Diorin ripsiväri, meikkipuuteri ja geelilakka

Kävin yli vuoden tauon jälkeen Stockmannilla meikkiostoksilla ja päivitin meikkituotteeni ajantasalle. Käytän vain vähän meikkiä ja halusin panostaa laatuun, koska määrä on jo hyvin hallinnassa. Tässä nopea katsaus ostoksiini!

Meikkiostoksia Dior ripsiväri meikkipuuteri ja geelikynsilakka Omakotivalkoinen

Dior Nude -sarjan meikkivoide on toiminut tosi hyvin ja sen koostumus on miellyttävä iholla. Meikkipuuterin* valikoin myöskin Diorin Nude-sarjasta ja luotan että se lunastaa odotukseni, kuten meikkivoidekin. Tykkään käyttää mielummin meikkipuuteria kuin meikkivoidetta ja varsinkin kiireessä meikkipuuterin edut ovat huomattavat voiteeseen verrattuna. 🙂 

Meikkiostoksia Dior ripsiväri meikkipuuteri ja geelikynsilakka Omakotivalkoinen

Vanhan ripsarini tuhouduttua piti ensi viikolle saada uusi toimiva ripsari. Mielessäni oli jo valmiina Diorin Diorshow Iconic -maskara*, joka on saanut ystäviltäni paljon kehuja. Ensitestauksen perusteella puheet eivät ole potaskaa. Töpöripseni saivat tuuheutta, hieman pituutta ja kaarevuuttakin. Tämä oli huippuostos. 🙂

Meikkiostoksia Dior ripsiväri meikkipuuteri ja geelikynsilakka Omakotivalkoinen
Meikkiostoksia Dior ripsiväri meikkipuuteri ja geelikynsilakka Omakotivalkoinen

Heräteostoksena ostin meikkipuuterin ja ripsarin lisäksi Diorin kirkkaan geelilakan* päällyslakaksi. Geelimäinen lakka on kovaa ja suojaa alla olevaa kynsilakkaa lohkeilulta ja kulumiselta. Myyjän mukaan kynsilakka pysyy vastalakatun veroisena kolmesta neljään viikkoon. Not bad. 🙂

Meikkiostoksia Dior ripsiväri meikkipuuteri ja geelikynsilakka Omakotivalkoinen
Meikkiostoksia Dior ripsiväri meikkipuuteri ja geelikynsilakka Omakotivalkoinen

Nyt on puuterit ja ripsarit taas vähäksi aikaa. Puuterin osalta luulen, että seuraavakin meikkipuuterini tulee olemaan tämä Diorin Nude, sen verran samettinen ja luonnollinen pinta siitä tulee. 

Meikkiostoksia Dior ripsiväri meikkipuuteri ja geelikynsilakka Omakotivalkoinen

Rentouttavaa ja tunnelmallista sunnuntai-iltaa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

15 kommenttia “Diorin ripsiväri, meikkipuuteri ja geelilakka

  1. Laura: Lokerikko on Nomess Copenhagenin ja ostin omani Stockmannilta aikoinaan. Minulla on itselläni kirkas kansi mutta tuotetta ei löytynyt nyt nettikaupasta.
   Jos asustat Helsingissä tai lähialueilla, niin ainakin keskustan Stockmannin myymälässä on muutamia kirkkaita säilytyslokerikkoja jäljellä. 🙂

 1. Hei, kerrothan sitten heti pysyykö lakkaus oikeasti kynsissä! Vai lohkeileeko lakka heti kotitöissä? Paljonko toi ihanuus maksoi? Voi kun olisi joku kotikonsti, millä saisi lakan pysymään…. Huoh.

  1. Liisa: Ajattelin tehdä postauksen teille kolmen viikon kuluttua ja kertoa miten geelilakka toimii todellisuudessa. 🙂 odotukset on tietty kovat itsellänikin, mutta hieman skeptinen olen tuon kolmen viikon kestävyyden osalta. 😀

 2. Mikä toi geelilakka on..Itselläni on uv uuni ja uv geelilakkoja, mutta onko tuo lakka ilman uv.ta? =)

  1. Np: Geelilakka on jokin Diorin uusi innovaatio. 🙂 Se on normaalia kynsilakkaa paksumpaa ja kestävämpää, ns. päällyslakkaa joka antaa normaalille lakalle kovan suojakerroksen. Se poistetaan ihan normaalisti kynsilakan poistoaineella eikä siis tarvitse kovettuakseen uv-lamppua. 🙂

 3. Tuo geelilakka on ihan parasta! Ostin sen viime viikolla ja todella hyvänä on pysyneet lakat siitä asti. Mun kynnet meni kamalaan kuntoon rakennekynsien jälkeen, mutta nyt on ihana pitää näitä omia tynkiä kun saa niihin niin upean kiillon! Samoin glitteriä sisältävät lakat pysyy hyvinä ja saa upean entistä kiiltävämmän ja tasaisen pinnan. Enää ei tarttee ikinä mennä ottamaan geelilakkausta tai rakennekynsiä – I LOVE MY NAILS! ♥ Täysin sama ellei jopa parempi kiilto kuin ivaa-kovetteisissa geeleissä.

  1. Kati: Näin myyjäkin kuvasi tätä lakkaa ja hänellä oli itseasiassa sormissaankin tätä geeliä. Ihan mieletön kiilto ja tosi siistit ja kauniit oli kynnet vaikka lakkauksestakin oli jo aikaa. 🙂

  2. Kati: Iphonen ja ipadin autocorrect on hitsin ärsyttävä. 😀 Se korjaa aina sanoista ihan siansaksaa, paras on kun itse kirjoitan esim tekstariin "tulen Avan kanssa" niin korjaus muuttaa sen joka kerta "tulen aivastaen". 😀 😀

 4. Siis mitämitä, onko tämä ko. geelilakka ihan tavallisesti kuivuva lakka, ei uv-kovetus? Mitenkäs poisto onnistuu?

  1. Johkis: On ihan normaalisti kuivuva lakka eli ei tartte uv-lamppua. 😀 Poisto onnistuu ihan normaalisti kynsilakanpoistoaineella, tosin myyjä sanoi että hieman enemmän menee siihen ainetta ja vanulappua täytyy pitää kynnenpäällä muutama sekuntti ennen vetoliikkeitä. 🙂

 5. Mikä Diorin päälilakan "virallinen" nimi on? Olen lähdössä laivalle ja tuo tosiaankin houkuttaisi ostamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *