Linssin läpi…

…kun katsoo oikein läheltä, huomaa että jokaisesta esineestä löytyy valtavan kauniita yksityiskohtia. Ovat ne sitten metalliin painettuja kirjaimia, lasin heijastumia, muotoja… <3 <3 Joskus onkin hyvä pysähtyä tiirailemaan kameran linssin läpi näitä pikkiriikkisiä juttuja, se jos mikä kehittää kuvaussilmää. 🙂

PP1015901.jpg

PP1015892.jpg

PP1015884.jpg

PP1015887.jpg

PP1015870.jpg

PP1015897.jpg

PP1015896.jpg

PP1015886.jpg

PP1015871.jpg

PP1015880.jpg

PP1015876.jpg

PP1015867.jpg

Pienet yksityiskohdat myös kertovat meille paljon. Niistä erottaa esimerkiksi tuotteen laadun, kuinka paksua lankaa on käytetty, kuinka saumat on viimeistelty, miten pinta on käsitelty… Läheltä tarkasteltuna koko maailma näyttää oikeastaan hyvin erilaiselta. 🙂 Silloin kun (eli tänään :D) kotona on sotkuista eikä huvittaisi alkaa siivoamaan, on mukava katsella näitä pieniä juttuja ja unohtaa kaikki suuri. Suuret pyykkivuoret suuressa kylpyhuoneessa, suuri pölymäärä suuren kodin monissa nurkissa ja suuri kaaos suuressa eteisessä. 😀 Tälläisinä “mie en jaksa mitään”-päivinä tekee hyvää keskittyä tunniksi valokuvaamisen harjoitteluun ja niihin kaikkiin tuhansiin pikkujuttuihin, jotka yleensä jäävät huomiotta. 🙂

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! <3 <3 Minä jatkan kuvaamista ja jätskin syöntiä. 🙂

4 kommenttia “Linssin läpi…

 1. WOW miten ihania kuvia. Puhutteleviakin. <br />
  <br />
  Mulla on kans tänään just samanlainen en jaksa mitään päivä, ei kiinnosta ei sit yhtään tiskipöydän tiskimäärät ja jatkuvat sotkut. Kunpa ois taikasauva, jolla vaan taikoa *simsalabim* kaikki puhtaaksi ja paikoilleen… tai hmm jos virittelisi jonkun suuren kangasliinan tiskipöydän päälle :)<br />
  <br />
  Ihanaa ja aurinkoista lorvailuiltaa siulle &hearts;

  1. Soili: Tuollaista simsalabim-sauvaa minäkin kaipailen. 🙂 Toisalta joskus on kiva pistää tuulemaan ja siivota koti putipuhtaaksi ja siistiksi, mutta laiskoina päivinä eiiiiiiii jaksa ei. :D<br />
   <br />
   Minä lorvailen täällä ja otan illankin löysin rantein. Ajattelin uppoutua kohta leffaan tai sitten aktivoidun ja alan opettelamaan 3D-mallinnuksien tekemistä. :)<br />
   <br />
   Halauksia! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *