Ylpeys, tulppaanit, elefantti ja haaste.. Mitä yhteistä näillä on? :)

Jihuu, yksi valkoinen tulppaanikimppu löytyi kaupasta ja minä olen riemuinnut asiaa koko päivän. 🙂 Tulppaaneita kuvatessani innostuin harjoittelemaan kamerallani syväterävyyden, valotuksen ja valkotasapainon säätämistä, enkä muista koska olisin viimeksi näin keskittyneesti kuvannut mitään. Olen kuvaajana edelleenkin sellainen napit kaakkoon ja menoks -tyyppinen fiilisräpsijä – hallitsen joitakin perusäätöjä ihan hyvin, mutten jaksa niitä fiilata jokaisella kuvanottokerralla. 😀 Postauksen aiheena piti virallisesti olla kaunis valkoinen tulppaanikimppuni, mutta tästä tulikin nyt sitten tälläinen norsu seikkailee  -valokuvauskurssin tuotos. 😀

IMG_2340.jpg

IMG_2353.jpg

IMG_2348.jpg

pIMG_2319.jpg

IMG_2320.jpg

IMG_2321.jpg

IMG_2342.jpg

IMG_2345.jpg

IMG_2352.jpg

IMG_2339.jpg

Ystävääni Daraa lainatakseni: Efelantti on vaan niin söpö! <3 <3 Elefanttia ja tulppaanikimppuanikin enemmän ihastelen kuitenkin näitä hyvin onnistuneita kuvia, sillä minun mittarissani nämä ovat suorastaan huippukuvia. 😀 Lapsista ja heidän kehityksestään / osaamisestaan on vanhemmat usein ylpeitä, mutta aikuisilta usein unohtuu että itsestäänkin pitää olla ylpeä. Minä olen juuri nyt tosi ylpeä omasta kehityksestäni ja tämän hetkisestä osaamisestani valokuvaamisen suhteen. Enkä häpeä myöntää sitä ääneen. 😀 Fiiliksenä tämä on aika hassu, sellainen hihittelevän hykertelevän lämpimän mukava ja vähän lapsekaskin. 😀 Tajusin tässä hihittelyn ja hykertelyn lomassa että ihmeen harvoin sitä itseään ehtii oikein edes ajattelemaankaan, saati kiittämään itse itseään hyvästä suorituksesta.

Haluan tartuttaa tämän hyvän fiilikseni teillekin ja haastan jokaisen teistä miettimään viideksi minuutiksi jotakin sellaista asiaa josta olet itsessäsi ylpeä. Asian pitää koskea vain sinua itseäsi, olemustasi, suoritustasi, osaamistasi, tekemistäsi… Aika alkaa NYT! 🙂

10 kommenttia “Ylpeys, tulppaanit, elefantti ja haaste.. Mitä yhteistä näillä on? :)

 1. Stockmannilla on ollut jo monta viikkoa valkoisia tulppaaneja, ja nyt näyttää olevan jopa helmikuun kanta-asiakastarjouksena 20kpl tulppaaninippu 🙂

  1. Anni: Helsingin keskustassa varmasti onkin, mutta itäkeskuksessa jossa itse useammin asioin ei ole iltaisin koskaan valkoisia jäljellä. Sama on myös Prismassa, aamupäivällä ne jo kaikki myyty. Lidlistäkään en ehtinyt valkoisia ostamaan, kun saavuin kauppaan oli jälkellä vain oransseja ja yksi keltainen kimppu. Tämä minun kimppu löytyi S-marketista ja viimeinen oli sekin. Stockmannin tarjous on ihan loistava, toivottavasti saisivat valkoisia ennemmän valikoimaansa, niitä riittäisi ehkä iltaakin saakka. 🙂

 2. No on kyllä tosi kauniita kuvia! 🙂 Voit oikein hyvin olla ylpeä näistä. Ja haasteeseenkin voin vastata tässä heti: mietin viimeksi tänään aiemmin, kuinka ylpeä olen itsestäni, että lähdin näin aikuisiällä vielä opiskelemaan ja toteuttamaan unelmiani. Olen sen lisäksi pärjännyt todella hyvin, saaden joka ikisestä tehtävästä kiitettävän arvosanan. Kyllä ihminen saa olla ylpeä itsestään ja tekemisistään, minä ainakin olen! :)<br />
  <br />
  PS: Norsu on kyllä super-söpö!! 🙂

  1. Blondi: Omien unelmien tavoitteluun ei ole koskaan liian myöhäistä. &hearts; &hearts; &hearts; Sinuna olisin itsekin todella ylpeä uskalluksestani ja osaamisestani. Hyvä Blondi!!!! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Olen ylpeä siitä, että olen hoitanut ja kasvattanut kolme tasapainoista, fiksua ja ystävällistä lasta, pitkälti yksin. Nyt jo kouluiässä kaikki.

  1. L: Tämä on todellakin kunniakas saavutus. &hearts; &hearts; Itse vasta toivon että osaan hoitaa äidin hommani niin että tytöstä tulee tasapainoinen ja reipas nuori aikuinen aikanaan. Vanhemman vastuu on maailman suurin, ja yksin kannettuna se on varmasti ollut hetkittäin raskastakin. &hearts; &hearts; Mutta sitä kiitosta ei varmastikaan voi sanoin kuvailla, minkä itselleen saa kun katsoo lapsien pärjäävän omilla siivillään ja jatkavan siitä kohtaa missä sinä levität kätesi ja sanot lennä lapsi! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Äitini on tehnyt samanlaisen urotyön kuin sinä. Olen todella ylpeä omasta äidistäni sekä myös itsestäni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *