Dior & Chloé

Meikkiostoksilla on käyty ja kaksi tuotetta valikoitui lopulta kassan kautta kotiin. Toinen niistä on Chloén tuoksu, joka on aivan ihana. <3 <3 Tämä meni lempparituoksujeni ykköseksi heti paikalla. 🙂

P1015767.jpg

Meikkiosastolta ostin vain Diorin Nude-meikkivoiteen, joka on koemeikin perusteella aivan täydellinen tuote. Se peitti sekä tummat silmänaluset että punaiset nenänpielet, eikä kasvot näyttäneet meikkivoiteen peittävyydestään huolimatta lainkaan vahanukkemaisilta. <3 Parempaa tarkastelua ja raporttia voin tehdä teille myöhemmin, kun olen sisäänajanut oman meikkivoiteeni. 😀

P1015768.jpg

Meikkivoiteen levitän iholle sormin, jotta kerroksesta ei tule liian paksua. Varsinkin kasvojen ulkoreunoissa riittää hyvin hyvin ohut kerros, joka tasoittaa ihon sävyn mutta ei varsinaisesti peitä mitään. Puuterin kanssa käytettynä ihosta tuli minun makuuni liian mattapintainen, joten jätin puuterin toistaiseksi kauppaan ja kokeilen miten meikkivoide kestää käytössä ilman erillistä kiinnitystä. Poskipunatkaan eivät sytyttäneet ja jäivät ostamatta, minulle tuli ylimeikattu olo ruusunpunaisten poskien kanssa. 😀

P1015770.jpg

Tuoksu löysikin heti paikkansa minun tuoksukätköstäni. Siellä oli sopivasti yhden pullon mentävä kolonen, joten nyt ne ovat kaikki kauniisti esillä ja niitä tulee myös käytettyä. 😀 Meikkini säilytän epäkäytännöllisesti yhdessä Malm-lipaston laatikoista, ja ne pyörivät lootassa valtoimenaan kun sen avaa. Nomessin makeup organizer olisi ihana omistaa, mutta minulla on niin vähän meikkejä ettei siinä taida ainakaan toistaiseksi olla järkeä. Siispä yritän keksiä tilalle jotakin muuta… 🙂

P1015771.jpg

Tälläiset ostokset tuli tehtyä ja muutamien tuntien kokemuksellani voin yhtyä Diorin Nude-meikkivoiteen ylistykseen. 🙂 Kevyt ja sopivan peittävä, ei tunnu raskaalta iholla, tuoksuu miedolta ja miellyttävältä ja on erittäin riitoisaa. <3

Huomenna ajattelin postailla teille Malm-lipaston sisällöstä ja siitä millaisen järjestelyn niiden sisälle keksinkään. 😀 Ihanaa iltaa kaikille, nautitaan auringosta ja vilvoittavasta kesätuulesta! <3

20 kommenttia “Dior & Chloé

 1. Jihuu, päädyit siis suosikkiini, onnittelut hyvästä valinnasta. Nude on tosiaan riittoisaa, minulla riittää käytössä puolisen vuotta yksi purkki, vaikka käytän omasta mielestäni voidetta aika reilustikin (3 pumppausta yhdellä kertaa). Menen ensi viikolla Tallinnaan, joten voisi laivalta hamstrata yhden, mikäli löytyy minun sävyäni myynnistä.

  1. Kristiina: Päädyin enkä kadu yhtään. 🙂 Muutamia eri meikkivoiteita testailtiin ja tämä Nude oli selvästi paras. Se peitti parhaiten, mutta oli samanaikaisesti kaikista ohuin ja luonnollisin. Aivan huippu tuote ja myyjän mukaan todella riittoisa. Hän käyttää omaansa päivittäin ja yli puolivuotta kestää yksi purtilo hänelläkin. Hän pumppaa myös kolmisen kertaa. 🙂 Veikkaan että itselläni menee kertameikkiin sama määrä voidetta, mutta koska en päivittäin tule meikkivoidetta käyttämään niin uskoisin että tämä pullo loppuu minulla joskus ensi vuoden maaliskuun tienoilla. 🙂 Värisävyä voin joutua talvella katsomaan uusiksi, koska voi olla että ohuestakin kerroksesta tätä sävyä tulee asteen liian tumma. Ajattelin ratkaista väriongelman ostamalla syksyllä asteen liian vaaleaa ja sekoittaa näistä kahdesta oikean sävyn itselleni. Ja samalla voin tehdä korostukset ja varjostukset meikkivoiteilla, kun vaalea toimii korostuksena ja tummasta saa varjostuksen. Kätevää. 🙂

 2. sä olet kyllä aika ihana. Just laitoit viestiä tarvitset jotain ja pum, kohta tulee jo viesti ostettu on. Sä et liikaa aikaile kulmissa. Hyvä sinä !<br />
  <br />
  Mä olen aikoinaan liikaa hurahtanut hajuvesiin, mulla on n 10 pullon arsenaali. Olen ehdottomassa ostoskiellossa ainakin pari vuotta, tai kunnes kaikki on menneet huonoiksi. Vanhin on 4 v vanha ja hajuvesi ei ainakaan parane vanhetessaa.<br />
  <br />
  Saksa on liian lähellä ja siellä kosmetiikka on tosi halpaa. Perushajuvedet ovat usein tarjouksessa, 100 ml 20 – 30 euroa. Ja pakkohan niitä on monta kerralla ostaa, kun saa halvalla.

  1. Lanttuleikkuri: Jep. 🙂 Tein edellisen postauksen kahvilasta käsin ja varttia myöhemmin olin jo meikkiosastolla. 😀 Ei oo häpee olla nopee. ;D<br />
   <br />
   Minä sain ystävältäni muutamia uusia tuoksuja lahjaksi, kun olin vuosia käyttänyt kahta lemppariani ja ystäväni mielestä olin kaavoihin kangistunut. 😀 Lempparini olivat (ja ovat edelleen) Issey Miyake ja Armani Diamonds. Nyt siihen rinnalle on kirinyt Chloen tuoksut. Minulla on pari tuoksua jotka ovat kyllä hyviä mutta hieman liian voimakkaita omalle nenulleni. Niitä käytän harvemmin ja suihkautan tuoksun ensin ilmaan ja kävelen siitä tuoksupilven alta, jotta tuooksusta ei tule liian voimakasta. 🙂 Kyllähän tuollaisia kauniita tuoksupulloja mielellään keräilisin, mutta luulen että seuraavaan pariin vuoteen ei minullakaan ole tarvetta (eikä syytä!) ostaa uusia. 😀 Kyllä me naiset ollaan ihania. 😀

  2. Ei sitten kannata ainakaan gloriaa lueskella. Olen aikuisopiskelija ja vietän hyvin pitkää kesälomaa tällä hetkellä. Aion seuraavan 2 viikon aikana katsoa suurennuslasin kautta katsoa pinnat kotona tarkemmin ja tällä hetkellä on työn alla iso lehtikasa. <br />
   Kivoja kuvia on kiva säästellä, mutta ei niihin oikeesti myöhemmin enää palaa. Sen verran sallin itselleni, että saan katsoa ne läpi, niitä on ehkä miljoona ja sitten kiertoon. Jokaisessa Gloriassa on kauniita kuvia hajuvesipulloista. Siellä ainakin osataan mainokset tehdä. Mm tämän hajuveden kuva huusi osta minut, Miiakin osti !

   1. Minna: Ihana olet! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; 🙂 Tuo sähköposti-tieto itseasssa uupuu ihan unohduksesta. Vaihdoin sivupalkkiin jokin aika sitten uudet seurantapainikkeet (facebook yms) enkä muistanut tehdä saman näköistä luukkua jossa olisi yhteydenottotiedot. korjaan sen pikimmiten. :D<br />
    <br />
    En näe teidän kommentoijien tietoja enkä sähköpostiosoitteita, näen vain sinun nimimerkin ja kommentin sisällön, samalla tavalla kuin se näkyy tässä blogissa muillekin. 🙂

  3. Lanttuleikkuri: Gloriaa olen joskus lukenut ja tilannut, mutta hylkäsin kaikki lehdet muutamia vuosia sitten. 🙂 Ihania kuvia on paljon ja itsekin joskus leikkelin kauneimmat talteen ja säästelin muutamia kokonaisia artikkeleitakin. Koskaan en kuitenkaan näihin artikkeleihin palannut ja lopulta heitin ne kaikki (pahvilaatikollinen) lehtikeräykseen. 🙂

 3. Ihania ostoksia♡ Onkohan tuota meikkivoidetta vaalealle keltapohjaiselle iholle? Minkä sävyn valitsit itse, jos saa udella?

  1. Susanna: Saa vaaleaa ja keltapohjaistakin ymmärtääkseni. MInulla on sellainen iho nimittäin ja nyt kun olen hieman normaalia ruskettuneempi (vain hieman) niin minulle täydellinen sävy on 023. Ja talveksikin on kuulemma sävy olemassa. Minulla on aika vaikea ihon väri, sillä olen vaalea mutta keltainen. Yleensä vaaleat sävyt ovat punertavia ja voi herran jestas miltä näyttää kun sellaisen laitan nassuuni. 😀 Meikkivoide on ihan vaaleanpunaista. Tummissa sävyissä löytyy keltaisuutta, mutta ne ovat aivan liian tummia minun syksy-talvi iholleni. Olen aina ennen joutunut sekoittelemaan kahta eri meikkivoidetta, jotta olen saanut tismalleen oikean sävyisen meikkivoiteen, mutta nyt ei tarvinnut. Tämä 023 on täydellinen sellaisenaan tällä hetkellä. 🙂

  1. Pia: Godmorgon sarjaa olen katsellut, mutta se meikki&quot;teline&quot; ei ole niin kiva kun suteja ja ripsivärejä ei saa suoraan ylös vaan se on sellainen taittuva osa, joka ei ainakaan myymäläversiossa pysynyt itsestään pystyssä. Tämä juurikin siis:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60177473/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60177473/</a><br />
   <br />
   Harmittelin tätä asiaa, kun se kääntyvä teline oli niin lörppö. Muuten tuo olisi loistava. 🙂

 4. On sinulla Miia hyvä maku hajuvesissä ja meikeissäkin. Minä olen ihan koukussa Dioriin… &hearts;<br />
  Ja ihan syystäkin. Esim.Diorin luomivärit kestävät kovemmassakin menossa, eikä katoa silmistä, niin kuin monen muun kanssa ole huomannut näin tapahtuvan, huolellisesta pohjustamisesta huolimatta. <br />
  Ja hajuvedet…Varma nakki. Yhtään huonon tuoksuista Diorin hajuvettä en tiedä. Miehellenikin sanoin, että aina kun haluaa minut yllättää, ostaa Dioria, lahja on aina silloin mieluinen! 😀

  1. Piia: Hihiii, kiitoksia! &hearts; Diorin meikkejä olen käyttänyt aika vähän, joten omaa kokemusta ei juurikaan ole. Tämä Nuden meikkivoide on ensimmäinen Diorin meikkipohja jonka olen ostanut ja se on tosi loistava tuote. Kolmesti olen nyt käyttänyt ja ihanalta näyttää iho. &hearts; &hearts; &hearts; Diorin tuoksut ovat hyviä, samoin olen huomannut tykkääväni useammasta Chloenkin tuoksusta. Miesten tuoksuista ehdoton suosikkimerkkini on Chanel, joista ei myöskään löydy huonoa vaihtoehtoa. 🙂

 5. Minäkin tuoksuttelin tuota Chloen tuoksua eilen mutta olen hieman hitaampi päätöksen teossa;)<br />
  <br />
  Olen kokeillut kaikenlaisia telineitä meikeille mutta koska mun meikkiarsenaali on varmaan jopa vieläkin suppeampi kuin sinun niin ne eivät toimi. Olen siis hankkinut sen sijaan tilavan meikkipussukan joka aukeaa runsaasti päältä eli toisin sanoen toimii laatikon sisällä omana &quot;kankaisena&quot;laatikkonaan ja vetoketjun kun sulkee niin on valmiina matkalaukkuun sujautettavissa. Tykkään myös levitellä sitä ripsiväriä milloin missäkin niin raahailen pussukkaa mukanani paikasta toiseen:)

  1. Sissi: Tuollainen meikkipussi voisi olla kyllä kaikista järkevin valinta minullekin, kun meikkejä ei kuitekaan ole kovin montaa. 🙂 Täytyykin alkaa tutkailemaan meikkipussien valikoimaa. Kiitos sinulle loistavan idean jakamisesta! &hearts;

 6. Hajuvesikokoelmasi on todella kaunis &hearts; Itse käytän vain luonnonkosmetiikkaa (enkä näin olleen lainkaan edes normihajuvesiä) ja aina harmittelen sitä, kun niiden pakkaukset eivät ole lähellekkään yhtä kauniita kuin tavallisessa kosmetiikassa. Silmääni miellyttävät esim. Diorin pakkaukset todella paljon. Mutta minkäs teet. Aion pysyä valinnassani 🙂

  1. LadyBlue: Se on kyllä harmi ja olen kiinnittänyt samaan asiaan huomiota, että mitä luonnonmukaisempi tuote on, sen rumempi pakkaus. 😀 Ehkä tähän saamme muutoksen jonain päivänä, toivottavasti. 🙂

 7. Sulla on kyllä ihan supervähän meikkejä. En mä tosin muuta odottanutkaan. Mutta olipa yllätys myös toi entinen ammattisi. Tuntuu, että olet ollut ihan eri ihminen joskus. 🙂 Tosin niinhän sitä itse kukin koko ajan muuttuu. Itsekin yritän kovasti siirtyä vähän minimalistisempaan tyyliin, tosin erittäin huonolla menestyksellä. 🙂

  1. Henna: Olen pohjimmiltani samanlainen ihminen kuin ennen, mutta tietysti sitä vanhetessaan kasvaa ja saa elämänkokemusta joka ehkä muuttaa pikkuhiljaa myös suuntaa minne haluaa tulevaisuudessaan mennä. 🙂 Minä olen tehnyt kaikenlaista elämäni varrella, ja suurin osaamisalueeni on visuaalisissa jutuissa. Meikkaajan, kampaajan, somistajan, lasten tanssiryhmän vetäjän ja harrastajasisustajan hommani keskenään erilaisia mutta niitä kaikkia yhdistää se, että pyrkimus on tehdä kaunista jälkeä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *