Greige & valkoinen – Pehmeän sävyiset klassikot

Greige ja valkoinen toimii yhdessä aina! Lukijani Henna pyysi minulta apua uuden kotinsa kalusteiden valintaan. Hänen uudiskohteessa sijaitseva kerrostalokoti valmistuu syyskuussa ja nyt alkaa olla viimeiset hetket kalusteiden tilaamiseen, mikäli ne halutaan perille samalla oven avauksella kuin muukin muuttokuorma. Erilaisten vaihtoehtojen puntaroimisen myötä maaliviivalle valikoitui tällainen setti…

Greige & valkoinen - Pehmeän sävyiset klassikot

Klassikkosävyt greige ja valkoinen – Loppuelämän kalusteet

Henna halusi panostaa kotimaiseen tuotantoon ja loppuelämän kalusteisiin, jotka kestävät aikaa ja käyttöä seuraavat vuosikymmenet. Koko keskustelumme sai oikeastaan alkunsa Woodnotesin K-tuolista, joka on Hennan lempituoli ja ensimmäinen asia joka uuteen kotiin valittiin. Sen ympärille alettiin kasaamaan kokonaisuutta muilla kalusteilla.

Kodin olohuone on kooltaan suuri ja sen kanssa samassa tilassa on pienehkö avokeittiö. Hennalla on entisestään jo Kaanin ruokapöytä ja tuolit, joihin hän on todella tyytyväinen. Yhtenäistä klassista ja kestävää kalustelinjaa tukemaan valikoitui Valantin Lähellä-malliston TV-taso ja Kaanin Jazz-sarjan senkki.

Kaunis greigen sävyinen divaanisohva löytyi K-tuolien ohella Vepsäläiseltä ja avustin Hennaa puhelimen välityksellä, kun hän valitsi myymälässä verhoilukangasta. Monesta hyvästä kangasvaihtoehdosta kaikista parhaimmaksi ja pitkäikäisimmäksi valinnaksi todettiin sama Woodnotesin kangas, jolla myös K-tuolit on verhoiltu.

Mattoa Henna ei pienen pörröisen koiranpennun vuoksi vielä aio hankkia ja hän jää odottelemaan että pentu oppii ensin sisäsiistiksi. Ihana uusi koti ja arki odottaa Hennaa jo melkein nurkan takana! ♥︎

Ihanaa päivää kaikille!

Tuotekuvat: Woodnotes, Valanti, Kaani, Vepsäläinen

Lue myös: ➤ Woodnotes Box Zone -paperinarukorit


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *