Nougat – sisustuksen koti!

CASAn sisustuskierroksella vierailimme myös Nougatissa, joka on yksi omista vakkarikaupoistani. Olen ostanut sieltä Ylva Skarpin printtijulisteet, Uashmaman pussukat sekä Tine K:n tuoksukynttiläni. Nougatista löytyy mainitsemieni merkkien lisäksi mm. House Doctorin, Himlan, Kählerin ja L:A Bruketin tuote-edustus, unohtamatta ihanania vaatepuolen merkkejä Hunkydorya ja Becksöndergaardia sekä Pernille Corydonin kauniita koruja. 

Nougat2.jpg

Nougat5.jpg

Nougat1.jpg

Nougat4.jpg

Nougat3.jpg

Nougatin myymälässä on ihanan intiimi ja pehmeä tunnelma, myymälätilan upeat puitteet tuovat kauniisti tuotevalikoiman esille. Olen täysin rakastunut tähän myymälän perällä olevaan tiiliseinään ja haluankin pyhittää sille kahden kuvan kokoisen tilan tässä postauksessani. <3 <3 <3 

iIMG_1985.jpg

iIMG_1986.jpg

Nougat on vuonna 2008 perustettu tanskalaisiin sisustusmerkkeihin keskittyvä pieni ja tunnelmallinen sisustusputiikki, jonka seinien sisältä löytyy paljon kauniita ja persoonallisia tuotteita. Nougat on yksi ensimmäisistä suomalaisista jälleenmyyjistä, jotka ottivat valikoimiinsa Uashmaman pussukat, Ylva Skarpin printtituotteet sekä suositun Kalklitir-kalkkimaalin. Myymälä löytyy osoitteesta Bulevardi 11, 00120 Helsinki ja se palvelee asiakkaitaan koko maan kattavasti myös netissä osoitteessa nougat.fi.

Aurinkoista mieltä kaikille! <3

(Postaus tehty osana CASA ON THE ROAD-kieruetta)

2 kommenttia “Nougat – sisustuksen koti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *