Osallistu arvontaan ja VOITA liput Habitareen

Kaupallinen yhteistyö: Habitare 2013 / Suomen Messut

Habitare messut järjestetään 18.-22.9.2013 Helsingin Messukeskuksessa ja jälleen kerran on luvassa huikea määrä kotimaisia uutuuksia ja kansainvälistä designia. Myös CASA Blogit bloggaajineen ovat paikalla viikonloppuna 21.-22.9. klo 11-17 ja minäkin siellä hääräilen. 🙂

Habitare 2013 - Mukana CASA myös Blogit

Osallistu Habitare 2013 messulippujen arvontaan

Saimme arvottavaksemme Habitare-messulippuja ja nyt onkin aika käynnistää arvonta. Lukijoiden kesken arvotaan 5kpl kahden messulipun settejä, joilla voittajat seuralaisineen pääsevät messuilemaan yleisöpäivinä pe 20.9 – su 22.9 välisenä aikana. Lisätietoja aikatauluista, ohjelmistosta sekä näytteilleasettajista löydät TÄÄLTÄ!

Arvonnan säännöt ovat seuraavat: Jätä vapaamuotoinen kommenttisi persoonallisella ja erottuvalla nimimerkillä tämän postauksen yhteyteen ja olet mukana arvonnassa yhdellä arvalla.

Jos haluat tuplata mahdollisuutesi, saat toisen arvan tykkäämällä Oma Koti Valkoisen Facebook-sivusta. ”Vanhat” Febu-tykkääjät saavat automaattisesti toisen arvan. Muistakaa laittaa kommenttiinne maininta oletteko mukana yhdellä vai kahdella arvalla. Tämän lisätiedon puuttuessa oletuksena on yksi arpa. 🙂

Osallistumisaikaa on perjantaihin 6.9.2013 klo 23.59 asti, jonka jälkeen suoritan arvonnan. Voittajat julkaisen omassa postauksessaan lauantaina 7.9, joten muistakaa olla kuulolla silloin!

Onnea kaikille tasapuolisesti!


Seuraa myös Instagramissa 

147 kommenttia “Osallistu arvontaan ja VOITA liput Habitareen

 1. Etkö aio kommentoida mahdollista muuttoa mitenkään? Hehkutit sitä niin kovasti ja sanoit, että aikaa annettiin eiliseen saakka. Miten kävi? Vai oliko koko juttu mielikuvituksen tuotetta? Älä pahoita tästä mieltäsi, mutta välillä tuntuu, että olet pienessä maniassa kun näitä postauksia lukee. Ennen oli johdonmukaisuutta, mutta nyt koko homma on epäloogista ja sekavaa. Oletko kunnossa?

  1. Tarja: vastaan sinulle tähän, mutta poistan kommenttisi hetken kuluttua koska se on tässä arvontapostauksessa. :)<br />
   <br />
   Kyllä kommentoin mahdollista muuttoa ja teen siitä oman postauksensa. Ja en loukkaannu kommentistasi, vaikka se onkin hieman asiaton. Olen täysin kunnossa ja mielenterveydessäni ei ole moitittavaa, ei manian eikä masennuksenkaan osalta. <br />
   <br />
   Tämä on hieman kaksi piippuinen juttu, koska haluaisin pystyä postaamaan ja kertomaan kivoista ja joskus vähemmänkin kivoista asioista teille tuoreeltaan ja suurella sydämellä, mutta tämän tasoiset kommentit saavat aikaan sen etten halua sitä enää tehdä. Siksi mietinkin tulevan postaukseni sisällön sanatarkasti valmiiksi ennen julkaisua, jotta kukaan ei vaan käsitä mitään tällä kertaa väärin. <br />
   <br />
   Jos sinulle joku tarjoaisi unelmiesi kotia hyvällä sijainnilla sekä hinnalla ja antaisi viikon aikaa setviä asioita ja tehdä päätös, niin mitä tekisit? Ehkä saattaisit ilmoittaa heti kylmiltään että ei kiitos ei ole aikaa, tai sitten teet kuten minä eli selvität asioita ja yrität ratkaista ne määräpäivään mennessä toivoen parasta. Tekeekö se ihmisestä maanisen? Minusta olisi paljon tyhmempää olla tarttumatta tilaisuuteen ja olla tekemättä kaikkeaan ja sitten surkutella vuosi tolkulla, kuinka meni loistava mahdollisuus sivu suun. Onko se sitten rohkeutta vai silkkaa hulluutta / maniaa? Mene ja tiedä, mutta päänuppini on kyllä ihan kunnossa kaikin puolin. 🙂

  2. Voi elämän kevät ja syksy näitä kommentteja mitä sä Miia saat… Kaikenmaailman kyökkipsykologit sitä viittiikin toisen mielenterveyttä alkaa arvioimaan yhden blogin perusteella. Ja no, hieman hätähousu pitää olla, jos ei edes vuorokautta jaksa uutisia odotella, ennenkuin lähtee blogiin päätään aukomaan… <br />
   <br />
   En tiedä olisiko pitänyt edes sanoa mitään, mutta nyt vaan tuli sellanen olo, että kuppi nurin 🙁 <br />
   Rakas Miia, koita kestää näitä kommentoijia ja pidä sinä vaan vanha tuttu tyylisi! Se on yksi niistä syistä, miksi mä susta niin hirmuisesti tykkään &hearts; <br />
   (Voit poistaa tän kommentin samalla jos/kun poistat tuon Tarjan kommentin.)

 2. Kaikilla arvoilla mukaan! Hävettää,etten ole alan ihmisenä edes käynyt messuilemassa, joten jos tällä kertaa? ;&gt;

 3. Voi niin tahtoisin päästä Habitareille! &hearts; En ole koskaan käynyt, mutta ajatuksessa on ollut muutamana edellisenä kertana. Kun olisi liput valmiina, niin tulisi täältä Kuopiostakin asti sinne etelään lähdettyä! Ja olis huippua tavata sinut Miia livenä, pitkään blogiasi seuranneena. Kotiäidille vaihtelua. 🙂

 4. Viime vuonna habitaressa neljän alle kolmivuotiaan kanssa, tuli aika nopea keikka 🙂 nyt ois kerrankin lapsenvahti ja matka helsinkiin täältä maalta varattu, liput uupuu. Ja kahdella lipulla.

 5. Rakennusprojekti menossa, pää sekaisin kaikesta mahtavasta ja upeasta, kaikki on ihanaa ja kaikkea haluaa hän! Olisipa ihana päästä messuille makustelemaan sisustusideoita. Täällä takapajulassa ei ikuna mitään messuja ole, mutta nyt olisin kyllä heti lähdössä sinne isoon maailmaan hakemaan vinkkejä ! Kahdella (toivottavasti voitokkaalla) arvalla messissä! 😉

 6. Kahdella arvalla arvonnassa mukana! 🙂 <br />
  Olisin ikionnellinen jos kerrankin arpaonni suosisi! Suunnitelmissa kun on vielä ollut lähtee kyseisille messuille, olisi edes liput jo takataskussa…kun junamatkaan menee jo 100€! 🙂

 7. Habitare messut piristäisivät mieltä raskaan kesän jälkeen – eikä syksystäkään ole tulossa paljon helpompaa 🙁 En ole messuilla ikinä käynyt mutta mieli kyllä tekisi käydä ja ehkä (?) saan nyt siihen tilaisuuden ilmaisten lippujen johdosta .)

 8. Kahdella arvalla mukaan. Olemme poimineet paljon hyviä ideoita blogistasi ja toteuttaneet niitä omassa kodissa. sisustuksesta on tullut harrastus johon myös mieheni osallistuu ja haluamme lähteä hakemaan lisää inspiraatiota messuilta.

 9. Mukana arvonnassa kahdella arvalla! Huisia olisi voittaa, olin habitareilla viimeksi vuonna 2009. Vieläkin muistelen kyseistä päivää lämmöllä 🙂

 10. Hih, mukana arvonnassa kahdella arvalla:) nyt vaan peukut pystyyn:) ois kiva nähdä messuilla:)

 11. Kahdella mukana 🙂 Olisipa kiva päästä tuonne messuille katselemaan! Saisin miehen houkuteltua yhteiselle viikonloppulomalle samalla 😉

 12. Myös mukana arvonnassa. Sinulla on aivan mahtava blogi &hearts; Seuraan sitä lähes päivittäin. Ahkerati oletkin jaksanut blogta.

 13. Kahdella arvalla mukana. Pitkään olen blogiasi seurannut ja mielettömän määrän hyviä ideoita omaan kotiin saanut. Kiitos niistä:) tämänhetkinen scandinaavisempi musta-valkosisustus on ihan täysi kymppi! Mukava olisi nähdä livenä.

 14. Kahdella arvalla mukana arvonnassa! Monena vuonna olen jo miettinyt lähteväni Habitareen, mutta tähän mennessä en ole vielä koskaan sinne asti sittenkään päässyt, joten josko nyt onni potkaisisi, ja vihdoin tulisi mentyä. Kiitos hyvästä blogista!

 15. …karhullakin kolonsa, niin miksei sitten ihmisellä<br />
  <br />
  kahdella arvalla yrittämässä

 16. Iso HPM oli kun missasin viime vuoden habitaren. NYT MÄ HALUAN SINNE :)<br />
  <br />
  Kaaaiiiikilla arvoilla mukana! Reipasta syksyä! 🙂

 17. Kahdella arvalla mukana 🙂 Ikinä en ole vielä habitareen päässyt, olisi hyvä tekosyy lähteä, saisi kenties innostusta tehdä rempan loppuun.<br />
  <br />
  (Ja myös muuttouutisia odotellessa, toivottavasti asiat etenee suotuisalla tavalla!)

 18. Ehdottomasti mukana,yhdellä arvalla. Hävettää myöntää että vuosia takaprrin en tienny mistä ihmiset puhuvat,puhuen näistä messuista. nyt tiedän vaikken paikan päälle ole vielä päässytkään 🙂

 19. Mukana arvonnassa! En ole koskaan vielä käynyt Habitaressa, ja tänä vuonna pääsisin sunnuntaina sinne. Toivottavasti arpaonni suosii! 🙂

 20. Olen mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Olisi kyllä mielettömän hyvä tuuri, jos arpaonni suosisi, sillä en ole koskaan päässyt käymään Habitare messuilla :).

 21. Tilanne on sellainen, että ehdottomasti ansaitsisin saada ne liput, koska olen juuri hankalassa elämäntilanteessa tehnyt kaupat uudesta asunnosta. Se on rempattavassa kunnossa ja ideat tulevat tarpeeseen.Pliis!

 22. Yhdellä arvalla mukana. Joka vuosi halunnut päästä, mutten vielä ikinä päässyt. P.s. Rakastan myös valkoista 🙂

 23. Kahdella arvalla mukana! Olisipa kiva päästä Habitareen 🙂 kerran olen käynyt muistaakseni vuonna 2010 tai 2011 ja silloin ne oli vähän tylsät, mutta ehkä tällä kertaa saan enemmän ideoita mukaan.

 24. Viime vuoden Habitare meni vähän harakoille kun oli uutukainen talo just sisustettu mieleiseksemme. Nyt alkaa nähdä asiat jo erilailla ja kaivata jotakin uutta kicksiä. Uutta mahdollisuutta vailla siis 😉 Mukana kahdella arvalla!

 25. Mukana yhdellä arvalla. Habitaaren antia odotellen. Mielenkiinnolla odotan minkälaiset on Keraplastin julkaisemat uudet lamput. Leonardo ainakin vienyt minun sydämeni.

 26. Mukana yhdellä arvalla! Olisi ihanaa päästä hakemaan sisustusinspiraatiota mahdolliseen uuteen kotiin, ja tietysti tulla kurkkaamaan, mitä Casa-bloggaajat messuilla touhuilevat! Sormet ristissä jännitellään 🙂

 27. Kahdella arvalla mukana. Viime Habitare messuista on hävettävän paljon aikaa ja sisustuskuume vaivaa.

 28. Inspiroiva blogi! Arvonnassa ollaan mukana kahdella arvalla (eli tuplasti mahdollisuuksia :D)

 29. Oispa ihana päästä Habitareen! Pojat lähtee Raumalle kattelemaan jääkiekkoa niin minä voisin salaa vähän sisustella &hearts; 😉

 30. Yhdellä arvalla arvonnassa mukana!<br />
  <br />
  Miia, koeta olla välittämättä näistä tahdittomista kommenteista mitä saat joiltakin lukijoilta ja pysy jatkossakin aitona omana itsenäsi. Kaikille ei tarvitse kelvata, mutta luulisi nyt aikuisten anonyymien kommentoijien ymmärtävän edes sen verran normaaleista käytössäännöistä, että jätettäisiin ne diagnosoinnit tai mielenterveyden arvioinnit ihan alan ammattilaisille 😀

 31. Kahdella arvalla mukana, olisi mahtavaa päästä messuille ihka ensimmäistä kertaa!<br />
  Olen jo pitkään seuraillut blogiasi ja tämä blogi oli yksi innoittaja ikioman blogini aloitukseen 🙂 Mukavaa viikonlopun jatkoa teille! 🙂

 32. Hep,<br />
  <br />
  Ihana koti ja upeita ajatuksia sinulla. Olen mukana arvonnassa yhdellä arvalla.<br />
  Minttu

 33. Päädyin sun blogiin, mitä… noin tunti sitten ja tässä mennään postauksia takaperin minkä ehditään. Seurailen vain kourallista blogeja (ja nimenomaan FB:n kautta uudet postaukset bongaavana eli hyvä, että sut löysi myös sieltä!) ja tästä tuli nyt kyllä ehdottomasti uusi seurattava. Tähän postaukseen on nyt hyvä hetkeksi hellittää, palaan kyllä ehdottomasti mahdollisimman pian takaisin! 🙂 Habitare petti viime vuonna, tästä vuodesta odotan enemmän. Osallistun siis ehdottomasti arvontaan kahden arvan voimin. Mukavaa syksyä! 🙂

 34. Kahdella arvalla messis! Kerran elämässään olisi ihanaa saada tilaisuus tähän tapahtumaan :))

 35. Ooolalallaa, en oo ikinä käynyt kyseissä tapahtumassa, olis mahtava päästä messiin 🙂

 36. Kahdella arvalla mukana. Tarvii kunnon potkun persuuksiin että saa tän oman sisustusprojektin eteenpäin, habitare on nyt kohta viimeinen toivoni :)Tai voi olla että ensin tarvitaan siivous ja raivaus messuja…

 37. Voi, nämä liput olisi ihana voittaa. Laatuaika sisustuksesta kiinnostuneen siskon kanssa tulisi todella tarpeeseen!

 38. Habitare messuja vaan ei voi jättää väliin! Ensimmäisen kerran kun sinne osastoja rakentamaan pääsin, lumouduin, ja siitä hetkestä lähtien messut ovat olleet jokavuotinen must juttu kaikkine ihanine osastoineen! &hearts; mukana kahdella arvalla!

 39. Mukana arvonnassa yhdellä lipulla kun feissaria ei ole. Löysin tänne jälleen pitkän sisustusblogitauon jälkeen ja sopivasti ensimmäistä kertaa on myös mielessä Habitaressa käynti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *