Kappukiinoa ja meikkiasiaa…

Kahvin ystävä täällä hyvää päivää! 😀 Aamulla oli hieman käynnistysongelmia ja kolme kuppia join kahvia, jotta sain silmät auki. Nyt on nautittu jo neljäskin kuponen, joka tosi maistui huomattavasti paremmalta kuin tavallinen kotikahvi, sillä se oli kahvilan cappucino. <3 <3 kahvin pinnalla oli kaunis sydän kuvio, mutta minä malttamaton rontti otin useamman hörpyn ennen kuin tajusin, että kuvankin voisi ottaa. 😀 Minulle kahvilan kahvit ovat harvinaista luksusta, sillä nykyisin juon yleensä vain aamukahvit kotosalla ja that´s it. Masu parkani ei ole kestänyt enempää, mutta kiitos pellavansiemenien nyt kestää. 😀 Namnam. 🙂

IMG_02400.jpg

IMG_02410.jpg

Jotta postauksessani olisi jokin muukin aihe kuin pelkkä puoliksi juotu kahvi alias kappukiino, ajattelin turista teille meikeistä. 🙂

Olen joskus muinoin opiskellut meikkaaja-maskeeraajaksi ja työnäkin sitä aikoinaan tehnyt kaiken muun puuhastelun lomassa. Silloin minulla oli aivan hillitön meikkiarsenaali ja muutenkin ostostelin meikkejä viikottain. Ei olisi Malm-lipasto riittänyt niiden säilytykseen. 😀 Nykyisin meikkailen vain itseäni ja sitäkin teen hyvin harvoin. Arkimeikkini on nimittäin niinkin vaativa kuin ohut kerros Make Up Storen meikkipuuteria, sipaisu aurinkopuuteria, kulmat MUSin tribrowlla (puuterimainen kulmaväri joka levitetään siveltimellä) ja ehkä ripsiväriä. 😀 Eikös se sanonta mennyt että suutarin lapsilla ei ole kenkiä… 😀 Meikkejä minulla on tasan ne mitä arkimeikkiini käytän, ei mitään muuta. Juhlameikkini on lähes sama kuin arkimeikkini, sillä erotuksella että silloin teen ripsien tyveen tummanruskean rajauksen MUSin tribrown tummimmalla ruskealla. Minulla on aika tummat piirteet, joten tuon enempää en meikkiä tarvitse (vielä), jotta näytän luonnollisen huolitellulta. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-23%20koht

Rakastan nudemeikkejä ja luonnollisuutta. Meikkipohjan tulee olla kevyesti peittävä, ihon pienet virheet piilottava mutta ei liian pakkelimainen. Silmämeikeissä tykkään pehmeydestä ja siitä että lopputulos on luomivärien ja rajauksienkin kanssa mahdollisimman luonnollisen näköinen. Paras meikki korostaa kantajansa kauneimpia puolia ja häivyttää huomaamattomasti pienet virheet, olivat ne sitten näppyjä, ryppyjä, värivirheitä tai epäsymmetriaa. 🙂 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-23%20koht

Olen kerännyt Pinterestin Hair & Beauty-kansiooni itseäni inspiroivia kauniita kuvia nudemeikeistä, nudekynsistä ja ihanista kampauksista ja hiusväreistä. Täältä on hyvä ammentaa ideoita omaankin meikkiin ja tukkatyyliin, vaikkakin minun polkkaan ei kovin ihmeellisiä kampauksia tällä hetkellä saa. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-23%20koht

Olen tehnyt vuosia sitten itselleni lupauksen että, en osta uutta kosmetiikkaa kuin tarpeeseen, enkä ennen kuin vanhat ovat loppuneet. Nyt on meikkipuuterini finito ja aika ostaa uusi tilalle. 🙂 Ajattelin tällä kertaa vaihtaa meikkipuuterin meikkivoiteeseen ja irtopuuteriin ja kokeilla Diorin Nudea. Sitä on paljon kehuttu sekä blogeissa että ystäväpiirissäni. Myös irtopuuterin ja uuden puuterisudin osto on ajankohtainen. Pikapaikkailuun sopii vuorostaan kivipuuteri, jolla saa nopeasti ja näppärästi kiiltävän nenun palautettua mattapintaiseksi. 🙂 Myös erillinen poskipuna houkuttelee talven ankeaan aikaan, jolloin olen tasaisen valkoinen kalkkilaivan kapteeni. 😀

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-23%20koht

Teinkin pienen kollaasin tuotteista, joita haluan päästä kokeilemaan. Ja Nomess Copenhagenin meikki-organisoijakin pääsi takaisin ostoslistalleni. 😀 Kohta hurrautan kaupan ovesta sisään ja saa nähdä päädynkö lopulta näihin tuotteisiin vai joihinkin toisiin. 🙂

Ihanaa päivää kaikille! <3

(Kuvat: valmistajien sekä Pinterestin kuva-albumini)

12 kommenttia “Kappukiinoa ja meikkiasiaa…

 1. Diorin Nude on paras kokeilemistani meikkivoiteista, parempi kuin esimerkiksi Lancomen Teint Miracle, joka tuo enemmän hehkua, mutta peittää huonommin. Jos on yhtään mitään peitettävää (punaisuutta, näppyjä), niin Dior on sopivampi. Mulla on jo varmaan kuudes puteli menossa, joten suosittelen 🙂

  1. Kristiina: Voide vaikuttaa aivan loistavalta. Minulle tehtiin pieni koemeikki ja nyt on useamman tunnin ollut Nudet nassussa. Iho on edelleen samannäköinen kuin meikin valmistuttua, eli ei ole kökkööntynyt naururyppyihini eikä nenä kiillä erityisemmin. Tästä saattaa tulla minunkin luottotuotteeni. 🙂

  1. Sandy: Pinterest on ideoiden taivas ja päivittäin löytyy toinen toistaan ihanampia kuvia. Olen alkanut haaveilemaan pitkästä tukasta, kiitos Pintsun, koska haluan päästä kokeilemaan erilaisia letti- ja rusettikampauksia. 🙂

 2. Oi rakastan meikkejä ja kaikkea kosmetiikkaa! Sun kurinalaisuutesi on ihailtavaa, täällä varastot pursuilevat.

  1. LadyBlue: Hihiii, en ole aina ollut kurinalainen kosmetiikan ja meikkien suhteen. 😀 Vuosien varrella määrä on vähentynyt lähes olemattomiin ja olen aika ylpeä itsestäni, että onnistuin vierottamaan itseni meikki- ja kynsilakkaostoksista. Niitä tein nimittäin viikottain ennen vanhaan vaikka vanhatkin olivat vielä korkkaamattomia. Ihan päätöntä oli meno silloin ja muutos oli enemmän kuin toivottu. 😀

  1. Susanna: Postauksen tein hetki sitten ja vain kaksi tuotetta tuli lopulta ostettua. Diorin Nude meikkivoide ja Chloén tuoksu. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Jonanna: Minustakin. 🙂 Ai että kun olisi pitkä tukka niin väkertäisin päivittäin erilaisia letti- ja rusettikampauksia… Nyt ei oikein muuta voi kun nostaa tukka pinneillä ylös tai antaa sen olla vapaana. 🙂

 3. Olen samaa mieltä kanssasi että arjessa jatkuvasti käytössä olevat arkimeikit ostetaan vain tarpeeseen, eli kun vanha loppuu tai ei sävyn puolesta käy, niin saa luvan ostaa uutta 🙂 jotenkin tavarat menettävät arvoaan, kun niitä on liikaa. Ja olen siis itse kauneusalalla töissä. Meikkivoiteet kestävät kyllä ikuisuuden… 😀

 4. Mä olen niin laiska meikkaamnaan, ettei oo tosikaan ;D En edes omista meikkejä kuin sen verran, että just just saa kelvollisen ja hyvin luonnollisen arkimeikin tehtyä. Mahdollisiin pippaloihinkin pitää sitten mennä sillä samalla meikillä, koska ei ole välineitä saatika sitten taitojakaan juhlavamman meikin tekoon. Muuten kosmetiikan suhteen olenkin paljon innostuneempi. Varsinkin puhhdistus- ja ihonhoitotuotteissa järki jättää ja harkinta pettää hyvin herkästi. Oikein pitää vaivaa nähdä, että pysyisi kurissa ja ruodussa ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *