Ruokailunurkkauksen Lack-seinähyllyt kokonaan pois?

Olen jo hetken harkinnut ruokailutilan seinähyllyjen poistamista, mutten ole saanut lopullista päätöstä tehtyä. Taustaseinän raitakuvioinin tulen pakkeloimaan ja peittämään sileäksi, se on varma, mutta hyllyjen kohtalosta olen kahden vaiheilla. Hyllyt itsessään ovat mielestäni edelleen tosi kivat ja niihin saa kauniisti esille yrttejä sekä viherkasveja. Kaikella on kuitenkin aikansa ja tämän aika taitaa olla nyt pikkuhiljaa ohi. 🙂

Ikea Lack hyllyt ruokailutilan seinällä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Ikea Lack hyllyt ruokailutilan seinällä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Ikea Lack hyllyt ruokailutilan seinällä - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Hyllyjen paras puoli on tuo hyllyillä olevien tavaroiden ja kasvien heijastuminen ja sen luoma peilaava efekti. Ihanuudestaan huolimatta kaipaan kokonaisuudelta jotain simppelimpää. Yksi ajatuksissani muhinut idea olisi ripustaa seinälle vaalea jättikokoinen taulu, jota olen jo luonnostellut ja jonka tekisin itse… Pieni probleema on myös siinä etten halua säilyttää mitään ylimääräistä epämääräisen tulevaisuuden tarpeen varjolla. En ehkä siltikään ole valmis luopumaan hyllyistäni kokonaan, varsinkaan nyt kun Ikea ei enää valmista korkeakiiltovalkoisia Lack-hyllyjä.

Saisinkohan teiltä apua ja mielipiteitä mihin suuntaan vaakakuppini voisi hyllyasiassa kallistua? Pitäisikö minun jatkaa ajatusten kypsyttelyä ja odottaa selkeän ratkaisun syntymistä, vai alkaa tuumasta toimeen ja mennä riskillä eteenpäin? 🙂


Seuraa myös Instagramissa 

15 kommenttia “Ruokailunurkkauksen Lack-seinähyllyt kokonaan pois?

 1. Musta hyllyt on kivat ja hyllyttömyyskin varmaan jees 🙂 ite varmaan poistaisin hetkeks hyllyt ja peittäsin reiät valkosella vaikka sähköteipillä ja tuumailisin hetken,jos hyllyt haluis takas olis helppo ruuvata samoilla rei illä 😀

 2. Sanotaan nyt näin, että minkä ratkaisun teetkin, niin se on oikea ja hyvä ratkaisu! Hyllyt ovat kauniit ja kokonaisuus selkeä, mutta uusi idea vaikuttaa sekin hienolta ja näyttävältä. Joten ei tästä kommentistani nyt mitään apua ollutkaan. Olet vaan sisustajana sellainen, että teet niin taikka näin, aina onnistuu ja tulee kaunista 🙂

 3. Mielestäni lack hyllyt on olleet jo pidemmän aikaa &quot;menneen talven lumia&quot;.<br />
  Tekevät raskaan näköisen seinästä, omaa silmää ainakin miellyttää nykyisin keveämpi tunnelma siksipä luovuin omista vastaavista vuoden päivät sitten.

 4. No sanotaanko vaikka näin että itse kyllä pidän noista hyllyistä ja yrteistä noissa aakkos mukeissa,mutta jos välttämättä haluat ottaa ne pois ja laittaa tilalle taulun niin mikäpä siinä 🙂

 5. Hei, mielestäni olisi hyvä idea luopua hyllyistä. Lack-hyllyt ovat mielestäni ns. menneen talven lumia jos nyt trendeistä puhutaan, samoin korkeakiiltoisuus, mutta tärkeintähän on se mistä itse pitää. Toisaalta olen ajatellut, että olisi hauskaa jos pystyisi jokaisesta trendistä säilyttämään kodissaan ne itseä eniten mielyttäneet osaset eikä aina pistäisi trendien muuttuessa ihan kaikkea uusiksi 😉

 6. Ota vaan hyllyt pois, vaihtelu virkistää! Taulu kuulostaa kivalta, itse laittaisin string-pocketin (joo, tylsää!) johon kivoja keittiö-juttuja…mutta sää et taida välittää kippo-kupeista?! Jotain mitä keräät, tai ilman et voi elää, juu, just niitä turhia tavaroita… 😉 Sen tekisin minä, kotonani! Mutta innolla ootan mitä laitat!!! Ja siks tykkään sun blogista, kun ei oo turhaa sälää! Ja hyllyjen varastoinnista…kaikki minkä pois olen laittanu, en oo kaipaillu. Jos niihin oot kyllästynyt, tuskin tulet ikävöimään??!! Mukavaa syksyä!

 7. Tuumasta toimeen! Aikansa eläneitä ja kun sinulla on myös string hyllyt, minusta ne riittävät. Oletko harkinnut maalaavasi taulun. Itse teen paljon sisustustauluja juuri akryylimaaleilla koska hajuttomia ja aina voi maalata päälle jos kyllästyy, koska isot taulupohjat ovat tosi arvokkaita. Ja minusta metri x metri pitää vähintään ison taulun koon olla. Rohkeasti vaan hyllyt pois ja voitko hyödyntää niitä jossain muualla, varastossa tai tytön huoneessa.

 8. Kaunis kiitos kaikille avustanne! &hearts; Olen hieman lähempänä ratkaisua ja erittäin todennäköisesti tulen ottamaan hyllyt ainakin kokeilumielessä pois seinältä. 🙂

 9. Olen seurannut blogiasi vasta hetken, mutta ihastuin nimenomaan tähän keittiön hyllyseinämään ensimmäiselle kerralla. Mutta uusi ideasi kuulostaa myös hyvältä. Jään odottelemaan lopputulosta!

 10. Onko hetkeä jolloin et myllää kotiasi ja laita jotain uusiksi. Tavoittelet minimalismia, mitä se sellainen minimalismi on ettei saa hetken rauhaa romuiltaan kun kokoajan on joku huonosti ja tarvitsee uudistusta.<br />
  <br />
  Mielestäni hyllysi ovat ihan ok sinun kotiisi ja kauniit esineet on kiva pitää esillä. Omaan kotiini en lack tuotteita laittaisi.

 11. Komppaan muita eli teit niin tai näin, hyvää tulee 🙂 voisiko kokeilla, että ottaa hyllyjä vähemmäksi niin kevenesi yleisilme? Nuo sinun yrtit ja aakkoskipot niin kivoja 🙂 tai sitten tosiaan poistat ne kokonaan ja laitat sen mielessäsi olevan taulun siihen. Alkoi nimityäin kovasti kiinnostamaan tuo sinun tauluidea 😉

 12. Oli menneen talven lumia tai ei, niin itse jään miettimään tuota jatkuvaa tarvetta muutokseen. Lack-hyllyjen poisheittämisestä en tässä puhu, mutta nuo design-mukit taisi olla aika uusia ja sitruspuserrin ei muistaakseni päässyt keittiön kulmassa edukseen vai miten se oli. Minne ne nyt joutuvat?<br />
  <br />
  Maalaukset ovat sinänsä ihania. Useissa kodeissa häiritsee niiden puute, pelkkiä valokuvia seinillä, tai julisteita. Eli arvostan sitäkin ratkaisua ehdottomasti.

 13. Voi kamaluus … en ole huomannutkaan että noita ei enää saa Ikeasta ! Oli IN tai OUT niin mä tykkään 😀 Eli täällä ostaja hyllyille jos päätät niistä luopua …. olin jo niin suunnitellut sellaiset lastenhuoneeseen 🙂 Mutta juu mä kans pidän noista sulla tossa kun tulee vähän &quot;tasoeroja&quot; tilaan mutta vaihtelu virkistää ja tuohan se taulukin tavallaan sitä 🙂 Ja ihanaa kun &quot;puljaat romujas&quot; … niiiin kiva seurata ja saada idiksii itekkin &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *