Pappelinaa tarjouksessa ja -20% Stockmannin kodintuotteista

Stockmannin nettikauppaan on viimein saapunut myös Pappelinan mattoja. <3 <3 <3 <3 Tästä merkistä olen esittänyt Stockalle toivomuksen jo neljä kertaa ja melkein kaksi vuotta siihen meni että toivomukseni toteutui (tosin en usko toivomuksillani on tämän kanssa mitään tekoa). 😀

510aecb1c98c7e59120000ea.jpg

Nämä 70x90cm kokoiset muovipunosta olevat klassikkomatot ovat helmikuun kanta-asiakastarjouksessa  ja omasta kokemuksesta voin sanoa että helppohoitoisempaa mattoa saa hakea. Meillä on ollut tälläinen tähtikuvioitu harmaa Viggo One-matto eteisessä ja sitä ikävöin kovasti. Värisävy ei vaan enää sopinut meidän seinämaaliin kovin hyvin ja siksi sitten myin sen pois viime keväänä. 🙂

510aecb1c98c7e3c1100004b.jpg

Myös pallokuvioista Vera One-mattoa löytyy ja kevään trendikkäissä väreissä kaiken lisäksi. Keltainen on ihanan pirtsakka ja turkoosi aivan ihana. <3 <3

510aecb4c98c7e4121000099.jpg

510aecb8c98c7ebe3b000074.jpg

Tämä helmikuu alkaa kyllä loistavasti, sillä Stockmannin nettikaupasta saa kanta-asiakaskortilla -20% alennuksen kaikista kodintuotteista (ei koske kodinkoneita eikä elektroniikkaa) ja itse ajattelin naputtaa kaksi Nomessin säilytyslootaa tilaukseen. Aivan täydellinen ajoitus, kun juuri aamupäivällä toivoin että tulisi joku alennuskamppis jotta saan hieman edullisemmin tytön legoille kaksi puuttuvaa laatikkoa. 🙂

Lupasin postailla teille heti viivana kun Stockmannin kodinjutuista saa taas alennusta, joten tässäpä tämä postaus. 😀 Villa Stockmannin valkoisia silkkiverhoja ei ollut valitettavasti valikoimassa, eikä tätä meidän päiväpeittoa joita moni on kysellyt. Mutta Kartellin kirkkaita kummitustuoleja (Louis ja Victoria) sekä hopeista Cindy-valaisinta saisi nyt edullisemmin, ja Villan valokuvakehyksiä myös. 🙂

Kauniita unia kaikille! <3

(Kuvat: Stockmann)

23 kommenttia “Pappelinaa tarjouksessa ja -20% Stockmannin kodintuotteista

  1. Terhi: Sanos muuta. 🙂 jos olisi tarjouksessa ollut se yksivärinen valkoinen Svea-malli niin olisin syöksyen tehnyt tilauksen. 😀 Tuo beigen sävy on luonnossa aivan ihana, sellainen haalea ja hieman mutamainen. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 1. Arvaappa vaan, lähtikö tilaus jo eteenpäin 😉 Nyt vaan ei malttais oottaa postipoikaa, tuli meinaan tilattua Gantin tyynyjä lisää, valokuvakehyksiä ja matto niin ja seinäkello…

  1. Johanna: Hihi. 😀 Arvaan että lähti. 😉 Tätä -20% on odotettu kuukausia, jippii viimein. :D<br />
   <br />

 2. Oii! Kiitos kun vinkkasit tästä, olenkin odotellut milloin tulisi taas tuo -20% niin voisi tehdä tilauksen :&gt; Kait &quot;Kodin tuotteet&quot; kattaa esim. Kartellin Bourgien? Siihen tulisi kyllä jo huomattava alennus tuolla! :O Pakko saada! 😀

  1. linda: Se alekoodi käy myös valaisimiin minun ymmärtääkseni. 😀 Bourgie on aivan ihana! &hearts; &hearts;

 3. Mulla oli siinä Stockmannin helmikuun tarjousvihkossa kaksi alekuponkia <br />
  – jos ostat 100 e -20 e alennusta<br />
  – jos ostat 50 e -10 e alennusta<br />
  Ja yksi koodi nettiostoksia varten -20%, mut onkohan siinä tuo sama systeemi kuin noissa kupongeissa? Vai saako koko ostosummasta sen -20%? Osaatko sanoa?<br />
  <br />

  1. Nina: Minulle tuli myös se kantislehti jossa alekupongit. 🙂 Sillä nettikaupan koodilla (se on myös nettisivuilla nähtävillä) saa kaikista kodintuotteista sen -20% alen, paitsi kodinkoneista ja elektroniikasta. 🙂 Ja koko ostosummasta. 😀

  2. Ai kun kiva… =) =) =) =) =) =)<br />
   <br />
   Sulla kun oli tuo tähti pappelina matto niin olikohan tuo tähti saman värinen kuin tuo white/metallic white matto on? Ihan kuin olisin jostain lukenut et se tähti on vaniljan värinen… vai liekkö unta nähnyt…

  3. Minä en löydä mistään enää tuota nettikaupan koodia vaikka kovasti yritin katsoa :/ Osaatko neuvoa missä se on? 🙂 Laitan bourgien tilaukseen ^_^

  4. Nina: Minusta se tähti oli saman sävyinen kuin tämä meidän iso valkoinen Svea. Sveakaan ei ole ihan tulostuspaperinvalkoinen, vaan taittaa hieman kermaan. On saman sävyinen kuin meidän sohva. 🙂

  5. linda: Etusivulta oli näköjään poistunut se koodi, no ei hätää silä minulla on se tässä paperikuvastossa: 02LOYAL2013

  6. Oi kiitos! Näköjään olin saanut sähköpostiakin Stockmannilta, mutta se oli mennyt roskapostiin &gt;:( Mut jeee, oon säästänyt tuohon lamppuun kesästä asti ja nyt saan sen vihdoin &hearts;

  7. linda: miekin sain päivällä meilin jossa tuo koodi, ja nettisivuille se on taas ilmestynyt myös. :)<br />
   <br />
   Tuo Bourgie on niin kaunis, olen nähnyt sen livenä ja valo siivilöityy siitä niin kauniisti että sydäntä kouraisee. &hearts; &hearts; &hearts; Erinomainen haave sinulle ja taitaa olla kohta totta! 🙂

  1. Pieni lintu: Niin on! &hearts; Ja niin helppohoitoisia. En voisi ruokapöydän alle kuvitella enää muunlaista mattoa hankkivani koskaan ja eteiseen kaipaisin pientä valkoista Svea-mallin mattoa… Toivottavasti nettikaupan valikoimaan tulisi muitakin malleja ja ne jäisi pysyvästi. 😀

 4. JA.. stockkan kantislehden takana oli etuseteleitä! DOOWAP :)))) ja se käytetään tänään. UPPISTA :):)<br />
  <br />
  &hearts;

  1. Love: Niin tuli. 😀 Loistava kuun alku kyllä, tätä on odotettu kuukausia. HIhiii. :D<br />
   <br />
   Ihanaa perjantaita! &hearts; &hearts;

  1. Sari: Hihiii, nuo tulee kyllä uniin. 😀 Itse uneksin aikoinaan isosta valkoisesta matosta ja näin unta siitä, kun sovittelin sitä paikoilleen ja käytin sen joka huoneessa. Kuukautta myöhemmin tilasin kyseisen maton sitten lopulta ja se on niin loistavaksi osoittautunut että voisin surutta vaihtaa kaikki mattomme Pappelinoiksi. 😀

 5. New wave on tällä hetkellä myös tarjouksessa!! Ajattelin itse tilata puuttuvat osat :)<br />
  Ihanaa viikonloppua teille 3<br />

  1. jenny: Niin on, huomasin saman. 🙂 Mietin hetken että olisin hankkinut yhden jätti-sion kulhon, mutta me pärjäillään näillä meidän kahdella pikkukulholla ihan mainiosti. 🙂 <br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle myös! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *