Kirjekuoresta tuoliksi – Flux Flexible Design

InDecon Laura käväisi meillä viime viikolla ja toi tullessaan pikkuneidille kivan yllätyksen. Yllätys oli litteä kuin lettu ja valkoinen kuin lumi. Yllätyksessä oli kantokahva, mutta se ei ollut laukku. Se oli kirjekuoren muotoinen…. tuoli. 😀

iIMG_2380.jpg

iIMG_2383.jpg

iIMG_2386.jpg

Hollantilaisen Fluxin valmistama Flux -tuoli on varsinainen tilaihme. Se vie kokoontaitettuna tilaa erittäin vähän, sillä paksuus on vain 1,2cm. Materiaali on autojen puskureistakin tuttu polypropyleeni, joka kestää uskomattoman paljon painoa ja sopii säähän kuin säähän. Tuoli on helppo kantaa mukana rannalle, pihalle, mökille, festareille… minne tahansa. Laura toi meille Junior-kokoisen tuolin, joka sopii 3-12 vuotiaille. Teineille ja aikuisille on oma Flux Chair, joka on mitoiltaan junioria suurempi. Tuoli saattaa näyttää heppoiselta, mutta älkää antako ulkomuodon pettää. Lasten tuoli nimittäin kestää painoa 80kg ja aikuisten peräti 160kg. 😀

iIMG_2391.jpg

iIMG_2394.jpg

iIMG_2397.jpg

Tuoli menee todella pieneen tilaan ja on kevyt kantaa mukanaan minne ikinä istuimen tarvitseekaan. Ne voidaan säilyttää myös kylmätiloissa kuten ulkovarastoissa tai auton takakontissa läpi vuoden. Materiaali kestää paukkupakkaset, lumet, tuiskut ja rankkasateetkin, eikä auringonpaahdekaan ole haitaksi. Lasten tuoli on omalle takapuolelleni aavistuksen snafti, mutta sen perusteella mitä siinä olen ehtinyt istumaan, on sanottava ei yhtään hullumpi. 🙂 Kyllä tälläisellä tuolilla kelpaa istuksia pihajuhlissa, uimarannalla ja synttärijuhlissa jatkettavan ruokapöydän ääressä. 🙂

flux1.jpg

flux2.jpg

Värivaihtoehtoja on lasten tuolilla kuusi, meille tietysti valkoinen on näistä kaikkein paras. Kyllä ne Hollantilaiset on aika neroja, tuoli on nimittäin osa Flux-tuoteperhettä josta löytyy myös pöytiä ja kaappeja. Usein muuttavalle reissutyöläiselle Fluxin kalusteet olisivat ihan nappivalinta, muuttokuorma mahtuisi kalusteineen henkilöautoon eikä pakkaamiseen / kasaamiseen menisi aikaa nimeksikään. 🙂 Fluxin hauska video havainnollistaa tuolin nerokkuuden, video löytyy TÄÄLTÄ!

Lauran sisustusliikkeessä on myynnissä sekä lasten- että aikuisten tuolia ja InDecon Facebook-sivuilla on tällä hetkellä käynnissä arvonta aikuisten tuolista. Käykäähän osallistumassa! 🙂

Oltiin tytön kanssa tekemässä ulkona lumiukkoja ja nyt on nenä ja sormet tuon viiman vuoksi ihan jäässä. Onneksi voi kipaista sunnuntaisaunaan sulattelemaan. 🙂 Heippa taas hetkeksi!

(Postauksessa esiintyvä Flux Junior-tuoli saatu InDecosta. Kollaasikuvat: fluxfurniture.com)

2 kommenttia “Kirjekuoresta tuoliksi – Flux Flexible Design

  1. Mahtava! Olipa hyvä vinkki jos joskus tarvitsisi lisätuoleja… tai oikeestaan jo eilen olisi ristiäisissä tarvittu 😉

    1. Suvi: Nämä olisi olleet tosi näpsäkät lisätuolit, vievät vähemmän tilaa kuin taittotuolit tai jakkarat ja näitä voi säilyttää kylmässäkin varastossa. 🙂 Ja kosteisiin tiloihinkin kuten kylpyhuoneeseen ne sopivat, jos siis tila antaa myöten. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *