Artek 153A ritiläpenkki & -20% alekoodi Stockmannille

Yksi pitkäaikaisimmista haaveistani on viimein toteutunut Artekin 153A-ritiläpenkin* saavuttua eilen kotiin. Tilasin penkin pari viikkoa sitten Stockmannin nettikaupasta -20% kantisalella ja voin sanoa että yli vuoden odotukseni oli todellakin odottamisen arvoista. ❤︎

Artek 153A ritiläpenkki eteisessä - Sisustusunelmat todeksi Omakotivalkoinen
Artek 153A ritiläpenkki eteisessä - Sisustusunelmat todeksi Omakotivalkoinen

Artek 153A ritiläpenkki eteisessä

Artek 153A -penkki* on mitoiltaan 112,5x40x44cm, joka on suorastaan täydellinen tuohon eteisen ikkunan ja sen alla olevan patterin eteen. Patteri jää penkin taakse jemmaan, mutta lämpö pääsee silti kulkemaan vapaasti huoneeseen. Myös ikkunan saa avattua raolleen, sillä penkin ja ikkunan alareunan väliin jää 5cm.

Ritiläpenkin alle laitoin pienen Pappelina-maton* ja sen päälle muutaman käytössä olevat kenkäni, sekä XL-kokoisen Uashmaman pussukan* joka sisältää hattuja, huiveja, tumppuja ja koiran valjaat. Iltatunnelmointia varten on penkin päällä Normann Copenhagenin Lighthouse-talolyhty*, joka valaisee eteistä kauniisti. 

Artek 153A ritiläpenkki eteisessä - Sisustusunelmat todeksi Omakotivalkoinen
Artek 153A ritiläpenkki eteisessä - Sisustusunelmat todeksi Omakotivalkoinen

Stockmannin kanta-asiakasedut maaliskuussa

Stockmannin kantislaisia hemmotellaan maaliskuussa. Kanta-asiakkaat voivat maaliskuun ajan hyödyntää etusetelikoodeja, joilla saa 20% alennuksen kodin- ja muodinosaston normaalihintaisesta tuotteesta sekä naisten alusvaatteiden kertaostoksesta. Lisäksi verkkokauppa tarjoaa ilmaisen postitoimituksen 31.3.2014 asti.

Alennuskoodi kodinosaston* tuotteisiin: STCOM2314

Alennuskoodi naisten*, lasten*, ja miesten* vaatteisiin, asusteisiin ja kenkiin: STCOM1314

Alennuskoodi naisten alusvaatteiden* kertaostokseen: LINGERIE314 (voimassa 16.3.2014 asti)

Stockmannin kanta-asiakasedut maaliskuussa

Päivä on mennyt laiskotellessa ja rentoutuessa, mutta nyt pitäisi aktivoitua tekemään pikainen pikkusiivous, pahviroskien vienti ja pieni ruokakauppareissu. Bloggailu on kivaa puuhaa, varsinkin silloin kun pitäisi tehdä jotakin. Tänne blogimaailmaan tulee aina jymähdettyä ja se on hyvä tekosyy siirtää tekemättömiä asioita tunti tolkulla. Millään en jaksaisi nostaa peffaani vieläkään ylös tuolilta, mutta pakko mikä pakko. 😀

Aurinkoista lauantaita kaikille!

Alin kuvakollaasi Stockmann, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

24 kommenttia “Artek 153A ritiläpenkki & -20% alekoodi Stockmannille

 1. Näyttääpä hyvältä! Lyhtysi on tosi puhtaan näköinen, miten puhdistat sen? Tuntuu että omassani on lasissa koko ajan sormenjälkiä ja lisäksi kynttilästä tulee sisäpuolelle nokea ):. Yksi Stockan kynttilä savutti ihan kunnolla.

  1. Minttu: Pyyhin lyhdyn useimmiten tavallisella puhdistussuihkeella, nyt on käytössä Helean yleispesuainesuihke. 🙂 Laseja olen putsannut välillä myös Cifin lasinpesusuihkeella. Itse en ole huomannut että lyhdyn sisälle olisi tullut nokea ja äsken kun kurkkasin niin ei ollut tummentumaa. Kertaakaan en ole pyyhkinyt lyhtyä sisäpuolelta. Minun kynttilät on S-ketjun Raindow-merkkisiä olleet, ne eivät savuta.

  2. Minulla meni lyhty pilalle Stockalta ostetun kynttilän vuoksi, joka savutti pahasti. :/ Yritin puhdistaa lyhtyä, mutta noki ei lähde maalipinnasta pois. Laitoin heille asiasta reklamaatioviestin ja odottelen parhaillaan vastausta.

  3. Sari: Minulla aikoinaan Tiimarin kynttilä teki saman teräslyhdylle, millään ei meinannut lähteä puhtaaksi. 🙁 Kokeilin viimeisenä vaihtoehtona Universal Stonella ja siivousliinalla puhdistamista ja sillä lähti eikä pinnalle käynyt kuinkaan. 🙂 Kokeile siis vielä Universal Stonea, se on hellävarainen ja tehokas, sopii myös takkaluukun puhdistamiseen. ♥

 2. Upealta penkki näyttää lyhtyineen. Itse ehkä hankkisin jonkun pienen modernin kenkätelineen Dotsien alle. Tuo matto kenkineen ei näytä minusta hyvälle. Aiempi versiokaan ei omaa silmää miellyttänyt, jossa kengät samalla tavalla maton päällä. Sinun koti tietysti on ja sisustat kuten parhaaksi koet. Mutta ideaksi.

  1. Leena: kenkätelinettä etsiskelen, mutta en ole vielä löytänyt mieluista. Siihen asti kengät saavat olla pikkumaton päällä, jotta lattia ei mene pilalle kosteista kengänpohjista. 🙂

 3. Onnea uudesta hankinnasta, ne pitkään odotetut ovat aina parhaita! Ritiläpenkissä valkoinen väri on aivan ihana 🙂 Lyhyempikin ritiläpenkki olisi voinut sopia tuohon paikkaan aika kivasti, Artekin kalusteet ovat mielestäni parhaiten edukseen kun niillä on reilusti tilaa ympärillä. Mutta luonnossa saattaa tietenkin näyttää ihan erilaiselta kuin kuvassa.

  1. Kotirouva: Lyhyempi penkki olisi myös sopinut, mutta halusin pitemmän mallin sen vuoksi että saan sen päälle jotain kivaa ja siinä mahtuisi myös istumaan samanaikaisesti. 🙂

 4. Penkki on hieno ja sopii tuohon kohtaan hyvin. 🙂 Ystävän luona tuota aina ihailen, mutta heillä se on olkkarinpöytänä. Monikäyttöinen kaluste. Mukavaa sunnuntaita! 🙂

  1. Jemina: Penkki sopii kyllä moneen käyttötarkoitukseen, itse olen nähnyt sitä sivupöytänä ja kukkapöytänä. :)<br />
   <br />
   ihanaa sunnuntaita! &hearts; &hearts; &hearts;

 5. Sopii tuohon kyllä kivasti vähän peittämään patterin näkyvyyttä. Itsekin hankin tämän penkin pienmmässä koossa Vepsäläisen alennus hintaan tammikuussa, ja olen ollut todella tyytyväinen! 🙂 Varmasti sinäkin! 🙂 Näitä -20% alennuksia on aina mukava käyttää, kun tuntee saavansa &quot;halvalla&quot; jotain kauan haaveilemaansa… hih!<br />
  Täällä itselläkin suunnitelmissa käyttää tämä alennus. Hayn Dlm pöytää ei ollut pienessä koossa valkoisessa värissä, joten täytyy odottaa josko sen kuitenkin saisin tilattua valkoisena vaikka netistä ei valkoista ollut, jos näin niin sen tilaan heti tyttäreni huoneeseen! :))

  1. Heli: Lähtöhinta on kun niin korkea, on 20% alennus todellakin tuntuva. 🙂 normaalihintaisena en raaskinut tätä penkkiä ostaa ja olen odottanut kuin kuuta nousevaa että joku Artekia myyvä paikka laittaisi 153A-mallin penkin tarjoukseen. :)<br />
   <br />
   Se pieni DLM on t-o-d-e-l-l-a pieni. Itse ostin sen meille ja palautin heti seuraavana päivänä, koska se oli hirmuisen pikkuruinen jopa tytön sängyn vieressä. Se iso DLM ei ole myöskään kovin kookas, vaikka kuvissa se näyttääkin tosi massiiviselta. 🙂

 6. Tuo penkki on aivan ihana ja sopii kyllä mitoiltaa tuohon loistavasti!
  Sulle on haaste blogissani!
  Mukavaa sunnuntaita! 🙂

  1. Hani P: Kiitokset haasteesta, se onkin minulle työalla ja illalla tulossa postauksen muodossa ulos. :)<br />
   <br />
   Leppoisaa sunnuntain jatkoa! &hearts;

 7. Komppaan Leenaa, joka tuolla edellä antoi idean erillisestä kenkätelineestä. Omaankin silmääni kengät näyttävät ihanan ritiläpenkin alla olevan väärässä paikassa. Myös ruttuisen paperipussin voisi siirtää muualle ja korvata vaikka kauniilla korilla. Mutta penkki on ihana ja varmasti eteisessä oikein sopiva ja tarpeellinen.

  1. Riina: Pienempikin penkki olisi ollut varmasti ihan kiva. 🙂 Itse halusin että penkissä mahtuu istumaan samaan aikaan kun sen toisella puolella on jotakin pientä, kuten Normann Copenhagenin talolyhtyä tai kukkaruukkua. 🙂 Kenkätelinettä tai kauniita koreja en ole vielä löytänyt, mutta jos ja kun sellaiset tulee minua joskus vastaan niin vaihdan nykyisen järjestelyni niihin. 🙂

 8. No ni, siinä se nyt on, ja sopii kyllä erinomaisesti! Kaikessa yksinkertaisuudessaan mielettömän hieno penkki.

  1. Jenska: Nyt vasta huomasin kommenttisi, pahoittelut vastaamattomuudesta! &hearts; Tuo onkin tosi kiva kenkäteline. &hearts;

 9. Ritiläpenkki on hieno ja arvo vain säilyy. Meillä on puunvärisenä ritiläpenkki ja siinä on myös kukka-allas.<br />
  <br />
  T: Esa Schultz

  1. Esa Schultz: Ritiläpenkki on klassinen ja aina arvossaan. 🙂 Oletteko itse tehneet penkkiin kukka-allasupotuksen vai onko Artek valmistanut joskus altaallisia penkkejä? Kuullostaa kivalta. 🙂

 10. Haaveilen myös tuosta penkistä eteiseen, mutta kuinka, kestääkö se istumista? Mulla ei ole mitään kokemusta tuosta penkistä, niin siksi kysyn 🙂

  1. Liiru: Ritiläpenkki kestää istumista oikein hyvin. 🙂 Omassa penkissäni on istunut lähes 100kg painava ihminenkin eikä penkki ollut moksiskaan. Sen materiaali on hieman kevyempää kuin Artekin perusjakkaroiden, mutta laadukas on ja takuulla pitkäikäinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *