Osittain toimiva uusi järjestys

Tässä olisi pieni kaistale kuvattuna uudesta olohuoneen järjestyksestäni, jonka eilen illalla pyöräytin siivousvimmassani. 🙂 Tässä on paljon tosi hyviä juttuja, mutta päätin jo päivällä että ainakin toistaiseksi se vanha ja varma kalustejärjestys on parempi. Listaan plussat ja miinukset alempana.

iIMG_2276.jpg

iIMG_2275.jpg

Visioin eilen pölyjä pyyhkiessäni miten hienolta Bestå-taso näyttäisi kehysten alla, enkä voinut olla kokeilematta sitä. Ja olin oikeassa, aivan ihanahan tuo on. <3 Tason vieressä oleva (kuvan vasemassa reunassa pilkottava) Artekin Kanto-teline sopii täydellistäkin paremmin paikoilleen tason kylkeen ja ikkunan puolella oleva pimeä nurkka on poissa. Tason päälle saa kauniisti esille minun lempparijuttujani sekä vuodenaikojen mukaan vaihtelevan kukka-kasvikokoelman. Matto, pöydät, Hayn Hee-nojatuoli ja iso TuplaKupla-valaisin ovat ihan kuin ennenkin, ainoastaan käänteisessä suunnassa. Sohva mahtuu oikein hyvin entisen Bestå-tason paikalle ja olohuone on melkein kuin ennenvanhaan, mutta… 🙂

iIMG_2290.jpg

iIMG_2299.jpg

iIMG_2281.jpg

Sitten päästäänkin siihen risut-listaan eli asioihin joiden vuoksi palautan vanhan järjestyksen huomenna paikoilleen. Sohva on takaa ja sivuviistosta katsottuna tosi kaunis, mutta suoraan edestä se on todella massiivinen ja katsontasuunta on tässä uudessa järjestyksessä tietysti se pahin vaihtoehto. Sohvan yläpuolella seinällä on String-hylly, jonka suhteen pitäisi tehdä muutoksia mikäli sohva jäisi uudelle paikalleen. String-hylly pitäisi ottaa kokonaan pois, jonka vuoksi seinä olisi toooooodella tyhjä, tylsä ja viimeistelemättömän näköinen. Tai sitten minun pitäisi ostaa kaksi valkoista String Pocket-hyllyä lisää (Stringien yhteismäärä kolme), mutta vastapäisellä seinällä olevat kolme kehystä torppaavat tämän idean. Ne olisivat samaan tilaan ängettyinä rauhattoman näköisiä. Enkä muutenkaan halua että kaikki seinät ovat täynnä hyllyä, kehystä, ikkunaa, verhoa yms. Printtikehyksiä en missään nimessä halua ottaa pois, koska ne ovat koko tämän sisustuksen ydin-idea alapuolella olevan Bestå-tason kanssa joten vaihtoehdot supistuvat siihen että sohvan takana on tyhjä tylsä seinä. 🙂

iIMG_2283.jpg

iIMG_2284.jpg

iIMG_2307.jpg

Myös telkkari aiheuttaa ongelmia, koska sitä ei kehysten alle voi laittaa. Vaihtoehtona olisi kehystää televisio suoraan seinälle keskimmäisen kehyksen paikalle tai sitten turvautua minun tulevaisuuden suunnitelmiini korvata telkkari videotykillä ja katonrajaan kiinnitettävällä valkokangasrullalla. Kangas ja tykki on tarkoitus kyllä siellä tulevaisuudessa hankkia, koska perinteisellä tv:llä ei ole meillä nykyisinkään enää käyttöä. Telkkarin ainoat toiminnot on pyörittää leffoja blu-rayltä ja toimia isompana näyttönä nettisovelluksien kuten Netflixin, Katsomon ja Ruutu.fin katsomisessa. Tykki-kangas investoinnin tekeminen ei kuitenkaan houkuttele yhtään sen enempää kuin telkkarin seinälle nostaminen ja kehystäminenkään, joten tämä oli viimeinen palikka joka ratkaisi tämän järjestysdilemmani.

ilta01022014.jpg

iIMG_2305.jpg

iIMG_2301.jpg

Aijai, miksi tuon tason piti näyttää niin ihanalta tuossa kehysten alla… No, onneksi voin ihastella näitä blogiin napsaistuja kuvia ja pitää mielessäni tämän huonejärjestyksen tulevaisuutta silmällä pitäen. 🙂 

Nyt mie uppoudun toviksi Netflixin maailmaan katselemaan Love Manhattan -leffaa, joka kertoo syöpää sairastavasta miehestä joka oppiikin kuoleman sijaan hyväksymään elämän. <3 Romantiikkaa, yllätyksiä ja itkua on siis varmasti luvassa ja minulla onkin Nessu-paketti vieressä valmiina. Ihanaa loppuiltaa kaikille ja huomiseen! <3

EDIT! Lisään kokonaiskuvan tähän alle. Yleisilme ihan jees, mutta sohva tosiaan hassun näköinen uudessa paikassaan. 🙂

IMG_2400.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

33 kommenttia “Osittain toimiva uusi järjestys

  1. laura: ronsu on ihana! &hearts; &hearts; Iltaisin aina kiikutan sen tytön jemmasta tohon olohuoneeseen omaksi ilokseni. 😀 Nappulat on kauniita ja ne sopii vaikka mihin. Olen poltellut niissä kynttilöitä melkein joka ilta joulusta asti. 🙂

 1. Olen jo kauan seurannut blogiasi….Nyt tuli taas tämä sohva ongelma 😀 Lähes ainut asia mistä en tykkää sisustuksessasi on juuri tämä sohva. Mielestäni se on &quot;junttimainen&quot; ja ei ollenkaan sovi teille. Nämä leveät käsinojat ovat niiin jotakin ysäri meininkiä 😀 Kaunis ja tyylikäs koti, tykkään kovasti mutta harkitse uutta sohvaa, kiiiiiitoooos 😉

  1. Sandeiiii: Sohva on tosi syvä ja siksi suoraan edestä katsottuna tosi ison näköinen. 🙂 Itse kyllä tykkään sohvasta edelleen tosi kovasti, parasta siinä on alusta saakka ollut selkäpuolisko ja selkänojissa kiinni olevat putkityynyt. &hearts; &hearts; Eikös ysärimeininkiä ole nämä reclinerit vai mitä ne kääntyy-vääntyy ja muotoutuu ties mihin suuntaan tuolit ja soffat nyt olikaan? 😀 Tämä leveän käsinojan juttu tuli tosi isosti pinnalle vasta 2000-luvun puolivälissä mikäli oikein muistelen. Mutta oli miten oli, sohvia on kivempiakin mutta tykkään omastani silti. 😀 uutta sohvaa tiirailen kyllä, mutta en tiiä millaista tuon nykyisen tilalle sitten joskus halajan. Voipi olla ettei perinteistä soffaa meillä enää nähdäkään kun se päivä koittaa. 🙂

 2. En moiti ideaasi muuttaa huonekalujen paikkaa, (oikeastaan ihailen kuinka saat aikaan jotain mitä olet päättänyt tehdä) vaan sitä että olet aiemmissa postauksessa sanonut vilauttavasi tätä uutta järjestystä, otsikko kertoo postauksen koskevan uutta järjestystä, mutta sen sijaan että havannuttaisit lukijaa tästä uudesta järjestyksillä kuvilla, on postauksessa 11 kuvaa samasta nurkasta. Itse en ainakaan jaksanut tai viitsinyt edes lukea tekstiä vaan kaipasin nähdä millainen uusi järjestys konkreettisesti on. Turhaan mielenkiinnolla odotin kuvia olohuoneesta kun sain tilalle 11 kuvaa samasta hyllystä. Blaah!

  1. Elisa: Menee ehkä selittelyn puolelle mutta meillä oli pieni situation meneillään sohvalla, joten jätin sen ihan tarkoituksella kuvaamatta kokonaan. Eikä siinä nyt kovin kummoista ihmettä olisi kokonaisuutena ollutkaan, hassu hylly sohvan päällä mutta muuten aika samannäköinen kuin vanhallakin paikalla. 🙂 Harmi että tulit turhaan visiitille, ei ollut tarkoitus johtaa harhaan ja siksi postauksen alussakin (josta yleensä näkyy kaikissa uutisvuodoissa katkelma) mainitsin että postauksessa on kuvattu uusi järjestys pienenä kaistaleena.

 3. On kyllä tosi kaunis tuo seinä &hearts; Mua välillä ärsyttää koko telkkarin olemassaolo 😀 Se ei tunnu sopivan mihinkään, ja ihmekäs tuo kun on niin ruma 😀 (siis kaikki telkkarit ovat rumia 😉 )<br />
  <br />
  Tähän postaukseen liittymättä haluaisin kysellä sun olkkarin verhoista! Meillä on olkkari ollut jo luvattoman kauan ilman verhoja, kun mitkään eivät istu sitten niin yhtään…:P Nyt kuitenkin lopulta löysin haluamani valkoisen sävyiset, mutta tuota asettelua mietin…minkä levyiset sinun verhosi ovat? Meillä on samalla tavalla yksi iso ikkuna ( tuuletusikkuna) ja parvekkeen ovi vierekkäin. (Niin, ja ikkunan &quot;vieressä&quot; on sitten vielä toisella seinällä toinen iso ikkuna.)

  1. Nea: Minuukin telkkari välillä ärsyttää, aika turha kapistushan se alkaa olemaankin jo kun kaikki toiminnont tv-kanavia myöten on saatavilla netistäkin. Isoa näyttöä silti kaipaan, joten olisi hyvä jos joku keksisi kokoontaitettavan näytön mihin voisi liittää wlanin. 😀 Saa nähdä millaiset on meidän lähettimet ja ruudut 10-vuoden päästä. :D<br />
   <br />
   Minun verhot on leveydeltään 140cm ja ne on pellavaa joka laskeutuu aika painaasti alas. meidän ikkunassa on neljä verhoa, yhdet reunoissa ja kaksi keskellä. Verholla saa kätevästi piilotettua ikkunan ja parvekkeen oven välisen listoituksen ja huijattua itseäänkin että ikkuna olisi reunasta reunaan yhtä suurta lasia. 🙂 Sinulle saattaisi sopia määräksi viisi, eli samalla tavalla kuin minun verhot mutta sinne ylimääräisen ikkunan ulkoreunaan vielä se viides verho. Kulmaan ikkunoiden väliin jäävän seinänpätkän saa piiloon varmasti yhdellä verholla ja siihen saa luotua saman efektin ikkunan jatkuvuudesta. 🙂

 4. Sama kommentti täältä, että olisit nyt näyttänyt kuvia, missä se sohvan sopimattomuus olisi käynyt ilmi!<br />
  <br />
  <br />
  Kokeiluidea, jos joskus ideapula yllättää: poista verhot ja kaikki irtonainen krääsä, jättäen ehkä juuri vain kynttilä pöydälle ja kuvaa se kokonaisuus. Olisi hauska nähdä miltä silloin näyttää. Kuten olen kommentoinut aiemminkin, niin sälää on minusta liikaa. Nytkin esim. kaksi erilaista kukka&quot;asetelmaa&quot; lähekkäin. Mittasuhteiltaan suurempi puska saattaisi olla parempi.

  1. Jenska: Ilman verhoja ikkunaseinä näyttää ihan karmealta. 🙂 Ja kaikkea pientä &quot;krääsää&quot; en halua poistaa, koska ne on minusta äärettömän ihania. &hearts; Ruusujen paikka on ruokapöydällä mutta eilen illalla pöydällä oli muuta joten maljakko ei siihen mahtunut. Ruusut ovat S-marketin valmis kimppu ja valkoisia oli vain yksi jäljellä. Maljakkoon (oikeasti se on kahvipannu) ei mahdu edes enempää.

 5. Meiltä lähti justiinsa tv kokonaan pois ja katon rajaan laitettiin moottoroitu valkokangas ja valkoinen tykki on katossa. Voi että tykkään ihan hirmuisesti! Meillä ei perustv:stä ole katsottu pitkään aikaan muuta kuin pikku kakkosta, ohjelmia katsotaan esim.tv-kaistasta ja netin kautta ylipäätään. Nyt voi olohuoneen sisustaa kauniisti ilman, että tv on pääasiassa, niinkuin se tähän asti on ollut.

  1. SanMa: televisio tuo mukanaan kyllä rajoitteita ja itsekin meinaan omasta telkkaristani hankkiutua eroon ennen pitkään. Leffoja on muutenkin kivempi katsella isolta ruudulta, isommalta siis kuin tv:n 40-tuuman näyttö. 🙂 Pikkukakkonenkin on meillä siirtynyt nettitv-muotoon ja neiti katseleen sitä iPadilta eikä telkkarista. Jos ei telkkarissa olisi wlania, kantaisin sen pois asap. 😀

 6. Ymmärrän perustelusi sohvan paikan huonoudelle, harmi sinänsä, koska taso todellakin näyttää hyvältä tuossa, mutta näyttää se kyllä hyvältä vanhassa paikassaankin.<br />
  <br />
  Olet varmaan ajatellutkin tätä vaihtoehtoa ja sen mahdollista toimivuutta, mutta entäs sohva ikkunan eteen? Television paikkaa se ei tosin ratkaise, televisio on (aina, itsellänikin) ongelmallinen. <br />
  <br />
  Mietin, että jos Hay-tuoli tulisi String-hyllyn alle ja iso Tuplakupla niistä vasemmalle, mutta tulisiko siitä liian epätasapainoinen ja tekemällä tehty… String ja Hay olisivat kyllä hyvä pari keskenäänkin, mutta huoneen tasapainoisuus voisi kärsiä?<br />
  <br />
  Kiva nähdä näitä vaihtoehtoja, saa itsekin uutta näkökulmaa omien kalusteidensa paikkoihin. 🙂

  1. turkulainen: sanos muuta. Taso on tosi kaunis kehysten alla ja harmittaa oikein kun kohta alan käännöspuuhiin ja palautan vanhan järjestyksen. Snif. :)<br />
   <br />
   Ikkunan eteen ei sohva mahdu jos taso on kehysseinällä. Makuuhuoneen ovelle kulkemiseen jää vain 40cm kokoinen aukko ja se on liian kapea. Muita mahdollisia paikkoja ei ole. :/<br />
   <br />
   Kokeilin jo tuota Hay-tuoli-string-tuplis variaatiota. Kokeilin järjestystä myös kokonaan ilman sohvaa, mutta ei toimi. Olohuone näyttää pieneltä sohvan kanssa mutta ilman sohvaa pelkillä Hee-nojatuoleilla se on massiivinen halli. 😀 Kyl on ongelmaa kerrakseen, liian pitkulainen olohuone, vain yksi ehjä seinä ja massiivinen sohva. 😀

  2. Kokonaiskuva näyttää kyllä oikein hyvältä ja String saa kivasti vastapainoa tuossa vastapäisen seinän julisteista. On kuitenkin tärkeä muistaa, että et katso kotiasi aina tästä kuvan kulmasta vaan monesta eri paikasta, joten järjestys on tärkein olla itseä miellyttävä ja toimiva. <br />
   <br />
   Itse olen sellainen, että vaikka muuten näyttäisi joku järjestys hyvältä mutta jokin siinä tökkii (tasapaino, toimivuus, joku yksityiskohta, johon kiinnitän kotona ollessa paljon huomioita), niin ei se sitten ole itselleni hyvä järjestys vaikka kuka mitä sanoisi. Nytkin huomasin ajattelevani, että eihän tuo televisio ole ollenkaan paha, mutta kyllä omassa kotona silmääni häiritsisi television yläreunan meneminen kehyksien päälle. <br />
   <br />
   Olen joskus suurpiirteinen mutta omassa kodissa kyllä joudun tunnustamaan, että nipotan pikkuasioista – paljon. Toisten koteihin suhtaudun paljon rennommin :)<br />
   <br />
   Eli laita niin kuin haluat ja parhaaksi koet, kiva on nähdä kuvia näistä jutuista, vaikka olisi lyhyempiaikainen kokeilu tai sitten pidempiaikainen. 🙂

  3. turkulainen: Näin on. 🙂 Tuosta kohdasta olohuone on ihan ok (jos ei telkkaria lasketa), mutta keittiössä häärätessä ja eteisestä sisään tullessä näkyisi vain sohva, ei mitään muuta. Todella minimalistiselta näyttäisi kyllä, kun ainoat asiat joita ovelta katsottuna näkisi on ruokapöytä ja hyllyt, keinu ja sohva. 😀 Mutta se ei vastaa ihan sitä mitä itse haluan nähdä kotiin astuessani. Aikasemmin kun näkymä on ollut Bestå-taso, on tullut huokaus – ah olen kotona. 🙂 Nyt tulee – voi ompas tyhjää ja miksi sohvalla on taas vaatetta, tyynyt ihan huonosti ja torkkupeitotkin ihan mykkyrässä. 😀 <br />
   <br />
   Itse tykkään taltioida kuvien kautta nämä kokeiluni, koska säästyn myöhemmässä vaiheessa turhalta ideoinnilta kun voin aina palata postaukseeni katsomaan miltä se nyt näyttikään silloin. 🙂 Lukijoita ei varmastikaan kaikkia kiinnosta tämän tyyliset postaukset, mutta teen blogia myös itselleni joten haluan myös ottaa itseni huomioon postauksia tehdessäni. 😀 Blogin pääasiallinen tarkoitus on alusta asti olla oma muistikirjani ja siihen oheen otan huomioon myös lukijoiden mielipiteitä ja ajatuksia sekä toiveita. 🙂

 7. Hei voisitko kuvata olkkarin ikkunan, niin että näkisin kunnolla verhoasetelman?<br />
  Kuinka leveä ikkuna on parvekkeen lasi tai siis ovi mukaanlukien ?

  1. Hulda: Voin kuvata, yritän ensi viikon aikana saada sen kuvattua. 🙂 Jos ei verhopostausta ala kuulumaan niin tule uudestaan huhuilemaan. :D<br />
   <br />
   Ikkunaseinä on melkein kokonaan ikkunaa, reunoissa verhon takana on vain pienet kaistaleet varsinaista seinää. Kääks, olen hukannut näköjään mittanauhani… Seinän leveys on muistaakseni 360cm, pikkuikkuna ja isoikkuna on listoineen yhteensä leveydeltään 210cm, parvekkeen ovi listoineen on 100cm. Ikkunan reunaan vasemmalle jää 20cm seinää ja parvekkeen oven puolelle seinäpintaa jää verhon taakse piiloon 30cm.

  1. Hulda: Minulla on paha tapa laittaa kuvia joskus liikaakin. 😀 Itse tykkään että kuvia on paljon enkä ole koskaan lukenut postausta jossa niitä olisi liikaa. Mutta makuja on monia. 🙂

 8. Kaunis taso!<br />
  <br />
  Olisi kiva, jos voisit vastata vanhoihin kommentteihin ennen kuin teet uusia postauksia. Tuolihaaveilu-postauksessa on vastaamattomia kommentteja/kysymyksiä, joiden lähettämisen jälkeen olet postannut jo 5 uutta juttua vastaamatta näihin kysymyksiin.

  1. Kommentteja odottava: Taso on kaunis kehysten alla. &hearts;<br />
   <br />
   Ymmärrän että kommentteja jättävät lukijat haluavat vastauksen asap, mutta joudun priorisoimaan teidän kaikkien lukijoiden välillä, myös heidän jotka eivät kommentoi. Osalle tärkeintä on usein päivittyvä sisältö ja päivittäinen luettava, osalle tärkeintä on kommenttivastaukset. Käyn paljon keskustelua lukijoiden kanssa myös sähköpostitse, joten blogipostaukset ja -kommentit eivät ole ainut kanava blogikeskustelulle. Yritän parhaani, mutta valitettavasti en pysty kommentteihin enää vastaamaan ihan nopealla aikataululla kuin vuosi pari sitten. Kolmen neljän päivän vastausaika on varmasti monelle liian pitkä, mutta en tiedä pystynkö koskaan lupaamaan nopeampaa toimintaa. Jos bloggaisin työkseni, niin silloin tietysti vastaus pitäisikin tulla saman päivän aikana, mutta blogi on minulle harrastus eikä työ joten &quot;joudun kuluttamaan&quot; aikaani myös muualla kuin blogin parissa. 😀 Elämä ensin, blogi sitten. Yritän jaksaa illalla pysyä hereillä niin pitkään että saan vastattua kaikkiin kommentteihin. Noin 15 kommenttia on vastaamatta tällä hetkellä, joten paljoa ei ole rästiin onneksi ehtinyt kertymään. Toivoisin teiltä lukijoilta malttia, yritän parhaani kyllä ja arvostan suuresti teitä aivan jokaista, kommentoivia sekä hiljaisia lukijoitani. &hearts;

  2. Itse olen monesti ajatellut ihan samaa kuin &quot;kommenttien odottaja&quot;, mutta ymmärrän myös kantasi. Tosin, jos vastaat monta päivää vanhoihin kommentteihin, olisi mukava, että mainitset uudessa postauksessa, kun olet todella vatannut vanhoihin, odottaviin kommentteihin. Eikä niin kuin yleensä, kun mainitset, että jos silmäsi pysyvät auki, vastaat kommentteihin, mutta silti näin ei ole tapatunut. Mikään ei ole niin raivostuttavaa, kun turhaan kelata useita postauksia läpi todetakseen, ettei vastausta edelleenkään ole tullut. Ja tunnut myös vastaavan uusimpien pstausten kommentteihin, vaikka useassa vanhassa postauksessa kommentit vielä odottavat vastausta. Nämä piirteet voivat pikkuhiljaa saada lukijat lopettemaan kommentoinnin, mutta ehkä se ei sinua sitten jää harmittamaan.

  3. Samaa ajatellut: vastausta odottavat laittavat useimmiten sen täpin siihen &quot;kommenteista vastausviesti sähköpostitse&quot;-kohtaan ja silloin ei tarvitse päivystää erikseen blogissa. Sähköpostiosoite ei tallennu mihinkään enkä näe sitä itsekään, joten on täysin turvallista laittaa sähköpostiosoite kommentin oheen myös anonyymi kommenteissa. :)<br />
   <br />
   En enää uskalla luvata yhtään mitään kenellekään ja siksi vastaukseni oli tuollainen. Vastaan kommentteihin niin kauan kuin vain pystyn olemaan hereillä (tosin on pakko viimeistään yhdeltä käydä nukkumaan jotta aamulla pääsee ajoissa ylös), enkä osaa etukäteen ennustaa kuinka paljon uusia kommentteja tulee päivän / illan aikana vastattavaksi. Yritän olla solidaarinen sekä uutta kommenttia jättäneille että heille jotka olette kommentoineen muutama päivä sitten. Joskus käy ihan työstä yrittää pitää naruja käsissä ja hommaa hallinnassa. Pitkin päivää tulee kommentteja myös todella vanhoihin postauksiin, ja myös niihin yritän vastata niin pian kuin suinkin. Tänään on tullut 11 kommenttia 5-12kk vanhoihin postauksiin, pääasiassa jokainen niistä sisälsi kysymyksiä. Nämä eivät näy ulospäin teille lukijoille, mutta minulle ovat tärkeitä, niin kuin kaikki muutkin kommentit ja vie oman aikansa vastata myös niihin. &hearts; <br />
   <br />
   Postauksen tekoon minulla menee keskimäärin 15-30 minuuttia. Yhteen kommenttiin vastaamiseen menee 1-5 minuuttia. Se ei ole todellakaan pitkä aika, mutta kun määrän kertookin kahdellakymmennellä on se jo 20 minuutista puoleentoistatuntiin. Sen päälle kaikki muu oheistoiminta, sähköpostit yms. niin työssäkäyvällä äidillä on kädet täynnä. 😀 Älä ymmärrä minua väärin, en todellakaan tarkoita tätä valituksena. Olen tosi kiitollinen ja otettu jokaisesta kommentista, koska tiedän että niiden jättäminen ja kirjoittaminen vaatii kirjoittajaltaa oman panustuksensa ja kukaan ei huvikseen toiselle kirjoittele. &hearts; &hearts; Siksi podenkin usein hirveän huonoa omaatuntoa ja olen jopa herännyt muutaman kerran keskellä yötä vastailemaan kommentteihin, kun en ole saanut rauhaa itseltäni ja ajatuksiltani. Jokainen kommentti on minulle arvokas ja yritän niin hyvin ja nopeasti kuin suinkin vain pystyn, vastaamaan teille kaikille. Mutta aikaani syö niin moni muukin asia, kuten tyttö ja koira jotka tietysti menevät aina blogin edelle. &hearts;<br />
   <br />
   Tällä hetkellä tilanne on se, että vuoden 2014 aikana tehtyihin postauksiin on vain yhden postauksen osalta muutama kommenttivastaus odottamassa kirjoitusta. Olen vastaillut koko illan näppis sauhuten ja nyt alan tekemään pesukonearvostelupostausta. 😀

 9. Olenkohan ainoa, jonka mielestä tuo uusi järjestys on kiva? Mua ei kyllä haittaa, että sohva näyttää tosi isolta. Toisaalta siitä saisin ehkä idean vaihtaa sirompaan ja pitää kiinni tuosta uudesta järjestyksestä. 😀

  1. Krisse: Telkkaria lukuunottamatta tuo on ihan kiva, ainiin ja string hylly hieman häiritsee itseäni kun se on niin kummallinen tuossa sohvan yläpuolella. Taso olisi suorastaan unelma ja haluaisin jättää sen kehysten alle, mutta en tykkää siitä että eteisestä sisään astuessa ainut mitä näkee olohuoneesta on sohva ja tylsä seinä. Uutta sohvaa aina välillä katselen, mutta tykkään tästä vanhasta niin paljon, että en raaski sitä vaihtaa ihan vielä. Nykyinen sohva ei mahdu muihin huoneisiin, joten se olisi sitten sad goodbye, jos uusi sohva tulisi ovesta sisään. Mutta katsellaan keksinkö ratkaisun joskus tulevaisuudessa. 🙂

 10. Kiva kun päivitit tuon kokonaisilmekuvan postaukseen. Nyt täytyy kyllä sanoa, että olen kanssasi ihan eri linjoilla siitä, että tuo näyttäisi hassulta. Sohva näyttää tuosta kuvasta katsottuna istuvan paikalleen täydellisesti. Ainoa mikä ei toimi, on tuo telkkari ja kehykset.

  1. Tuuli: Telkkari ja kehykset ei sovi yhtään yhteen. 🙂 telkkarin yläreuna loppuu tasan siihen mistä kehyksen alareuna alkaa.

 11. Omasta mielestäni uusi järjestys ei näytä yhtään huonolta, mukavaa vaihtelua 🙂 ainoastaan tuon string pocketin ottaisin pois, ja tilalle joku leveä (ikean lack, ribba tms) hylly. Ei telkkarikaan ole lainkaan hullumpi kehysten alla 🙂

  1. saparo: Lack-hyllyjä en enempää tuolle puolelle olohuone-keittiö-eteinen tilaa haluaisi laittaa. keittiössä kun on jo iso liuta niitä, niin omassa mielessäni se näyttäisi hassulta että samat hyllyt jatkuisivat tytön huoneen ja kylppärin ovien toisellakin puolella. Ribba-hyllyille ei saa paksuja kehyksiä mahtumaan turvallisesti, joten ne on pois suljettuja myös. Jotain se kuitenkin kaipaisi, koska pelkkä tyhjä seinä ja sohva on tylsiä. 😀

 12. Voi! Olen aivan rakastunut blogiisi ja valkoiseen sisustukseesi! Myös aiempi &quot;glamour-sisustus&quot; (hopeaa ja kimallusta) oli aivan ihana :)<br />
  Olen pitkään haaveillut itsekin korkeakiiltoisesta valkoisesta tv-tasosta. Nyt täytyneekin kysyä olenko ymmästänyt oikein, että tv:n alla on Bestå-kaapit? Ei siis tv-taso?

  1. IinesO: Kiitos ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Tv:n alla olevat kaapit ovat juurikin Bestå-sarjaa. 🙂 Siinä on kaksi 120cm leveää ja yksi 60cm levyinen kaappi, joten yhteisleveys on 3 metriä. 🙂 Korkeutta on 64cm ja syvyyttä 40cm. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *