Kurkistus tytön huoneeseen

Pitkästä aikaa päätin kuvata muutaman räpsyn tytön huoneesta, siivouksen kunniaksi. 😀  Muutoksia ei ole juurikaan tapahtunut, samalla vaaleansini-valkoinen värityksellä mennään edelleen.

510a8e20c98c7ebe3b000030.jpg

510a8e1ec98c7e59120000a5.jpg

Sängystä uupuu edelleen päiväpeitto, mutta en pidä kiirettä sen hankkimisessa. Odotan ”sen oikean” ilmestymistä eteeni ja tällä hetkellä unelmien päiväpeitto olisi vaaleansinivalkoinen, muhkea ja tyttömäinen. <3

Tunnelmavaloa tuo rakas pöytälamppuni, jonka aikoinaan raskausaikana ostin tytön huoneeseen. Uusin unikaveri on sängyllä makoileva Tuhkimo-pehmo, jolle lauletaan joka ilta uma unilaulu. 😀 Tämä pehmo ostettiin tytölle viime viikolla, kun kävimme katsomassa Disney On Ice-jääshown. Oli aivan ihana esitys ja neiti on edelleen haltioissaan. Meillä on siitä asti ”luisteltu” sukkasiltaan pitkin lattioita prinsessa-mekoissa. 😀

510a8e1dc98c7ed34600004b.jpg

Mutta eipä kummempaa tällä kertaa, huomiseksi mietiskelin laittavani kunnon blogikirppiksen pystyyn näin kevään lähestymisen kunniaksi. 🙂

Viettäkää ihana ilta! <3

Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

15 kommenttia “Kurkistus tytön huoneeseen

 1. Ihanan sievä huone ja ihanan siivo järjestys :)<br />
  <br />
  Blogikirppistä on rinnassa yhdellä jos toisellakin! Ehkä se on se kevät?

  1. Kirpparikeiju: Pikkuneiti ja mamma kiittävät. 🙂 Avan huoneessa on sellainen 140cm korkuinen Bestå, joka syö sellaisen määrän leluja ettei yhtä keskikokoista lelukoria enempää ole muualla leluja. 🙂 Nyt tosin aletaan kerryttämään kirjakokoelmaa, koska neiti on innostunut &quot;lukemaan&quot; oikein kunnolla ja kirjoille tahtoisin oman paikan… Pieni seinähylly riittäisi alkuun, joten semmoista mietiskelen parhaillaan. :)<br />
   <br />
   Miulla on joka kevät sellainen karsimisvimma päällä. 😀 Loppuvuotena on aina niin runsaasti esineitä ja koristeita esillä, että kaipaa tilaa ja tyhjyyttä jotta kesäksi saa taas hyvä draivin päälle. 😀

 2. On kyllä niin ihana prinsessan huone!!! &hearts; Minäkin laitin tänään vähän tavaroita FB:n kirpparille myyntiin… huomenna jatkuu… =) Täytyykin katsastaa huomenna mitä ihanuuksia laitat myyntiin!!! =)

  1. Suffeliini: &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Olen kuullut että FB-kirppis on loistava, itsellä ei vielä ole kokemusta kun en kovin aktiivisesti käytä Facebookkia. Täytyy yrittää muistaa perehtyä siihen, jos sieltä löytyisi jotain kivaa meillekin. :D<br />
   <br />
   Huomenna tulossa muutamia juttuja myyntiin, varmaankin noin klo 15 aikoihin ilmestyy postausta. 🙂

 3. MIKÄ rinsessan huone :):):) Ihana, ja tuo sängynpääty! Neidin kelpaa!! &hearts; &hearts; &hearts; <br />
  <br />
  Oikein mukavaa ilta sinnekin &hearts; &hearts; Tuhkimo- terkut täältä ;);)

  1. Love: Neiti on semmonen prinsessafani että oksat pois. 😀 Varsinkin Tuhkimo on hänen mieleen ja huoneeseen sai itse valita väriksi tuon vaaleansinisen viime syksynä. :)<br />
   <br />
   Tuhkimo-terkkuja sinne myös! Ja Neidille iso hali! &hearts; &hearts;

 4. Kyllä tuolla huoneessa viihtyisi vähän isompikin tyttö, taidankin muuttaa sinne 🙂 On se vaan ihana &hearts;

  1. t: Meitin tyttö tykkäilee kovasti ja muistaa aina luetella mitä kaikkea prinsessamaista huoneessa on: &quot;prinsessa-sänky, prinsessa-lamppu, prinsessa-kello, prinsessa-tuoli, prinsessa-mekko (mekko roikkuu oven vieressä henkarissa)… 😀

 5. Suloinen prinsessan huone! &hearts; Hyvinkö teidän neiti jaksoi esityksen ajan? Mietin, kun oma neiti on saman ikäinen, että mahtaisiko jaksaa… 🙂

  1. Jenni: Meidän neiti tapitti koko shown niin tarkkaan ja keskittyen. Oli hetkittäin niin haltioissaan että huokaili ja voihki. 😀 Hihiiii. Tämä oli meille eka isompi tapahtuma jossa paljon muksuja ja neiti oli hieman häkeltynyt kaikesta, mutta sitten kun kotiin päästiin takaisin niin jo alkoi meno ja puheenpölpötys. 😀 Jääshowsta asti neiti on ollut aivan super innoissaan prinsessoista ja sukillaan luistelee monta tuntia joka päivä. Oli niin upea kokemus, että tämä mammakin oli aivan onnessaan. 🙂 Ja näin minun ensirakkauteni ekaa kertaa livenä, eli Prinssi Erikin pienestä merenneidosta. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Komea kaveri oli. 😉

  1. Marjut: Pahoittelut myöhästynestä vastauksesta.<br />
   <br />
   Lamppu on ostettu vuosia sitten Anttilasta ja merkistä minulla ei tietoa. Lampun nimi oli kuitin mukaan Pacific-pöytävalaisin. Roomlightilla on saman tyyppisiä valaisimia valikoimassa, joten tuo voisi ehkä olla Roomlightin malli. En ole löytänyt vastaava muualta joten en osaa neuvoa mistä tuollaisen identtisen voisi löytää. 🙂

 6. Ihana huone! Saisinkohan udella, millä sävyllä olet maalannut seinät? Meillä on 2.5 kuukautinen prinsessa, jolle pitäisi rempata huone ja juuri tuollaista väriä seinään olin ajatellut laittaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *