalle. 🙂

Toivottavasti mies lukee tämän minun postuksen, winkwink…. 😀

Ihanaa ja hyväntuulista päivää kaikille teille! <3

(Kuvat: Stockmann)

9 kommenttia “Gant Home tähtitekstiilit ja uudet sävyt

 1. Ihanat noi valkoiset! Pitääpä käydä katsastamassa, voisi tulla meidän makkariin harmaavalkoisten seuraksi. Kiitos vinkistä! &hearts;

  1. Jenni: Minäkin ajattelin käydä katsomassa ne myymälässä miltä näyttävät luonnossa. &hearts; &hearts; &hearts; jos ovat ihanat, niin sitten yritän kehdata esittää miehelle synttäritoivomuksen kahdesta päällisestä. 😀

 2. Katsoin noita juuri eilen Stockkalla käydessäni,kun olin ne netistä etukäteen bongannut. Täytyy sanoa, että tyynyt tuottivat pettymyksen sillä näyttivät likaisen valkoiselta tai sitten valaistus aiheutti tuon. Kotona sovittamalla näkee parhaiten 😉

  1. Johanna: Voi eiiiiiiiii, tyhmää. :/ Ei likaisen valkoinen ole yhtään hyvä, miksi Gant miksi?????? Täytyy käydä katsomassa se sävy vielä itse, jos vaikka syy olisi ollut myymälävalaistuksessa…. *sormet ristiin*. 🙂

  1. Heli: &hearts; &hearts; &hearts; Toivottavasti olisivat kauniin valkoiset luonnossa. 🙂 Ajattelin loppuviikosta yrittää päästä katsomaan näitä livenä. Beiget on aivan ihanat, mutta meidän greigeen maaliin ne ei sovi yhtään mikä minuu hieman harmittaa. Muuten olisin ihan varmasti jo ostanutkin ne. 🙂

 3. kyllä nuo valkoiset näyttääkin upealle – ainakin kuvissa &hearts; laitathan infoa kun olet nähnyt ne luonnossa 🙂

  1. t: Niin näyttävät. 🙂 Kerron heti millaiset ne on luonnossa, kun pääsen kauppaan asti. 🙂 Toivottavasti ne olisi ihanat &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *