Laiskottelijan jaarittelua ilman mitään oikeaa asiaa :)

Meillä on tänään otettu tosi lunkisti ja lähinnä pötkötelty sängyssä peiton alla piilossa kylmältä ilmalta ja sateelta. Tyttö katselee iPadilta piirrettyjä ja minä läppäriltä Netflixin kautta Make it or brake it -sarjaa, jossa olen päässyt kakkoskauden jaksoihin. 🙂 Aamulla jo ennakkoon tuskailin pitkästyttävän tylsäksi muodostuvaa päivää, mutta oikeastaan onkin ihan hyvä juttu ettei ole mitään järkevää tai hyödyllistä tekemistä. Saadaan luvan kanssa upota sängynpohjalle ja tuhlata aikaa kivojen ohjelmien katseluun. 🙂

IMG_6053.jpg

IMG_6060.jpg

IMG_6073.jpg

IMG_6069.jpg

IMG_6067.jpg

IMG_6085.jpg

Sängystä on suora ja esteetön näkyvyys ikkunan takana avautuvalle partsille ja saan nauttia uusista violeteista kukistani menemättä fyysisesti sinne hytisemään. :D. Jos en tietäisi että ulkona on vain +10°C, luulisin siellä olevan kesäinen keli. 🙂 

Muutama postausaihe kutkuttelee mielessäni, mutten tiedä saanko tätä vetämätöntä oloani kohentumaan kuvatakseni teille muutakin kuin sen mihin näkökenttäni sängystä ulottuu. 😀 Laiskottelun huono puoli on siinä, että se jää päälle – kun aamulla ei jaksa, ei jaksa illallakaan, eikä seuraavana päivänä senkään vertaa jos ei olisi aivan pakko. 😀 Nyt kuitenkin turhanpäiväinen jaadijaa seis tai postauksesta tulee kilometrin mittainen tyhjänpuhumisen opinnäytetyö. 🙂 Heipat hetkeksi! 

Laiskottelijan jaarittelua ilman mitään oikeaa asiaa :)” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *