Sisustusmaailma Primavera

CASA ON THE ROAD -kierroksen yhteydessä eksyimme sanan mukaisesti Sisustusmaailma Primaveran ovesta sisään. 🙂 Liikkeen ikkunoista jo näki, että sisällä piilee jotakin erilaista ja sisälle astuttuamme oli kuin olisi päätynyt ihan toisenlaiseen maailmaan. Primaveran tarjoamaa sisustustyyliä on niin vaikea kuvailla, että kiteytän sen muutamaan sanaan; intialais-tanskalaisen Peppi Pitkätossun huvikumpu. 🙂 Todella persoonallinen ja lämminhenkinen pieni myymälä, josta löytyy yksilöllisiä ja uniikkeja tuotteita. <3

primavera3jpg.jpg

Primavera4.jpg

Primavera1.jpg

Primavera2.jpg

Primavera on yllätyksiä täynnä! Käsintehtyjä isoja puu-aakkosia oli sekä patinoituneena ja rustiikkisena että värillisinä retro-versioina. Industrial-tyylin kalusteita oli ripoteltuna tasaisesti pitkin myymälää ja ne sopivat tosi kauniisti patinoituneiden puisten huonekalujen kanssa. Arkkuja, pöytiä, koreja, kaappeja, hyllyjä, tuoleja… Aidosti elämää nähneitä upeita kalusteita. Tämä kauppa tarjoaa harvinaisia yksittäiskappaleita ja suurin osa tuotteista on sellaisia mitä et muualta löydä. Tämä aarreaitta pitää itse nähdä! <3

Yllätyksistä puheenolleen, tästä kyseisestä liikkeestä löysin valkoisen Pappelinan eteismattoni. 🙂 Ja löytyipä vähän muutakin… Pantonen iso valkoinen peltilaatikko, jossa vaaleanharmaa värilastu-raita alareunassa. Työkaluilleni olen etsinyt sisustussilmääni miellyttävää työkalupakkia i-k-u-i-s-u-u-d-e-n ja nyt sen löysin, vaikkei se virallinen työkalulaatikko olekaan. 🙂 Pantone-boksin postaus menee kuitenkin ensi viikolle, sillä tänään on tulossa vielä kaksi postausta – tuolipostaus (tytön uusi tuoli) ja kuivaavan pesukoneen analyyttinen arvostelupostaus. 🙂

Palaillaan siis piakkoin! 🙂

4 kommenttia “Sisustusmaailma Primavera

  1. En ole jostain syystä koskaan käynyt Primaverassa. Teidän postauksia on ollut kiva lukea, niin johan täytyy tehdä tälle asialle jotain. 😉

    1. suvi tuuli: Kannattaa piipahtaa. 🙂 Sieltä tekee ihan supereita löytöjä, kuten itse sain huomata. Yksi valkoinen Pappelinan Svea-matto piilotteli itseään Pappelina-pöydän uumenissa ja kiva pantonen värikartta-laatikko oli löytöjen löytö. Sinne jäi vaikka minkä värisiä Pantone-lootia, keltainenkin joka olisi tytölle ollut ihan täydellinen. &hearts; &hearts; Itse meinaan seuraavan keskustareissuni yhteydessä mennä kurkkaamaan uudet tuulet, valikoima nimittäin vaihtelee tiuhaan ja heillä on kaikki myytävät tuotteet esillä myymälässä. Mitään ei ole varastossa. 🙂

  2. Oi, Primavera, tämäkin tuttu mulle opintojen puolesta! 🙂 Tuo on kyllä, kuten sanoit, oikea aarreaitta. Paljon uniikkeja tuotteita ja seuraavan kerran kun tarvitsen jotain eksoottista jollekin lahjaksi, suuntaan tuonne! Omistaja-rouva tuo paljon matkoiltaan tavaroita, minäkin joskus näyteikkunaan valinnut jotain ikivanhoja Balilaisia kalusteita jne. Tuolla on paljon ihania valaisimia ja pieniä tarjottimia ja juurikin noita Pantonen laatikoita, Pappelinan mattoja ja ja ja ja…! 😀 Fiilis liikkeessä on ihana ja vähän boheemi… 🙂

    1. Blondi: Myymälä oli todellakin boheemi ja ihanan värikäs. &hearts; Tykkäsin kovasti siitä kotoisasta tunnelmasta ja ystävällisestä palvelusta, unohtamatta sitä ihanaa pikkuista hauvaa, joka iloisesti viipotti myymälässä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *