Twin Peaks -iltamat

Ihan huippua! 🙂 Minulla on vapaa ilta ja viimeinkin saimme toteutettua ystĂ€vĂ€ni kanssa kahden vuoden takaisen suunnitelmamme Twin Peaks-maratonista. 🙂 MeidĂ€n hĂ€myinen yömme meneekin selkĂ€piitĂ€ karmivissa ja pelottavissa Twin Peaks-tunnelmissa sohvalla peiton alla piileskellen ja vessareissulle kĂ€sikĂ€dessĂ€ yhdessĂ€ hippaillen. 😀

IMG_3192.jpg

Huiiii, missĂ€ se BOB lymyÀÀ, kenties wc:n oven takana???? 😀

IMG_3167.jpg

IMG_3179.jpg

tp1.jpg

tp2.jpg

Pilotin parhaat ja koukuttavimmat kohdat… 

IMG_3189.jpg

Teini-iĂ€n lempparinĂ€yttelijĂ€ni – Lara Flynn Boyle!

Kohta jatkuu Angelo Badalamentin jazzahtavan synkkĂ€ ja pahaenteinen taustamusiikki, jota TP-fanit voivat kĂ€ydĂ€ perjantai-illan iloksi fiilistelemĂ€ssĂ€ vaikka TÄÄLTÄ! 🙂 Huiiii, nyt jatketaan joten huomiseen! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

5 kommenttia “Twin Peaks -iltamat

 1. Uiui, kiva!!.. siitĂ€ ei oo kauan kun katsoin sen yhessĂ€ viikossa.. ja sit kun se loppui jĂ€i niin tyhjĂ€ tunne.. 😀

  1. Maanvaiva: Se loppu on vĂ€hĂ€n huono, minĂ€kin jĂ€in kaipaamaan vastauksia mutta niitĂ€ ei kai koskaan saada. EnkĂ€ tiedĂ€ olisko jĂ€rkeĂ€kÀÀn tehdĂ€ tĂ€mĂ€n veroiselle kulttisarjalle jatkoa, se voi pilata koko idean. 😀

 2. Mun pitÀis katsoa jaksot pÀivÀllÀ, ettÀ uskaltaisin ne vielÀ uudestaan joskus katsoa..!!!

  1. jaana: Twin Peaks on niin pelottava, ja joka katsontakerralla se vaan paranee. Eka kausi on paras ja ne jaksot olen nĂ€hnyt tosi monta kertaa. 🙂 Nyt oli tullut uni silmÀÀn ja herĂ€sin sohvalta vĂ€hĂ€n yli kolme. 😀 Taidettiin jÀÀdĂ€ nelosjaksoon. 😀

 3. Kui mÀÀ muistelisin ettĂ€ ei kauaa aikaa ole kun luin/kuulin jostain ettĂ€ Twinnareille tulisi jatkoa…<br />
  <br />
  Se alkumusiikki on mun mielestĂ€ tosi ihana… SiinĂ€ on vaan jotain. Katsoin ekaa kertaa Twinnarit pienempĂ€nĂ€ kun ne tuli ekaa kertaa telkkarista…Bob oli ihan hirveĂ€…eikĂ€ tarvii ihmetellĂ€ jos sairaalassa &quot;hieman&quot; lÀÀkehuuruissa katsoin pitkÀÀn yhtĂ€ mieshoitajaa jolla oli tĂ€smĂ€lleen sellaset jĂ€rkyt harmaat hiukset kuin sarjan Bobilla =D

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *