Raitapallo olohuoneessa

Nyt kun olohuoneen seinälle ilmestyi String ja tason on vallanneet epäsymmetrisesti asettuvat televisio ja valotalo-lyhty, ei minulla ole enää kunnollista paikkaa tunnelmavalolle. Snif. :´) Mutta no problemos, ei tarvinnut tällä kertaa kauemmas kävellä etsimään ratkaisua kuin makkariin asti. 😀 Sieltä nimittäin kähvelsin DIY-lamppuni ja ripustin sen roikkumaan String-hyllystä. 🙂

P1015751.jpg

P1015750.jpg

P1015752.jpg

Siinä se nyt roikkuu tuomassa tunnelmaa iltoihini ja oikeastaan se on aika hauskakin. 🙂 Ei paha, vaikkei nyt ihan täydellinen ratkaisu taas ole tämäkään. 😀 Nyt ei telkkari häikäise iltaisin, eikä minun tarvitse poltella kattolamppuja. 🙂 Hätä keinot keksii. 😀

Mukavaa maanantai-iltaa ja huomiseen! <3


8 kommenttia “Raitapallo olohuoneessa

  1. tiina: S on makuuhuoneessa, M on tytön huoneessa ja XL on sohvan vieressä toisella puolella kuin ikkuna. 🙂

 1. Laita joku valoviritys lyhtyyn ennemmin 🙂 Aikaisemmin kyselinkin, että oletko menossa tänä vuonna asuntomessuille Hyvinkäälle. Olis tosi hauska lukea sun messuraportti.

  1. hani: Lähempänä joulua olen ajatellut laittaa jonkinlaiset valopallot, kenties itse tuunailemat tai sitten valmiit. :)<br />
   <br />
   Olen menossa messuille kuvailemaan ja raportoimaan, ensi viikolla olisi tarkoitus mennä. 🙂

  2. Itselläni on lyhty mustana, joten tosi hauska saada uusia ideoita. Lyhty on aivan ihana, mulla on siellä tällä hetkellä pieniä kaktuksia :)<br />
   <br />
   Mahtavaa, että saadaan raportti ja sun näkemys asuntomessuilta!

  3. Minäkin ajattelin, että lyhtyyn sopisi joko joku tunnelmavalaisinjuttu tai sitten ihan vaan kynttilä. Raitapallovalo on ihana, mutta sopi omasta mielestäni paremmin makuuhuoneeseen, ja sen Dotsin kanssa etenkin sen jo mielessänikin näin 😀

  1. Ansku: Niin sopisi. &hearts; Block on tosi kaunis valaisin, mutta omani oli maanantai-kappale kaikkine vaihtojohtoineen ja räjähtelyineen, ja sain elinikäiset traumat kyseisestä lampusta. Harmi sillä se olisi todella ollut täydellinen tuohon. &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *