Viiden minuutin pikameikkini

Minulta toivottiin postausta pikaisesta arkimeikistäni kasvokuvan kanssa, joten tässäpä nyt sitten toiveen esittäjille kuvamateriaalia. Meikin tekoon menee noin viisi minuuttia ja se pitää sisällään vain neljää eri tuotetta. Meikki on hyvin luonnollinen, se silottaa pahimpia kasvojeni virheitä tehden yleisilmeestä siistin ja kelvollisen. 🙂

Viiden minuutin pikameikki - Omakotivalkoinen arkivinkit
Viiden minuutin pikameikki - Omakotivalkoinen arkivinkit

Aamuisin pyyhkäisen kasvot puhtaaksi kasvovedellä ja lisään kuivimpiin kohtiin kuten nenän päälle ja otsan keskelle Decubalin perusvoidetta estämään pintahilseilyä. Voiteen kuivuttua levitän meikkipuuteria kasvoille, kaulalle ja decolteelle.

Viiden minuutin pikameikki - Omakotivalkoinen arkivinkit

Luonnollista freesiyttä saan aurinkopuuterista, jota sipaisen poskille, ohimoille, leukalinjaan ja joskus jopa luomille. 🙂

Viiden minuutin pikameikki - Omakotivalkoinen arkivinkit

Kulmakarvoihin lisään keskiruskeaa kulmaväriä kapeakärkisellä viistolla siveltimellä. Samalla siveltimellä teen kevyen rajauksen ripsien tyveen hyödyntämällä kulmaväripaletin mustanruskeaa sävyä. 

Viiden minuutin pikameikki - Omakotivalkoinen arkivinkit

Lopuksi ripsiväriä ja voila, se on siinä. Meikin tekeminen kestää neljästä viiteen minuuttiin ja sen enempää ei minulla olisikaan aikaa uhrata meikin tekoon. 🙂

Myöskään hiusten kanssa en jaksa enää räpeltää ja suosinkin enimmäkseen polkkamallia ja otsatukkaa. Tukan saa yön jälkeen nopeasti kuosiinsa kostuttamalla pahimmat tuulenpesät ja käymällä hiukset läpi suoristusraudalla. Jos haluan hiukset pois kasvoilta, kiinnitän sivut hengettömillä ja hiuksiin soluttautuvilla pinneillä korvan yläpuolelle. Myös hiuspannalla saa saman efektin aikaan, oma pantani on hyvin ohut ja huomaamaton hiusten sävyinen ruskea Cailapin panta. Kuvassa oleva hiuspehkoni on laittamaton sunnuntaireuhka, pikalaitolla se näyttäisi huomattavasti siistimmältä. 😀

Laiskaa sunnuntain jatkoa kaikille! 


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Viiden minuutin pikameikkini

 1. Ihanan luonnollinen meikki! Tuota on helppo piristää ja muuttaa hiukan &quot;juhlavammaksi&quot; esim. huulikiillolla tms. Tykkään muutenkin luonnollisesta ja hillitystä meikistä.<br />
  <br />
  En tiedä, onko sinulla kasvoissa epätasaisuuksia (näppylöiden tms. jäljiltä), mutta jos on, niin riittääkö mielestäsi tuo meikkipuuteri vai onko sinulla vinkata joku &quot;finnikynä&quot; (tai mitä niitä nyt onkaan sellaisia &quot;värikyniä&quot;, joilla saa nimenomaan yksittäiset pienet kohdat piiloon)?

  1. Krisse: Satunnaisia näppyjä on ja niiden lisäksi hieman tummat silmän aluset ja punoittavat nenänpielet. 🙂 Meikkipuuteri tasoittaa omaa ihoani riittävästi jotta iho on tasainen ja terveen näköinen. Peiteaineita en itse käytä ollenkaan, meikkivoide toimii minulla täsmäiskuna näppyihin ja muihin kauneusvirheisiin tarvittaessa. :)<br />
   <br />
   Oma vinkkini pikkuvirheiden peittämiseen on sivellin. 🙂 Kapealla ja sopivan napakalla siveltimellä saa kohdistettua minkä tahansa peiteaineen (peitepuikko, peitevoide, paksumpi meikkivoide, valokynä) peitettävän kohdan päälle ilman että peiteaine leviää näpyn, rypyn tai värivirheen reunojen yli. Monesti ongelmana on se, että peiteväri leviää näppylän ympärille, jolloin näppy ei mene piiloon vaan pikemminkin korostuu. Tähän ongelmaan sivellinlevitys on ainoa ratkaisu. :)<br />
   <br />
   Lisäämällä ruskeaa luomiväriä ja huulikiiltoa saa juhliinkin sopivan meikin aikaan ja itse suosin juhlissakin todella luonnollista lookkia. 🙂

 2. Sie oot niin kaunis, ihanan luonnonkaunis &hearts;<br />
  <br />
  Mulla on menossa jo kolmas viikko ilman meikkaamista. Aluksi oli vähän outoa kuljeskella meikittömänä, kun oon tottunut laittautumaan jo parikymmentä vuotta. Tällä hetkellä en kaipaa mitään muuta kuin kulmien värjäämistä. Ihokin on alkanut hengittämään paremmin. Et tällainen aito nudemeikkaaja täällä ;D Mineraalimeikkejä ajattelin kyllä koklata jossain välissä kuitenkin. <br />
  <br />
  Mulla on vähän sellainen aavistus, että parinkymmenen vuoden päästä ihmiset meikkaavat entistä vähemmän ja vähemmän. Kirjoittelen lähiaikoina omista ajatuksistani parinkymmenen vuoden takaa, jolloin olin &quot;hörhö&quot; ja nyt sit siis samoilla linjoilla hyvin trendikäs :D<br />
  <br />
  Kivaa iltaa Miia &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *