Vuoden 2013 yhteenveto – osa 12 (joulukuu)

Viimeistä viedään. 🙂 

1Joulukuu2013.jpg

Tämän kuun aikana vietettiin kodikasta joulua pienine koristeluineen. Lumivalkoista talvitunnelmaa oli kyllä sisätiloissa, muttei ulkona. 😀 Pörrötohvelit jalasani olen viipottanut kotona menemään ja suunnitellut joulun ohjelmaa. Lopulta päätettiin perheen ja suvun kesken että kukaan meistä ei tänä jouluna stressaa mistään, ei muonitus- eikä lahjapuolesta. Aikuiset eivät tänä vuonna lahjoja saaneet ja oli oikeastaan hirmu vapauttavaa keskittyä omaan rentoutumiseen ja lapsiin. Muksuille paketteja, vanhemmille rauhaa ja akkujen latailua. 🙂

2Joulukuu2013.jpg

Jouluakin hienompi juttu oli kun minulta kysyttiin kiinnostusta jouluvinkkien jakamiseen Suomen Lehtiyhtymän suunnalta. Minun vinkkini olivat hyvin simppelit ja keskittyivät siihen että koristukset painottuisivat kukkiin ja syötäviin herkkuihin kuten omenoihin, suklaisiin ja pipareihin, joilla voi koristella myös kuusenkin. 🙂 Kaikkea ei tarvitse olla paljoa ja joka vuosi ei tarvitse uudistaa joulukotia. Tekstiilien – torkkupeittojen ja tyynyjen lisääminen tuo jo pesämäistä tunnelmaa, joka sopii hyvin joulunaikaan. Kynttilöillä voi viimeistellä kodin ja muu on pelkkää extraa. Vähemmän on enemmän ja meidän oma joulu sen todisti minulle. Meillä lisättiin tyynyjen ja torkkujen määrää, laitettiin reilusti kynttilöitä palamaan ja tuotiin olohuoneeseen kuusi muutamine koristepalloineen. Muuta ei tarvittu. <3

3Joulukuu2013.jpg

Tunnelmaa… sitä riittää jokaiselle pimeälle kuukaudelle. 🙂

5Joulukuu2013.jpg

Joulupäivänä syöksyin Stockmannin nettialeen, jota olin odottanut kovasti. Ostoksia tein ihan kivasti, suurinosa onneksi etukäteen tekemäni ostoslistan mukaisia. Hayn AAC-22 nojatuolin tilasin Stockalta samaan syssyyn kun olin ostopäätöksen siitä jo tehnyt. Normann Copenhagenin Tablon tilasin vuorostani Finnish Design Shopista -15% alehintaan. Mulberryn mustat ale-ballerinat tulevat tarpeeseen, mutta olivat kyllä täysin heräteostos. 🙂

4Joulukuu2013.jpg

Tammea, luonnollisia materiaaleja, pehmeyttä tekstiilien runsaudella, valkoista valoisuutta ja tuoreen vehreää yrttipuutarhan rakentelua. Siinä tulevan uuden vuoden sisustussuunnitelmani. Varsinaisia muutoksia ei sisustustyyliin tule, mutta pientä hiomista ja luonnollistamista kyllä. Se onkin täällä jo salaa alkanut ja siitä postailen teille illalla hieman ennen vuoden vaihtumista. 🙂

Koko vuoden yhteenvedot löydät TÄÄLTÄ!

Kivaa aattopäivää kaikille ja teille jotka ette illemmalla ole koneen ääressä toivottelen jo tässä vaiheessa iloisen onnellista uutta vuotta 2014!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

5 kommenttia “Vuoden 2013 yhteenveto – osa 12 (joulukuu)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *