Villa Stockmann valokuvakehykset ♥

MInulta usein kysytään mistä olen hankkinut meidän valokuvakehyskokoelman ja päätin tehdä siitä ikioman postauksen. 🙂

5107be2ec98c7ed656000014.jpg

Olen aloittanut kehyskokoelmani keräilyn lähes neljä vuotta sitten, kun ostin ensimmäisen kromireunaisen kehykseni. Alussa olin rakastunut kovasti sellaisiin bling-bling timantti- / strasikehyksiin, mutta sittemmin vaihtanut blingit yksinkertaisiin ja hillittyihin kromireunaisiin kehyksiin. <3 

5107be34c98c7e542000000c.jpg

Kaikki kehyksemme on Villa Stockmannin mallistoa, yhtä Philippin kehystä lukuunottamatta. Kehyksiä löytyy monessa kokoluokassa, kehyspahveja eri levyisinä (passepartout) ja kehysten paksuus vaihtelee myös. Pääasiallisesti kehysten kuvakoko on 10×15 (se perinteisen paperikuvan koko), mutta joukkoon mahtuu muutama isompi ja pari pienempääkin…

5107be31c98c7ed656000019.jpg

Kehysten kappalehinnat vaihtelevat 10-50 euron välillä, koosta riippuen. Osa kehyksistä on ostettu Hullujen Päivien yhteydessä, josta niitä löytyy silloin tällöin edullisemmin. Kehykset ovat aika painavia ja pysyvät tukevasti pystyssä myös liukkaalla korkeakiiltoisella Lack-hyllyllä. Kehysten taustakangas on mustaa sametintuntuista materiaalia ja jokainen kehys pysyy pystyssä itsenäisesti takana olevan jalan ansiosta (taittokehyksissä ei jalkaa). Osassa kehyksistä on myös ripustusmahdollisuus seinäkollaasia varten. 

5107be2bc98c7e371e000002.jpg

5107be2bc98c7ed65600000f.jpg

5107be3ac98c7ed65600001e.jpg

5107be37c98c7ed45600000f.jpg

Kehyksiä löytyy joitain malleja Stockmannin nettikaupasta ja ainakin eilen oli yllä olevan kuvan mukaisia (viimeinen kuva) Box-kehyksiä valikoimassa. Myymälävalikoima puolestaan vaihtelee aika paljonkin ja riippuu täysin myymälästä millaisia kehyksiä löytyy. Stockmannilla on onneksi mahdollisuus toimittaa tuotteita myymälöiden kesken, joten kaikki mallit ja koot ovat käytännössä saatavissa olevia (mikäli niitä löytyy edes yhdestä myymälästä :D). 🙂

Valokuvat ovat tarkoituksella piilossa Villa Stockmann-mainoskorttien takana, sillä minulta on toivottu että perheemme kuvia ei blogin puolella julkaistaisi. Tahdon kunnioittaa tuota toivetta ja siksi tein periaatepäätöksen, että tällä linjalla pysytään myös tulevaisuudessakin. Jatkossa ei blogissa tulla näkemään myöskään tytön kasvokuvia, vaikka hänen asujuttuja tms. aionkin teille satunnaisesti postailla edelleen. Nämä ovat omia linjavetojani, jotka olen katsonut parhaimmaksi ratkaisuksi meidän perheelle. 🙂

Mukavaa päivän jatkoa kaikille! <3

26 kommenttia “Villa Stockmann valokuvakehykset ♥

 1. HYVÄ LINJAVETO!!!! Näin pitääkin kunnioittaa toiveita ja sen mukaan lukijoiden arvostaa/kunnioittaa päätöstäsi!! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; <br />
  <br />
  Mullakin on kaksi IHANAA Villan kehystä, jotka sain eräältä spessulta :):):) &hearts; &hearts; &hearts;. IM IN LOVE!!!!! Taitaa meilläkin kaikki kehykset pikkuhiljaa vaihtua ;);)<br />
  <br />
  HALIT JA MUISKUT!

  1. Love: Juuri näin! 🙂 Ja vaikka itse mieluusti omaan tytön tylleröä esittelisin täällä vaikka päivittäin, niin pitää myös miettiä asioita muiden näkökulmasta kuin omastani. 🙂 Sitten kun tyttö kasvaa isoksi niin voi itse päättää tahtooko kuvia mamman blogiin laittaa vai ei. Luulen kyllä että siinä vaiheessa tämä mamma on jo siirtynyt muihin juttuihin, tai mistäs sen tietää… ehkä bloggaan sisustuksesta vielä 10-vuodenkin päästä. :D<br />
   <br />
   Ne kehykset on ihania, mie rakastan niitä! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Sinä olet niin ihana ihminen, että vain parasta rakkaalle. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Pusut takaisin! &hearts; *Smak*

 2. Kehyskokoelma näyttää makoisalta. Sä oot kyllä todellinen teho tyttö. Minä en millään jaksais vaihtaa melkein kymmeneen kehykseen kuvia pois parin sisustuskuvan takia 😀 Eilen sain just just yhden julisteen vaihdettua toisiin kehyksiin. Anna pliis mulle vähän sun voimistasi 😉

  1. enne: Ei se oikeastaan vie niin paljoa aikaa kuin luulisi. 😀 Ja olen kyllä hetkittäin aika laiska enkä ole jaksellut pahveja ottaa pois. 😀 Hihii. Loistava puoli tässä on se, että tulee pölyt pyyhittyä säännöllisesti. Isot julisteet onkin asia erikseen, ei niitä jaksaisi erkkikään vaihdella kun ne repeääkin niin helposti. Niiden kanssa on mentävä melkein lattialle hengaamaan ettei itse juliste ryttäänny. Nämä pikkukuvat on niin helppoja, tiks taks nuppelit kehyksen takaa auki ja takakansi irti, pahvi siirretään kuvan eteen (on siis aina kuvan takana tai edessä valmiina :D) ja kansi kiinni tiks taks. 🙂

 3. Tiedätkö onko noissa semmoista johon saa 6 kuvaa samoihin kehyksiin. Sulla tossa yhdessä näyttäisi olevan 5, mutta se ei meille riitä.

  1. Miasa: Kuude kuvan kehystä en muista nähneeni kuin Ikeassa aikoinaan, mutta siinä oli puiset kehykset. En tiedä onko sitä enää valikoimassa. Yksi vaihtoehto voisi olla se, että ostaa yhden ison kehyksen ja telee itse kuusi aukkoisen passepartout-pahvin siihen. Ainakin askartelukaupoissa myydään sellaista kartonkia joka sopii hyvin tuohon käyttöön. 🙂 Tuo meidän isoin kehys taitaa kooltaa sopia kuudelle kuvalle… 🙂

  2. Miasa: Jes. 🙂 Hyvä että minust oli apua. :)<br />
   <br />
   Ihanaa illan jatkoa sinulle myös! &hearts;

 4. Hei Miia. Olen miettinyt tota sun ihanaa laasti maalia nyt omaan kotiin.. Ja kysyisin et tuntuko että huone olisi pienentynyt paljon, kun on kuitenkin sen verran tumma sävy?? Mun olkkari kun on kapea ja pitkän omainen :/ niin tuliskohan siitä vielä kapeampi vaikutelma? – J- 😉

  1. Jenni: Minusta tila ei pienentynyt yhtään vaaleaan tai valkoiseen verrattuna. Varsinkin jos kalusteet ovat valkoiset, niin en usko että pienentävää efektiä tulee vaikkei olisi ikkunoitakaan tilassa. 🙂 Tuo on kuitenkin aika maltillinen tummuusasteeltaan ja enemmän vaalea kuin tumma, joten sinuna kyllä maalaisin rohkeasti. 🙂

 5. Sulla on kyllä mahtava kokoelma kehyksiä! 🙂 mulla muutama hassu kuva kehyksessä. Muut kuvat odottaa teettämistä, huh,huh, niitä olisikin parin vuoden ajalta..

  1. -heinie-: Olen aivan rakastunut näihin kehyksiin ja niitä haalinut vuosien varrella. 🙂 Viime aikoina olen joutunut jo toppuuttelemaan itseäni, kun kokoelma ei varsinaisesti täydennystä enää kaipaile. 😀 Tahtoisin vielä sellaisen jättisuuren kehyksen mihin teettäisin tytön vauvakuvan mustavalkoisena, mutta kromireunaisena en ole löytänyt sellaista vielä… &hearts;

 6. Kauniita kehyksiä ovat! Itse tein samanlaista linjavetoa ja se on tuntunut myös hyvältä. Vaikka söpöimmät kuvat ovat ehtottomasti tytöstä, niin ehkä kuitenkin parempi kuvata sisustusta 😀 Asuja ja muita voi kuvata ilman kasvojakin. <br />
  <br />
  Ihanaa päivänjatkoa Miia!

  1. Kerttu: &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Juuri näin! 🙂 Kyllähän se oma muksu on aina se suloisin ja ihanin asia mitä kuvaisi ja esittelisi niitä kuvia mieluiten, mutta nyt tein sen lopullisen päätöksen, että jatkossa en enää kuvaile tytön kasvokuvia tänne blogiin. Tyttö saa säilyttää oman rauhan ja yksityisyyden, päättäkööt sitten isona tahtooko omaa nassuaan näytille vai ei. :D<br />
   <br />
   Ihanaa päivää sinulle Kerttu! &hearts;

 7. Itsekkin karsastan ajatusta laittaa lasten tai omiakaan kuvia nettiin. =)<br />
  <br />
  Ostin myös pari tuollaista kehystä ja verrattuna Ikean kehyksiin noissa se takakannen kiinnitys on paremmin toteutettu. Villa kehyksissä pystyy liuttamaan takakannen takaisin paikoilleen, kun ikean kehyksissä on ne pienet metalliset läpyskät, jotka ajan myötä murtuvat. (ainakin meillä ne on napsahdellut poikki, kun vaihtaa kuvia). =(

  1. Torkkuja: Olen miettinyt tätä asiaa todella paljon viime aikoina ja lopulta kun juttelin siitä perheen kesken, niin päätin että kasvokuvia en julkaise, ainakaan muista kuin itsestäni. 😀 Omaa nassua olen pari kertaa vilauttanut, mutta toistaiseksi en ole innostunut tulemaan sen enmpää &quot;ulos kaapista&quot;. Mutta päivä kerrallaan eteenpäin ja jos mieli oman nassun kanssa muuttuu niin äkkiäkös sitä kuvan tai pari räppäisee. :D<br />
   <br />
   Mie avaan aina kehyksen alaosasta sen vipusen ja liutan sen taustan pois. Se on tosi näppärää. Ne vipuset on metallia ja kestää venkslaamistakin oikein hyvin. 😀

  1. Minna: Tämä asia on ollut meillä mietinnässä hyvin pitkään ja nyt se on päätetty lopullisesti, että kuveja ei näytellä. 😀 Mutta onneksi nuo kehykset on aivan ihania myös ilman kuvia ja niiden pointti tulee selville joka tapauksessa. 🙂 Kuulin juuri lukijalta että Stockmannille on tulossa uudenlaisia kehyksiä valikoimaan myöhemmin keväällä, apuva kääk! 😀 Miten mie pystyn pitämään sormeni niistä erossa… hihi. 🙂

 8. Heippa, onko sinulla tietoa mikä on suurin koko eli minkä kokoinen kuva mahtuu suurinpaan tämän sarjan kehykseen?

  1. Anna: Tuohon kaikista suurimpaan kehykseen mahtuu 34x26cm kokoinen kuva, eli onko se sitten A3-koko?. 🙂

 9. Hei,<br />
  ihana blogi sulla:) Meillä on alkamassa lattianvaihto/maalaus ja löysin sinulta hyvän kirjoituksen aiheesta tiistailta 31. tammikuu 2012 `Ongelma parketin maalauksessa`, jossa lupasit seuraavana päivänä kertoa mikä on Betoluxien sijasta kejstävä maali kotilaittiaan, enkä millään löytänyt vastausta:( Kerrotko mihin ratkaisuun päädyitte ja millaisia kokemuksia maalatusta parkettilattiasta on ollut? Kiitos kovasti jo etukäteen:)

  1. _tii_: Sitä Betoluxin korvaajaa ei löytynyt koskaan. Kyselin monilta ammattilaisilta, sekä remonttimiehiltä että maalareilta ja yksikään ei suositellut tehdaslakatun parketin maalausoperaatiota (tai parektin maalausta yleensäkään). Ja vaikka olisin maksanut siitä, niin kukaan ei halunnut myöskään ottaa projektia vastaan. Höh. Lankkulattian voi maalata ja siinä pieni patinoituminen on kaunista. Parketissa maalipinta saattaa lohkeilla irti ja se ei näytä hyvältä, paikkamaalaamista joutuu suorittamaan ja varsinkin koiraperheissä missä lattia joutuu kovalle rasitukselle. :)<br />
   <br />
   Parketin maalaminen voi tosin onnistua hirmu hyvinkin, mutta me ei uskalleta lähteä kokeilemaan onnea sen kanssa. <br />
   <br />
   Meillä on aikeissa laittaa vanhan parketin päälle kiiltävä valkoinen lankkulaminaatti, mutta ihan varmoja ei vielä olla. Se olisi nopea, kohtuuhintainen ja varmasti kestävä vaihtoehto maalamisen sijasta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *