Se toisenlainen totuus :)

Siivoamisesta tykkäävänä ihmisenä olen jo aika haka suorittamaan pikaisen yleissiivouksen, eikä siihen puoltatuntia enempää aikaa uhraannu. Joskus kuitenkin mukavuudenhaluinen laiskuus iskee minuunkin ja istun mieluummin villasukissani sohvalla töllöä tuijottamassa, kuin että viuhoisin imurinvarressa rätti toisessa kädessä menemään. Neljänä päivänä viikossa meillä on koti suhteellisen tiptop, mutta ne kolme muuta päivää meillä viihdytään tämän näköisessä ympäristössä… 😀

Arki ja kodin sotkut Omakotivalkoinen sisustusblogi

Blogikodin sotkuisuus

Tasaisin väliajoin saan kommenttia siitä, että blogit, kuten minunkin, ruokkivat mielikuvaa täydellisestä elämästä ja varsinkin sisustusblogeissa painotus on aina siinä että kaikki on niin ihanaa, kaunista ja siistiä. Kyllähän se kuitenkin niin on, että kaikkien meidän kotona on välillä sotkuista.

Joskus epäjärjestys ja kaaos valtaa jokaisen neliömetrin ja pienten lasten kanssa lelut ovat yksi niistä suurimmista kaaoksen aiheuttajista, kuten meilläkin. Vaikka rakastankin asua siistissä kodissa ja nautin siivoamisestakin, en ole kuitenkaan sellainen siisteysintoilija ettei koskaan olisi rojut levällään tai pöydällä leivänmurusia. 🙂 

Arki ja kodin sotkut Omakotivalkoinen sisustusblogi

Tavarat hujan hajan ja pitkin poikin

Tv-taso on yleensä siistissä kunnossa ja usein se on sotkupäivinä se ainut kodin kohta jota kehtaan kuvailla blogiin. Maanantaista asti olen ollut saamaton ja hoitanut lähinnä vain pakolliset astianpesut ja pyykkihuollot.

Nyt tv-taso on muuten ihan ok, mutta jostakin pikkuneitimäisestä syystä telkkarin ympärille on kerääntynyt sekalainen ja varsin epälooginen satsi rompetta. 🙂 Yksi balettitossu, mainoskuvasto, tumput ja pari lelua… Vain meidän 3-vuotiaamme voi tietää mikä on tuossa ideana. 😀

Arki ja kodin sotkut Omakotivalkoinen sisustusblogi

Jokailtainen siivousrutiini on pikaimurointi

Olen kehittänyt rutiinin jokailtaiseen pikaimurointiin, sillä pölyä, koirankarvaa ja hiekkaa ilmestyy lattioille päivittäin. Viimeksi olen lauantaina imureerannut ja seinänvierustat sekä tuolien aluset näyttävätkin siksi tältä. Upeasti korostaa muuten tuo valkoinen nukkahöttö tuota kaunista tammiparketin sävyä vai mitä? 🙂

Arki ja kodin sotkut Omakotivalkoinen sisustusblogi
Arki ja kodin sotkut Omakotivalkoinen sisustusblogi

Koristetyynyt röykkiössä

Koristetyynyt ovat helpoimpia sisustuselementtejä, joilla saa nopeasti viimeisteltyä sisustuksen. Varsinkin tuollaisiksi upeiksi röykkiöiksi kasattuna ne toimivat sisustuksellisena kiintopisteenä ja pehmentävät mukavasti olohuoneen ilmettä… ööö, NOT! 😀

Arki ja kodin sotkut Omakotivalkoinen sisustusblogi

Piuhat ja johdot pitkin lattioita

Ja tässä upea kuvakulma sohvan nurkasta ja Tablo-pöydästä, joka onkin useasti blogissani kuvattu. Tällä kertaa hieman mielenkiintoisemmin stailattuna versiona imurinjohtoineen ja pölyyntyneine kynttiläkokoelmineen. 🙂

Arki ja kodin sotkut Omakotivalkoinen sisustusblogi

Seinähyllyt sentään pysyvät siistinä

Seinähylly pysyy suht siistissä kunnossa melkein itsestään, mikäli en törkkää sinne ruokapöydällä lojuvia tavaroita kuten kuvaan eksynyt toinen huonekasvini. 😀

Arki ja kodin sotkut Omakotivalkoinen sisustusblogi

Ruokapöytä kuin lastattu laiva

Tätä näkyä meidän ruokapöydällä näkee useammin kuin upeita kynttilän valoon tehtyjä kattauksia, joita sentään yritän luoda joka päivälle. Tämä ei ole edes pahimmasta päästä. Monesti meillä on tietokoneiden lomassa vielä kahvikupponen jos toinenkin, leivänmurusia, tytön satunnaisia leluja ja päivän postia. 😀 

Arki ja kodin sotkut Omakotivalkoinen sisustusblogi

Leivänmuruset ja muut ihanuudet

Tämä on ehkä kaikista kivoin kuva ja siellähän ne leivän murutkin ovat . 🙂 Jauhoinen leipä ei ole ehkä siistein mahdollinen leikattava ja koska kiire yllätti, jäi aamuiset sotkut siivoamatta ja aamukahvikin juomatta. Leivät sentään kerkesin haukkaamaan napaani ja laittamaan leivän takaisin pussiinsa. Tällainen näky on tosi ihana kotiin tullessa. 😀

Arki ja kodin sotkut Omakotivalkoinen sisustusblogi

Arkirealismia eteisestä

Tässä postauksessa voisinkin esitellä uuden Pappelinan eteismattoni, jonka löysin yllättäen viime lauantain sisustuskierroksen yhteydessä. Tätä isompaa 70x90cm kokoista ovimattoa olen yrittänyt metsästää puolisen vuotta, mutta kyseinen koko on valkoisessa värissä ollut aina kaikkialta loppu. Nyt sain itse napattua sen viimeisen vitivalkoisen yksilön ja jätin muille ne kerman väriset ovimatot. 😀

Pappelinan muovipunosmatto on helppohoitoinen ja näyttää kivalta, kuten suosiostakin huomaa. Ihan postauskuvia varten olen säästänyt pahvilapunkin paikoillaan ja nyt voinkin ottaa pahvilätkän pois, kun postaus on tavallaan tehty. 😀

Ainiin, kuraiset ja hiekkaiset kengänjäljet antavat kivan abstraktin silauksen tuohon hohtavan valkoiseen ovimattoon, vai mitä? 😀

Arki ja kodin sotkut Omakotivalkoinen sisustusblogi

Kodin kierrätyspiste on kestokassi

Ja sitten tämä minun kierrätysjemmani, joka sai onneksi tyylikkäämmän ulkoasun viime viikonloppuna. 🙂 Ennen säilytin kierrätykseen joutavia tavaroita Ikean sinisessä isossa kassissa, mutta viikonloppuna sain hyppysiini tälläisen ison mustavalkoisen säilytyskassin, jonne mahtuikin melkein kaikki ”kodittomat” tavarat. Isot kassit ja nyssykät ovat eteisessä meillä tuttu näky. 🙂

Arki ja kodin sotkut Omakotivalkoinen sisustusblogi

Makuuhuoneen kesy kaaos

Makuuhuoneessa kaaos on melkoisen kesyä. Petaamaton sänky ei näytä omaan silmääni pahalta, eikä lelutkaan ole vallanneet kuin pikkupöydän. Sängyn alle sen sijaan en uskalla kurkistaa, siellä luuraa todennäköisesti useampikin pölypallomörkö. 🙂 Uskallan syyttää näitä kyseisiä mörköjä sukkavarkaiksi, sillä jostakin ihmeellisestä syystä kaikki pyykkikoriin päätyvät sukkani ovat nykyisin parittomia ja parit löytyvät vasta kun siivoan sängynalusen. 😀

Arki ja kodin sotkut Omakotivalkoinen sisustusblogi

Lelujen levittäytyminen

Lelut ovat sunnuntaista asti levittäytyneet pikkuhiljaa tytön huoneen ulkopuolelle ja ne ovat saaneet olla rauhassa niillä sijoillaan, joille ne on hylätty. Ja kauniistihan By Lassenin Kubus-kynttelikkökin sopii värikkäiden tilpehöörien kanssa yhteen. Hopeinen kimallesäärystin on piste iin päällä ja mietin parhaillaan mistähän muuten löytyisi sen pari… eipä ole sitä näkyny miesmuistiin. 😀

Arki ja kodin sotkut Omakotivalkoinen sisustusblogi

Hymyä ja hyvää mieltä päivään!

Postauksen tarkoituksena on saada teidät hymyilemään edes ihan pikkiriikkisen verran. 😀 Samalla haluan muistuttaa siitä, ettei kaikki ole suinkaan aina tiptop, vaikka blogissa kuvaankin elämäämme ja kotiamme sliipatummasta näkökulmasta. Romuröykkiöt ja leivänmurut on helppo piilottaa kuvakulman avulla, kun kuvaa kokonaan toiseen suuntaan tai keskittyy kuvaamaan vaikka kukan terälehtiä. 😀

Hymyä ja hyvää mieltä kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

47 kommenttia “Se toisenlainen totuus :)

 1. Kivan arkisen näköistä teilläkin 🙂 Täällä ainakin alkoi hymyilyttämään. Meillä ei ole lapsia, paitsi nuo kaksi karvaista (kissoja) joten nuo karvatupot lattialla on tuttuja. Mies taas levittelee leivän murut ja tavarat ympäriinsä (onneksi myös siivoaa pois jos sanoo, joskus sanomattakin) 😉

  1. moonangel: Meilläkin oli sotkua, vaikkei lasta ollutkaan. Silloin muutenkin elämä oli vähän hektisempää omalla tavallaan ja kotona käytiin lähinnä vain kääntymässä ja tankkaamassa. 😀 Sotkut on nyt ihan erilaisia; leluja siellä täällä, eteisessä aina hirveät röykkiöt ja keittiön siisteyden ylläpito on huomattavasti työläämpää kuin ilman muksuja. 😀

 2. Niin totta :)<br />
  Ihan kuin meidän kotona :D<br />
  Meillä myös koiria kaks ja yksi 4 vee ja toinen 6 kk niin ei sitä voi millään kämppä olla tiptop koko ajan 😀 pakko lasten/ korien leikkiä ja aikuisten hengähtää 😉 ja Tuolta elävän kodin kuuluukin näyttää ;)<br />
  Meillä tummahko lattia ja voi sitä pölyä, mä en siis oikeasti edes tajua miten sitä tuleekaan , minulla myös joka päiväinen imurointi- tullut tavaksi ja se kerran viikkoon täys siivous. Yleensä perjantaina niin viikonloppuna koti ihanan puhdas ja raikas.<br />
  <br />
  Illan päätteeksi meillä aina tapana korjata kamat ja laittaa kämppä taas siihen kuntoon että on kiva herätä, näin myös 4 vee tyttökin oppii et leikit kuuluu siivota ;)<br />
  <br />
  ja muuten ihanat tyynynpäälliset, nuo missä napit &hearts; wau

  1. laura: tummissa sävyissä pöly näkyy häiritsevän selvästi, tämän opin kun meillä oli mustavalkoinen matto ja musta sohva aikoinaan. 😀 Minäkin yleensä iltaisin teen pikasiivouksen eli kerään lelut lelulaatikkoon, vien lattialle eksyneet vaatteet likakoriin, siivoan keittiön ja sitten voikin nauttia omasta ilta-ajasta siistissä kodissa tytön mentyä nukkumaan. 🙂 Nyt en ole jaksanut aktivoitua sitten niin yhtään. 😀 :D<br />
   <br />
   Nappityynynpäälliset on aivan ihana! &hearts; &hearts;

 3. Tutulta näytää,mutta ei vielä siltä miltä meillä yleensä.<br />
  Kolmen lapsen kanssa saa olla kokoajan siivoamassa jotakin nurkkaa ja pienin 1.5v on ihan<br />
  super lelujen levittämisessä.<br />
  Ihanalta teillä näyttää sotkuista huolimatta:)

  1. Iitu: Meillä on vain tuo yksi natiainen, joten sotkua tulee ehkä 1/3 siitä mitä teillä. 😀 Kyllä sitä silti riittää yhdelle äidille siivottavaksi. 😀 Kiitos! &hearts;

 4. Keittiön sotkut ja etenkin se puoliksi juotu kahvi oli mun suosikkini! Niin levollisen harmoninen tunnelma, ihan ku meillä ;D

  1. Dara: Puoliksi juotu kahvi alkaa olemaan minulla jo ihan vakio, hihii. 😀 Levollista ja ah niin seesteistä siisteyttä. 😀

  1. Sofia: Tyynynpäälliset ovat J.F by Finlaysonin Amandat, yhden sain Finlaysonin kampanjan kautta ja kolme ostin Hobby Hallista kun siellä on kanta-asiakastarjous tekstiileistä joulukuussa. Kyseistä merkkiä myydään aika monessa paikassa, Stockmannilla, Kodin1:llä, Hobbyhallissa, ja heidän omassa nettikaupassaankin. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.finlayson.fi/tuote/80811-0336-01-10/Amanda-koristetyynynpäällinen?openGroup=1423#.UuuVFWRdWyQ&quot; target="_blank">http://www.finlayson.fi/tuote/80811-0336-01-10/Amanda-koristetyynynpäällinen?openGroup=1423#.UuuVFWRdWyQ</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.hobbyhall.fi/web/store/tm1-jf-by-finlayson-amanda-tyynynpaallvalk40-40?cm_cr=No&quot; target="_blank">https://www.hobbyhall.fi/web/store/tm1-jf-by-finlayson-amanda-tyynynpaallvalk40-40?cm_cr=No</a&gt; Campaign-_-Web Activity-_-No activity-_-recommendProducts Amanda-tyynynpäällinen, luonnonvalkoinen-_-Amanda-tyynynpäällinen, luonnonvalkoinen&amp;krypto=8Kco7a/9CPCsyx26+q/EOQ==<br />
   <br />
   Amanda-sarjan valkoinen värisävy ei ole kovinkaan kermainen, vaikka värin nimi on luonnonvalkoinen. Itse kuvaisin sävyä taitetun valkoiseksi, joka ei ole vitivalkoinen mutta sopii vitivalkoisen kanssa oikein hyvin. 🙂

 5. Hymyilytti täälläkin, koska meillä näyttää silloin tällöin ihan samalta. Mutta enpä usko, että kenenkään koti on jatkuvasti kuin jossain sisustuslehdessä. Koti on tehty elämää varten.

  1. Marja K: Aika harvan koti on sisustuslehti-kuntoinen aina, varsinkaan jos taloudessa on lapsia. 😀 Ja koska siivoaminen on minusta yleensä oikein kivaa, on vaan hyvä että kotoa löytyy tuollainen pieni termiitti joka tekee miulle sitä siivottavaa, joka päivälle. 😀

 6. Näitä on niin hauska katsella ja lukea! 😀 Tietäähän sen, ettei blogikodeissakaan aina siistiä ole, siitä on mukava nähdä vilautuksia 😉 Mä tykkään kans siististä kodista, mut kolme pientä ( yks isompi miespuoleinen) saa PALJON sotkua aikaiseksi ja sen kanssa on vaan oppinut elämään. <br />
  <br />
  Postauksia varten kyllä puunaan paikat aina kuntoon, mut välissä koti voi näyttää todella räjähtäneeltä :D<br />
  <br />
  Kivaa viikon jatkoa sulle Ihana! &hearts;

  1. Heli: Jokainen varmasti tietää että blogienkin kodit on ihan taviskoteja, joissa eletään, sotketaan ja siivotaan. 😀 Mutta jottei kenellekään tule oman kodin epäjärjestyksen kanssa surumieltä, halusin vertaistukena kuvata meidän sotkuja välillä. 😀 Ettei kukaan vaan luule että meillä olisi aina paikat prameana, hihii. :D<br />
   <br />
   Itse postailen yleensä sieltä missä on suht siistiä ja siivottua usein tuleekin jonkin postausjutun takia esim olohuone tai makkari. Kyllä kelppoo räpsiä kuvia pedatusta sängystä ja pyyhitystä kukkasin koristellusta ruokapöydästä silloin. :D<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua koko konkkaronkalle! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Hannele: Hihii. 😀 Ja samalta muuten näyttää edelleen, tarttis varmaan illalla alkaa siivoilemaan jotta viikonloppuna saa taas laiskotella. 😀

 7. Kysymykseni ei liity mitenkään postauksen aiheeseen, mutta eikö teillä olekin Finlaysonin elefanttilakanoita mustavalkoisena? Minua kiinnostaa se, onko musta väri niissä pysynyt mustana vai haalistuuko helposti? Lakanat ovat ihanan näköiset, mutta pysyvätkö hyvännäköisinä pitkään…

  1. S: Mustavalkoiset elefantit on, mutta oman mokani takia ne on nykyään mustasiniharmaat. :/ Pesin ne mustien vaatteiden kanssa mustalle pyykille tarkoitulla pesuaineella ja lopputuloksena ulos koneesta tuli värjääntyneet elefantit. 🙁 Vika ei ole Elefantti-lakanoissa vaan todennäköisesti yhdessä omassa paidassani joka syystä X päästi väriä. Tai sitten syyllinen on Perlana Black nestemäinen pesuaine. En ole kyseistä pesuainetta uskaltanut kokeilla enää uudestaan joten en tiedä kummassa vika. Elefantteja olen pessyt monesti aikaisemminkin ilman mitään ongelmia, perus color pesuaineella ei ole väriä irronnut ja valkoiset kohdat on pysyneet valkoisina. 🙂

 8. Kiva postaus :D. Kyllähän siitä tosin tulee itsellekin kivempi fiilis, kun julkaisee blogissa vain niitä kauniita kuvia :). Sotkua ja sekaisuutta jokainen näkee varmasti ajoittain omassa kodissaan, joten itse postailen mieluummin niitä &quot;sisustuslehti-kuvia&quot; :). Mutta toisaalta tämän tyyppisen postauksen voisin toteuttaa joskus itsekin, silloin tällöin näitä on kiva katsella ja lukea :D.<br />
  <br />
  Sitten tuohon Pappelinan mattoon :). Se on yksinkertaisesti ihana &hearts; !! Olen pitkään jo haaveillut vitivalkoista Pappelinaa juuri eteiseen käytävämatoksi, mutta koska hinta on aika suolainen, en ole uskaltanut tilata sitä, sillä haluan olla varma, että se on jokaisen euronsa arvoinen :). Kuinka helposti matosta siis irtoaa mm. kurajäljet pois? Kuvitellaan, että matto olisi oikeasti todella, todella likainen: saisiko sen kotikonstein puti puhtaaksi vai olisiko tiedossa pesulakeikka? Seuraavalta eteismatolta vaadin nimittäin helppohoitoisuutta ja katseenkestävyyttä :).

  1. Tiia: Kauniita ja ennen kaikkea siistejä kuvia on ihana ottaa ja katsella, harvemmin tälläisiä sotkupettereiden jätöksiä tulee kuvailtua. 😀 Jonkin verran on tullut sähköpostia ja kommenttia että onko meillä tosiaan aina kaikki paikat tiptop ja siksi halusin jakaa kaikkille tämän postauksen jossa paljastuu että ei meilläkään ole koti aina valokuvauskuntoinen. :D<br />
   <br />
   Pappelina on todellakin jokaisen pennin arvoinen. &hearts; &hearts; &hearts; Eteisen matosta lähtee kurat pois nihkeällä liinalla tai talouspaperilla pyyhkäisemällä ja jos jotakin hiukkasta maton kuteen rakosiin jää, sen saa kuivuttuaan ravisteltua irti. isoissa matoissa on sama juttu. 🙂 Tähän mennessä on kaikki tahrat irronneet ihan pyyhkimällä, koiran oksut ja juoksutipat, tytön kaatamat ruoat, mehun tahmajämät, tomaattisosin roiskeet, ihan kaikki. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Jos on tilaa pestä isokin matto niin kotikonstein saa kaikki mattokoot puhtaaksi. Matto kuivuukin päivässä joten ei tartte odotella puhtaan maton lattialle laittamista pitkään. Pienet matot olen pessyt ihan pesukoneessa ja puhdasta tulloo. Ison maton olen mopannut suoraan lattialla Sinin mikrokuituisella parkettimopilla ja puhdasta on tullut niinkin. :D<br />
   <br />
   Pappelinaa en voi tarpeeksi hehkuttaa ja omien tietojeni mukaan kaikki Pappelinan omistajat ovat olleet tyytyväisiä. &hearts;

 9. Aika kesyä tuo sotku, meillä on kyllä monesti paljon pahempaa (esim nyt kun katson ympärilleni). Ei sitä joka ilta jaksa kaikkea siivota, pitää välillä pistää jalat ylös ja lukea blogeja… Mutta kiva postaus, hyvä palauttaa mieleen että se teidän kotikin on koti eikä mikään sisustuslehden aukeama 🙂

  1. Millis: Meillä on sen verran vähän tavaraa että kovin massiivista kaaosta ei kerkiä tapahtumaan. Lelujen leviäminen ja keittiön taso on ne suurimmat sottakohdat, ne räjähtää päivässä. 😀 Tarkoitus olikin kuvata sitä toisenlaista puolta kaiken kauniin takana ja samalla muistuttaa että vaikka blogin kuvissa koti onkin yleensä aina siisti, ei se sitä kuitenkaan aina oikeasti kokonaisuudessaan ole. 🙂

 10. Just näin. Blogiin vaan mielellään kuvaa sitä kauniimpaa puolta eikä sitä jokaiselle tuttua arkisotkua. Tuolta meilläkin näyttää, ehkä vähän pahemmaltakin 😉

  1. jaana: arkisotkuisuus monesti jää taka-alalle kun kuukaudesta toiseen kuvaan vain niitä siistejä kohtia. 😀 Halusin valottaa kaikille lukijoille, että vaikka blogissa onkin yleensä siistiä ei meidän koti kuitenkaan poikkea siitä ihan normaalista lapsiperheen kodista jollaisia on enemmän kuin niitä tiptop-aina-ja-joka-hetki koteja. 😀 Vähän niin kuin vertaistukipostaus loppuviikolle, ei haittaa vaikka on sotkua. 😀

 11. Aiiih, paras postaus aikoihin! Teilläkin siis eletään normaalia elämää? Tästä mä pidän… 🙂

  1. Jenna: No todellakin. 😀 Olisit nähnyt aamulla meidän huushollin, huhheijakkaa mikä ihanan soma kaoottinen tunnelma. 😀 Nyt on siistimpää kun illalla pistin hihat heilumaan. 😀

 12. Miksi pitää ola sotkua? Etkö osaa siivota jälkiäsi ja jätät tavarat jälkeesi hujanhajan? Ei minulla ainakaan ole koskaan heitelty lattialle ja tasoille mitä sattuu paskaa.

  1. hermadotte: Ei pidä olla sotkua jos ei ole ketään joka jättää jälkensä korjaamatta, kuten pienet lapset, vanhukset ja eläimet. Ja paskaahan ei meilläkään ole heiteltynä pitkin poikin, kuten ei varmasti kovinkaan monella muullakaan ihmiselle ja perheellä tässä maassa. Jos yksinään elelee, ei tarvitse muiden siivouskäsityksistä välittää piirunkaan vertaa, siivoaa omia jälkiään mikäli ja kun niitä elämisestä tulee. Ruoka harvoin ihan itsestään lautaselle ilmaantuu ja pyykkikään ei itsestään koneeseen kulkeudu. 🙂

 13. Hih, tää oli kiva!! 😀 Meidän koti ei kyllä siivottunakaan näytä näin siistiltä, siitä pitää 4 muksua huolen. 😉

  1. Jonna: Mitä isompi perhe, sen enemmän on yleensä siivottavaakin. 🙂 meillä sottapyttyilee vain yksi muksu ja aikuinen, ja yksi aikuinen laiskottelee aina silloin tällöin kun pitäisi siivoskella. 😀

 14. Ai jestas! 🙂 Kyllä hymyilytti nuo pikkuneidin asetelmat! Säärystimineen kaikkineen. Meillä asuu nimittäin myös kolmevuotias pikkuneiti, ja voi sitä ajatusmaalimaa, mitä pöydiltä milloinkin löytyy…. Sitä yhdistelyn virtaa ei aikuinen voi ymmärtää millään. Piristäviä kuvia!

  1. Kati: Hihii, en tiedä yhtään mikä oli asetelman tarkoitus. 😀 Niitä aina silloin tällöin ilmestyy erinäisiin paikkoihin ja ne on tosi tärkeitä ja tarkoin aseteltuja. 😀 Säärystimen pari muuten löytyi, se oli minun peiton alla lymyilemässä. 😀

 15. Hihii, kyllä nauratti. Näyttää ihan mun tiptop-lukaaliltani, eikä mulla oo edes sitä ballerinaa levittelemässä kamoja. 😀

  1. Silja Maaria: Hihiii. 🙂 Sotkua mahtuu elämään, ilman lapsiakin. 🙂 Meillä nyt ehkä jopa siistimpää kuin ennen tytön syntymää. 😀

 16. mikä tuo puukko on tuossa leikkuulaudalla? minkä merkkinen yms? omistan varmaan sellaisen niin kiinnostaisi tietää!:D

  1. EH: veitsi on vuosia vanha Casa Stockmannin halpisveitsi. 😀 hinnastaan huolimatta se on todella hyvä, on pysynyt hyvässä ja terävässä kunnossa vuodesta 2006 asti. 😀

  1. Valkoinen visio: Arkipostaukset on minustakin kivaa luettavaa. 🙂 Vaihtelua siihen perinteiseen kauniiseen bloggailuun. 😀

  1. Jenna: Hihii. 🙂 Ei pääse unohtumaan millainen on se toisenlainen todellisuus jota blogissa harvemmin nähdään. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *