Kahden kuvan postaus!

Viikkosiivous ryöstäytyi hieman käsistä, kun ystäväni piipahti kylään ja innostuimme lajittelemaan kirppiskohteita lauantaina järjestettävää Siivouspäivää varten. Eteinen on kuin Kierrätyskeskuksen lajittelupiste ja maalarinteipistä askarreltuja hintalappuja lojuu pitkin poikin lattiaa. Nappasin teille kaiken kaaoksen keskellä kaksi kuvaa kodin siivotusta osasta sekä uudesta ruokapöydän paikasta maton päällä, jonka piti olla illan varsinainen postausaihe. 🙂

Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Minä kipaisen keittämään voimaannuttavat iltakahvit, jotta saamme eteisen tavarakaaoksen taltutettua ja kaikki hinnoiteltua valmiiksi lauantaita varten.

Ihanaa iltaa kaikille, huomenna jatketaan!


Seuraa myös Instagramissa 

Kahden kuvan postaus!” kommentit

 1. Sun koti näyttää selkeältä ja tilavalta (mieheni unelmalta).<br />
  <br />
  Käytännössä meillä näyttää toisenlaiselta (vanha tummahirsinen 40-luvun talo, jossa tummia puuhuonekaluja, niin painavia ja tukevie, että kestävät 50kg:set koirat ja niiden hulluttelut juurikaan huojumatta). Siksi myös meillä ei juuri loju missään irtorompetta.<br />
  Mulla on myös kukkasia hyvin paljon enemmän, vanhimmat mummon perintöä sodanajalta Karjalasta (osa niistä toki pihalla).<br />
  Sävytys meillä on selkeät perusvärit (joku slaavilainen ja lappilainen kansallispuku kai kuvaa sekamelskaa parhaiten).<br />
  <br />
  Myös vaatetuksesi on ihanan selkeä (jota minä ihailen). Mutta olen ihan täys vastakohta, rönsyän värejä kuten gudrun sjödenin kuvasto (vaikka sinänsä se on yhtä suppea). Rakastan myös valkoista ja pitsiä,mutta käytännöllisyys karjatilalla rajoittaa valkoista pitsiä (makuuhuone on poikkeus, jossa räsymattojen raidoissakin on sävymaailma mummon roosabeigeistä kalsareista nakuteltu…).<br />
  <br />
  Ja jsut siksi luen blogiasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *