Vaatesäilytystä

Olen saanut järkkäiltyä Malm-lipaston laatikoihin vaatteitani hieman järkevämmin ja hyödynsin Nomessin muovisten vetolaatikoiden laatikko-osat alusvaate- ja sukkasäilytykseen. 🙂

PP1015779.jpg

Ikeassa asioidessani mietin hetken, että olisin ostanut lipaston sisälle Skubb-lootia, joihin olisi saanut lajiteltua kaikki erikseen ja siististi, mutta jätin ne kuitenkin ostamatta. Yritän hyödyntää näitä haalimiani Nomessin bokseja myös tässäkin, jotta ne eivät olisi olleet turhia hankintoja. 🙂 Ja ihan kivasti pysyvät pienetkin jutut riveissään ja pinoissaan lipaston sisällä. 🙂

PP1015782.jpg

PP1015784.jpg

Ylin leveä laatikko sisältää alusvaatteet sekä sukat ja legginsit. Sen alapuolella ovat varsinaiset vaatteet, eli paidat, housut ja hameet. Kauneimmat paitikseni ja muut säilytän henkarilla oksarekissä, mutta loput löytyvät lipaston uumenista. 🙂

PP1015786.jpg

Vaatteita ja kenkiä minulla on juuri sopivasti ja käyttötarpeeni mukaan, joten niiden määrä ei päätä huimaa. Kaksi alinta laatikkoa ovat nimittäin täysin tyhjillään. 😀 Niihin kyllä varmasti löytyy laitettavaa myöhemmin, sillä vein alkukesästä varastoon omat talvikamppeeni (takin, asusteet ja kengät) ja ne voisin oikeastaan hakea sieltä nyt takaisin ja säilöä alimpiin laatikoihin syksyä ja talvea odottamaan. 🙂

P1015788.jpg

Ja loppuun kuva lipastosta laatikot kiinni. 🙂 Tätä simppeliä näkymää jaksan ihastella päivästä toiseen ja olen tyytyväinen siihen, että kaikista mahdollisista vaihtoehdoista päädyin kuitenkin tähän Malmiin. <3 <3 <3

PP1015790.jpg

Mukavaa ja aurinkoista päivää kaikille! <3

18 kommenttia “Vaatesäilytystä

 1. Mä jaksan aina vaan ihailla tota sun vaatteiden määrää 🙂 Tosin itsekin olen siinä viime kuukausina petrannut ja aina kun oon uutta ostanut, niin vanha on mennyt kierrätykseen. Miehellä onkin paljon enemmän vaatteita kun mulla.<br />
  <br />
  Mä oon myös miettinyt tota Malmia meidän vaatehuoneeseen tämän hetkisten avohyllyjen tilalle. Vaatehuoneeseen tehdään joka tapauksessa pieni päivitys samalla kun makkarin pinnat uusitaan ja avohyllyt kerää ihan mahdottomasti pölyä. Toi Malm olisi ihan täydellinen toiselle seinälle ja toiselle voisi jättää tangot henkarivaatteita varten. Ja tohon Malmin päälle saisi nätisti korkkareitakin esille 😀

  1. Jossu: Malm-lipasto on ollut loistava ostos ja yllätyin tosi paljon siitä, että lipastona se ei ole yhtään kiikkana ja kiskotkin toimivat tosi pehmeästi. Jonkin verran olen kuullut nimittäin sitä, että se olisi heiveröinen ja huojuva ja laatikoiden pohjat romahtelisivat. 🙂 Kyllä lootan pohja varmasti tippuukin alas, jos laatikon täyttää yli painorajan esim lehdillä tai kirjoilla, mutta pohjalevy ei ole niin ohut kuin luulin. Ja tykkään siitä että malmissa ei ole vetimiä ja muutenkin sen ulkomuoto on tosi yksinkertaisen kaunis ja eleetön. <br />
   <br />
   Tuli muuten mieleen, että korkkarithan saisi tosi kauniisti esille sellaisiin pyyhetelineisiin, siis sellainen pitkulainen putki:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/14379785/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/14379785/</a><br />
   <br />
   Samalla tyylillä kuin korkkarit roikkuvat minun oksarekissä. &hearts; &hearts; &hearts; Tuollaista itse mietin nimittäin silloin, kun korkkareita oli enemmän kuin kaksi paria. Tuo olisi niin siro ja välillä siihen voisi ripustaa korujakin tai huiveja. 🙂

  2. Toi pyyheteline on tosi hyvä idea, mutta me yritetään välttää ylimääräisiä reikiä seinillä, kunhan vihdoinkin saadaan seinäpinnat uusittua 🙂 Mutta mulla on haaveissa tehdä heinäseipäistä tikkaat nojaamaan vaatehuoneen seinää vasten ja siihen ajattelinkin ripustaa vöitä, huiveja ja miehen solmioita 😀 Kunhan vaan saisin jostakin haalittua niitä seipäitä kohtuuhintaan.

  1. saparo: malm on loistava! &hearts; &hearts; Tytön huoneeseen meinasin Bestån tilalta sittenkin hankkia matalan malm-lipaston. Lasikannella tietty. 🙂

 2. Malm on vain niin parhautta. Itse omistan niitä kaksin kappalein nelilaatikkoisina olkkarissa ja pari samaisen sarjan yöpöytää löytyy makkarista. Molemmat ovat upeita tavarasyöppöjä. Onhan tämä vähän tylsää välillä ku just möin saman sarjat ruskeita kalusteita pois, et saan hakea samanlaiset valkoisena tilalle, mut minkäs teet. Hintalaatusuhteilta parhaita ja vielä niin yksinkertaisen kauniita.

  1. Minna: Laatikot vetää kyllä huikean määrän tavaraa sisäänsä. 🙂 Laatu oli minulle positiivinen yllätys, olin varautunut nimittäin siihen että lipasto on huojuva, mutta ei ollutkaan. 🙂 Tytön huoneeseen ajattelin ostaa Malmin matalamamman lipaston vaatteita varten. 🙂

  1. Sanna2: Välillä toivon että vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, sillä postauksien teko on minusta superkivaa ja juttua olisi enemmän kuin ehdin teille kirjoittelemaan. 😀 Malm on tosi jees. 🙂

 3. Heippa! Ihanan selkeää laatikoiden sisällä! Pohdiskelin olisiko sinulla saman tyyppisiä ideoita korujen säilytykseen? Etsiskelen jotain kaunista rasiaa, mieluiten läpinäkyvää, jossa olisi koruille paljon lokeroita 🙂 Mukavaa viikonloppua sinulle!

  1. matilda: Koruja varten ostaisin itselleni Nomessin kirkkaita erikokoisia pikkubokseja, joihin lajittelisin ne. Rannekorut ja kellot laittaisin näihin kolmen pienen lokeron bokseihin:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Nomess-Copenhagen-Sailytyslaatikko/469064/204028?itemId=469065#&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Nomess-Copenhagen-Sailytyslaatikko/469064/204028?itemId=469065#</a><br />
   <br />
   Kaulakoruja varten ostaisin tämän kirkkaan laatikoston, johon tuunaisin valkoisella samettikankaalla pehmikkeen pohjalle:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.room21.fi/fi/artiklar/-48/-132/-4553.html&quot; target="_blank">http://www.room21.fi/fi/artiklar/-48/-132/-4553.html</a><br />
   <br />
   Jos koruja ei ole kovin paljoa, niin tämä toimistotarvike-boksi olisi loistava kaikkien korujen säilytykseen:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.room21.fi/fi/artiklar/-48/-132/-4554.html&quot; target="_blank">http://www.room21.fi/fi/artiklar/-48/-132/-4554.html</a><br />
   <br />
   Lisäksi Ikealla on joitakin kirkkaita bokseja, joita voisi myös korujen säilytyksessä hyödyntää, mutta itse tykkään eniten näistä Nomessin bokseista ja itselleni ostaisin tarpeen mukaan niitä. 🙂

 4. Ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta oli pakko tulla kommentoimaan. Helkkari, sun takia mä oon ihan koukussa 1% viili Piltti Aurinkoinen -komboon! Viilistä oon tykännyt aina, mutta en ole oikein löytänyt sille hyvää kaveria. No nyt löytyi! Joka ilta ysin jälkeen on pakko syödä tuollainen satsi töllön ääressä, alan jo kuuden maissa illalla miettiä sitä 😀 Erittäin positiivista on, että iltasuklaa(levy) on korvautunut tuolla, mutta kohta ei enää yksi viili ja puoli purkkia Pilttiä riitä vaan on pakko saada toinenkin… 😀

  1. wiili: Hihiii, LOISTAVAA!!! 🙂 🙂 Minullakin viili soseineen on korvannut suklaat ja karkit. Enää ei tee edes mieli iltaisin syödä pullaa, keksejä tai muita entisiä iltaherkkujani, kun viili on niin hyvää ja raikasta. 🙂 Jos aurinkoinen alkaa tökkimään niin suosittelen pelkkää päärynäsosetta kokeilemaan. Se on ihana makeeta viilin joukossa ja namnam. 😀 Se on älyttömän hyvää myös. 🙂 <br />
   <br />
   Viiliä ja sosetta voi syödä hyvällä omalla tunnolla toisenkin satsin, jos mieli tekee. 😀 Se on kuitenkin tosi kevyttä ja terveellistä. &hearts;

 5. Saisko tän sun blogin vähäksi aikaa vaikka jotenkin estolistalle, niin että mä en pääsis lukemaan? Tää sun nykyinen tyylivirtaus, mihin olet kotiasi laittellut on niin upea. Ja herättää hillittömiä ostohimoja vähävaraisissa lajitovereissasi… ;DD <br />
  <br />
  T: Joku joka oli ihan tyytyväinen omistamiinsa lipastoihin vielä kaksi päivää sitten ja nyt himoitsee valkoista Malmia… =D<br />
  <br />
  Ihanaa viikonloppua murmelsson &hearts; &hearts;

 6. Vilkutan täältä n.50 metrin päästä näin virtuaalisesti… ;oD Helsinkiä ravattu tänään n.8 tuntia eestaas…

 7. Aivan ihana ratkaisu. Lipastossa ehkä pysyy vaatteet paremmassa järjestyksessä, kuin vaatekaapissa kun niitä ei tarvitse kurkoitella korkealta hyllyltä ja survoa takaisin sille hyllylle mihin yltää parhaiten. Meillä on keskimäiset hyllyt aivan tukossa ja loput aika väljiä. =) Ja nuo kirkkaat laatikot näyttää ihanan siistiltä.

 8. Sä oot niin mun idoli ton vaatemäärän suhteen :)<br />
  Ihan uskomattoman (ajatus)työn oot varmasti tehnyt sen suhteen, mulla on vasta ajatuksen asteella toi vaatteiden vähentäminen, mut samaan suuntaan ollaan tulossa :)<br />
  Voisitko joskus ihan listata noi sun omistamat vaatekappaleet (lähinnä &quot;sisävaatteet&quot;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *