Videopostaus valkoisesta Epoq-keittiöstä!

Uudessa keittiössä on monia hyviä toimintoja ja halusin esitellä ne teille videopostauksen muodossa, jotta saatte mahdollisimman selkeän kuvan Boschin astianpesukoneen avaustoiminnosta, Epoq-keittiökalusteista, laatikoiden hidastusmekanismistä, liesituulettimesta sekä muista yksityiskohdista… 🙂 

Omakotivalkoinen_1181.jpg

Omakotivalkoinen_1183.jpg

Omakotivalkoinen-99468826.jpg

17 minuutin mittaisen keittiövideon loppusta löytyy kevennyksenä yleistä hääräilyä ja höpöttelyä, koiran kanssa. 🙂 Vimeon videopalveluun lataamani keittiöfilmiä pääset katsomaan yllä olevaa kuvaa klikkaamalla, tai vaikkapa TÄSTÄ! 🙂

Tableteissa ja mobiilissa Vimeo toimii jostain syystä hieman huonosti, joten nyt video löytyy myös blogin Youtube-kanavalta TÄÄLTÄ! 🙂

Omakotivalkoinen_1187.jpg

Omakotivalkoinen_1169.jpg

Lisäinfoa keittiön säilytystilasta sekä kodinkoneista löydät tarvittaessa aiemmista postauksistani:

Keittiön säilytysratkaisut – kurkkaus kaappeihin ja laatikoihin

Käyttökokemukseni uusista moderneista kodinkoneista – Bosch Liebherr Savo Epoq Damixa

Boschin valkoinen erillisuuni pyrolyysipuhdistus

Leppoisaa sunnuntain jatkoa kaikille ja huomiseen! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Epoq)

60 kommenttia “Videopostaus valkoisesta Epoq-keittiöstä!

 1. Kiva video, siula on tosi selkeä puhetyyli, mitä on ilo kuunnella :). Ja oli tosi kiva nähdä "livenä", että miten tuo uusi keittiö tosiaan käytänössä toimii :).

  1. Tiia: Oma ääni kuullostaa aina videolla tai nauhalla hassulta. 🙂 En ole koskaan tajunnut että minulla on puheessa lauseen loppua kohti nouseva äänenpaino-maneeri, hihii. :D<br />
   <br />
   Keittiö on niin ihana, just sellainen kuin toivoinkin sen olevan. &hearts; &hearts;

 2. Sä olet kyllä niin tehokas bloggaaja ettei mitään rajaa!! Mä vaan hymyilin, kun katsoin tän postauksen!!<br />
  <br />
  😉

  1. S: Hihii, tehotiina on toinen nimeni. 😀 😀 Sun täytyy tulla N:n kanssa kylään katsomaan uutta köökkendaalia!!!! 🙂

  2. No todellakin täytyy! Oikeesti! Heti, kun saadaan joku hetki viikonlopusta vapaaksi niin päräytetään teille :))! Aivan mieletön toi keittiö!!

  3. S: Näin tehdään! 🙂 Kilauttele kun kalenteriin tulloo kahvittelun kokoinen aukko, niin pistän pannun porisemaan… kirjaimellisesti pannuun ja lieden päälle! 😀

 3. Tosi kivannäköinen keittiö ja pääosin näyttää hyvin toimivaltakin. Aika paljon kumarteluja taitaa kyllä tulla mutta se kai ihan tyypillistä jos ei ole yläkaappeja. Baarijakkarat näyttää kyllä hirmu korkeilta ja istuma-asento niissä tosi epämukavalta. Nuo pistokeratkaisut on suorastaan loistavia, mulle kans!

  1. Minttu: Alimpiin laatikoihin, uuniin ja kylmäkoneiden alimpiin kerroksiin pitää vähän kumertua ylettääkseen tavaroihin, mutta harvoin keittiössä voi muutenkaan olla tikkusuorana. 🙂 Yläkaapeissa en koskaan yletä alinta hyllyä ylemmille tasoille ja niihin jo laittaa jotakin, niin varovainen saa olla niitä kurotellessa. Esteettisesti yläkaapittomuus on minun mielestäni pelkästään etu, joten pieni kyyristely ei haittaa. :)<br />
   <br />
   Baarijakkarat ovat korkeat ja istuin osa on navan korkeudella, kapuamistahan se on tuolille istuutuminen vähän tuppaa olemaan mutta itse istuminen on kyllä ihan mukavaa. 🙂 Istun yleensä toinen jalka koukussa ja kantaa tuolin reunalla, eli todella epäergonomisesti mutta minusta niin mukavasti. 😀 Tuolit ovat ihmeen tukevat, ne ei huoju yhtään vaikka istuisi epätasapainossakin. :)<br />
   <br />
   Valopistokkeet on superit, herranjestas miten onkaan tekniikka kehittynyt vuosien varrella niidenkin osalta. &hearts; &hearts;

 4. On se vaan niin upea tuo keittiösi! Oli tosi kiva nähdä se videolla, erilaiset toiminnot eritoten.<br />
  <br />
  Näinkö oikein, että altaan nurkat olisivat olleet hieman likaiset? Mieleeni jäi, kun eräs lukijasi kommentoi joskus, että tuollaisiin melko suorakulmaisiin altaisiin jäisi helposti likaa nurkkiin. Mikä on oma kokemuksesi asiasta nyt uudessa altaassasi, likaantuuko nurkat tai reunat? Saako ne puhdistettua helposti?

  1. Nanna: tein ruokaa juuri hetkeä ennen kuvausta ja pikasiivosin altaan puhtaaksi, kuivasinkin vielä talouspaperilla, eikä se näyttänyt likaiselta paljaalla silmällä katsottuna. Piti ihan tiirailla video huolella läpi, videossa nurkat korostuvat ja luulen että syynä oli Methodin Pink Grapefruit -astianpesuainevaahto jota oli jäänyt huonosta huuhtelustani johtuen altaaseen. 😀 Nurkat puhdistuvat kyllä hyvin, vähän pitää tiskiharjalla tai rätillä nurkista erikseen pyyhkäistä pyöreäreunaisempaan altaaseen verrattuna. 🙂

 5. Ihan hyvä ajatus tehdä video, mutta olet jo tehnyt useamman postauksen monilla kuvilla, joten jäin ihmettelemään vähän että miksi vielä video?<br />
  Miten altaan puhtaana pito onnistuu? Kiinnitin huomiota että nurkissa näkyi punertavaa jtn?

  1. Anonyymi: Minulta muutama lukija toivoi videota laatikoiden vaimennusmekanismista ja siitä syntyi ajatus tähän videopostaukseen. 🙂 Kuvan ja tekstin kautta en mitenkään pysty välittämään oikeanlaista ja tarkkaa kuvaa keittiön monista toiminnoista, kuten astianpesukoneen oven automaatioavauksesta, pistorasioiden kätevyydestä ja juurikin noista laatikoiden hidastimista. Moni ei uskonut kun kirjoitin että jopa jalalliset viinilasit voi huoletta laittaa laatikkoon eikä ne heilu tai kaadu kun laatikkoa sulkee. Siksi video on mielestäni erinomainen lisä ja toimii pisteenä iin päällä kuvapostauksien ohessa. :)<br />
   <br />
   Altaan puhtaanapito on helppoa ja tuossa ylempänä ehdinkin jo vastaamaan Nannalle että nurkiin oli todennäköisesti jäänyt Methodin pinkkiä Pink Grapefruit -astianpesuainevaahtoa (on muuten loistava tuote, pakko sanoa! &hearts;) pikaisen siivoukseni jäljiltä. 🙂 Jos altaassa on ollut runsaammin likavettä (esim paistinpannun pesun yhteydessä), pitää nurkista harjalla tai rätillä hieman pyyhkäistä jotta ne saa puhdistettua kokonaan. Pyyhkäisy on kyllä vaivatonta, sillä pyyhin korkean altaan reunoiltakin roiskeet yleensä pois, joten siitä ei ole lisävaivaa. 🙂

 6. Miksi sammutinpeite on laatikossa eikä seinään kiinnitetty mistä sen saa vetäistyä nopeasti esiin jos on tarvis. Turvallisuuden pitäisi kyllä mennä tyylikkyyden edelle!

  1. Nono: Minulla ei ole sellaista seinää hellan vieressä mihin sen saisin nätisti ripustettua. 🙂 Ainut paikka on eteisen ikkunan vieressä eteisen puolella esteettisistä ja puhtaanapidollisista syistä, mutta se on hieman kaukana eikä olisi yhtään sen paremmassa paikassa. 🙂 Turvallisuus on erittäin tärkeää, mutta myönnän että tässä sammutuspeiteasiassa esteettisyys ja ulkonäkö menee turvallisuuden edelle. Tärkeintä onneksi on että peite löytyy käden ulottuvilta. 🙂

 7. On kyllä kätsy keittiö :)<br />
  Mitä tuohon kumarteluun tulee, niin sit saa tehdä kyllä normaalien alakaappien kanssakin. Ehkäpä jopa enemmän, koska joudut vielä sukeltamaan sinne syvään kaappiin saadaksesi haluamasi.<br />
  <br />
  Itse olen vain 157 cm, ja jos suunnittelisin keittiön, niin en todellakaan ottaisi yläkaappeja. Ihan törkeän työlästä touhuta keittiössä, kun yllät vain tokan hyllyn reunaan. Koko ajan saa roikkua jakkaralla. Jos ne laittais oman pituuden mukaan alemmas, niin pöydille ei sais edes kahvinkeitintä mahtumaan.<br />
  <br />
  Ja noi pistorasiat olisi niin kivat, ja tuo astianpesukoneen automaattisesti kolmen tunnin päästä sulkeutuva vesihana olis niiiiiiin hyvä juttu 🙂

  1. Minsku: Itsekin olen melko lyhyt, vain kaksi senttiä sinua pidempi ja yläkaapit on täälläkin todettu hankaliksi. 🙂 Alimmalle hyllylle ylettää ihan hyvin mutta sen yläpuolelle ei enää niinkään. Monta vahinkoa olen saanut aikaan kun olen ruokapurkkeja kurotellut hyllyltä, ja ylimpiin ei pääse käsiksi ilman tikkaita. 🙂 Alemmas ei kaappeja oikein viitsisi laittaa, koska jo pelkästään liesituulettimen ja lieden välissä pitää olla minimissäänkin noin 50cm tilaa, kalusteeseen asennatavassa tuulettimessa jopa 60-65cm, jotta se on ergonomisesti oikealla korkeudella ja turvallinen käyttää. meillä etäisyys lieden ja tuulettimen alareunan välissä on 60,5cm.<br />
   <br />
   Pistorasiat on kivat, todella kätevät käyttää ja kivan näköisetkin. ♥

 8. Keittiönne on kyllä tosi nätti! Meillä ei toimisi nuo jääkaappi, pakkanen ja kuiva-ainekaappi täysin alakaapeissa, mutta käteväthän nuo on. Pistorasia kääntöluukulla tosi hyvä, parempi kuin perinteinen ylöspomppu, koska ei ilmeisesti vie samanlailla tilaa alempana olevasta kaapista? Integrointi näyttää myös hyvältä, samoin tuo yhtenäinen taso/allas. Ja nuo Boschin koneet *huokaus*, voi että kaipaankin niitä koneita entisestä kodistamme! 🙂 Minkärotuinen on muuten tuo teidän koira? 🙂 Ja poikien äitinä näin heti tuon valkoisen, lattian täyttöpalan, autotienä pikkuautoille! 😀

  1. Mari: Ruokakaapit ovat käteviä, varsinkin jääkaappi ja kuivaruokakaappi ulosvedettävine hyllyineen. 🙂 Savon Twist Around -pistorasia vie tilaa syvyyssuunnassa vain 4cm ja koska pelkästään pöytätason paksuus on 4,2cm, ei pistorasia vie tilaa laatikostosta ollenkaan. 🙂 Boschin koneet ovat ihan mahtavat, astianpesukone voittaa vanhan Mielen (joka oli todella hyvä sekin) tiskarin 6-0. :)<br />
   <br />
   Koira on sekarotuinen, cockerspanielin ja villakoiran sekoitelma jota nykyisin löytää myös nimellä Cockapoo. 🙂 Miffe ja isoveljensä 4-vuotta vanhempi Roope-koira olivat ns. vahinkolapsia, eli samassa sukulaisperheessäni oli cockerityttö ja villispoika. Nykyisin yhdistellään tarkoituksella cockerspanielia ja villakoiraa muihin rotuihin niiden terveyden ja muiden hyvien ominaisuuksien vuoksi mutta silloin kun omat vuhvelini vuonna 2002 ja 2005 olen kotiin tuonut, ei tuollaista &quot;rotua&quot; ollut keksittykään. 🙂 Cockapoohon on haettu muutamassa maassa rekisteröintiä, mutten tiedä mikä on tämän hetkinen tilanne, onko se mennyt läpi ja on oikea rotu vai edelleen seropi. :)<br />
   <br />
   valkoinen vauhtiraita on mitä parhain autoleikkeihin. 🙂 Meillä se on toiminut hieman tyttömäisemmässä tarkoituksessa, My Little Pony Equestria Girls -ihmisponinukkejen muitinäytönlavana eli catwalkina. 😀

  2. Mari: Linkistä löytyy kuvia cockapoon sekoituksista :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.cockapooclubgb.co.uk/coat-colour-gallery.html&quot; target="_blank">http://www.cockapooclubgb.co.uk/coat-colour-gallery.html</a><br />
   <br />
   Nämä ovat persoonallisia kavereita, jokaisessa on vähän omaa ilmettä ja koskaan ei voi etukäteen tietää millainen kaveri koiraäidin masusta ulos putkahtaa. 🙂 :)<br />
   <br />
   Meidän Miffe on ihan samannäköinen mutta aavistuksen vaaleampi ollut pienempänä kuin tämän linkin istuva hauva jolla rinnassa valkoisempaa karvaa:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.breedersonline.co.uk/puppy-for-sale.asp?petid=2870×370&quot; target="_blank">http://www.breedersonline.co.uk/puppy-for-sale.asp?petid=2870×370</a><br />
   <br />
   Ja täältä löytyy kuvia miten koira muuttuu pennusta aikuiseksi:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.cockapooclubgb.co.uk/before-and-after.html&quot; target="_blank">http://www.cockapooclubgb.co.uk/before-and-after.html</a><br />
   <br />
   pentuna karva on pumpulin pehmeää ja helppohoitoista, cockapoolla ei ole karvanlähtöä ollenkaan. &hearts; vanhetuessaan villakoiramaisuus ottaa vallan ja karva alkaa karheentumaan. Todella vaikea hoitoiseksi muuttuu noin 4-vuoden iässä kun puolet karvasta on pumpulia ja puolet karheaa. Ne takkuuntuu ja sotkeentuu niin pahasti että meillä ajellaan koneella karvat puolivuosittain niin lyhyeksi kuin vaan suinkin saan ilman että koirasta tulee kokonaan karvatonta. 🙂

  1. Aku: kameran asetuksien äänilähtö on säädetty maksimille (jotta puhe kuuluu selkeästi) ja se saa aikaan voimakkaan kaikumisen. 🙂 Ihan noin paljoa meillä ei onneksi kaiu, vaikka verhojen puute aiheuttikin kaikumista verrattuna aikaan ennen verhojen pois ottamista. 🙂 Liesituuletin on ykkösasetuksella melko hiljainen, vain pienehköä hurinaa kuuluu. Sekin kuullostaa videolla siltä että lakaisuauto kulkee ikkunan takana. 😀

 9. Voi että ihana postaus! Mäkin ihailin sun selkeää ja miellyttävän kuuloista ääntäsi.. Ihana että osaat olla niin rentona ja leppoisasti itsekin videolla. Keittiösi on upea! Tekniikka kehittynyt ihan mielettömästi, kun näki videolla miten kaikki laitteet toimiikaan. WAU!

  1. kakku: Keittiö on t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n! &hearts; &hearts; &hearts; Kaikenlaisia hienouksia on kodinkoneissa ja laitteissa nykyisin, pistorasiat olivat itselleni ihan uusi juttu ja alunperin mielessäni olin sijoittanut pistokkeen saarekkeen alasokkeliin. 🙂

 10. Ihana video. Ihan hassua, mutta olen varmaan yhtä inoissani uudesta keittiöstäsi, kuin sinä itse. Tuota laatikoiden ja kaappienkin vaimennusmekanismia minä kaipaisin omaan keitiööni. Muuten olen tyytyväinen Puustellin keittiöön, jonka jo edelliset asukkaat ovat laittaneet. Mutta se kolina<br />
  kun joku aikainen lintu keittää kahvia….. argh!

  1. r: Laatikoiden vaimentimet ovat äärettömän hyvät. 🙂 Pehmennystoiminnon etäisyyden voi kaiken lisäksi säätää, eli laatikko alkaa vaimentumaan tarvittaessa jo todella aikaisin, mitä käytetään ammattikeittiöissä, joissa paiskitaan kiiressä ovet ja laatikot kiinni. 🙂 Kolina on tuttujuttu vanhasta laatikostosta ja varsinkin kylpyhuoneen laatikostosta. Kylpyhuone kun muutenkin on sellainen kaikukammio, niin siellä ei huolettomasti voi sulkea laatikkoa, kuullostaa ihan ydinpommilta, jos samalla voimakkuudella laatikon tuuppaisin kiinni kuin keittössä. 🙂

  1. Hei: tarkoitatko isoja kodinkoneita kuten jääkkaappia vau pienkoneita kuten kahvinkeitintä? Jääkaappi, pakastin ja tiskokone ovat kalusteovien takana jemmassa, pieniä kodinkoneita meillä ei ole muuta kuin sauvasekoitin, joka löytyy uunin vasemmalta puolelta laatikosta. 🙂

 11. Tosi kiva videopostaus, kiitos siitä. Itsellä on jossain vaiheessa tulossa keittiöremontti. Esittelit kivasti ja kattavasti keittiösi, joka on eleettömän kaunis ja juuri teidän perheelle sopiva. Kaikki tarpeellinen on saatu mahtumaan ja toimivakin vielä. Muuten täällä tuntuu olevan useita kateellisia ja pahansuopia ihmisiä, joilta itseltä puuttuu elämä. Täytyy vain ihmetellä, miten kehtaavatkin melkeinpä jokaiseen postaukseen kommentoida ilkeästi tyhjänpäiväisistä asioista. Sitä vastoin itse vaikutat sivistyneeltä ihmiseltä, jota ei ilkeämieliset kommentoijat hetkauta, eli et lähde niiden mukaan. Se jos mikä on vahvuutta. t. Satu

  1. Satu: Kiva että tykkäsit videostani. 🙂 Niitä on aina jännä tehdä, en tykkään hirveästi esiintyä kameran edessä ja jännitän myös puhumista videolle tai yleisölle. :)<br />
   <br />
   Olen matalan kynnyksen ihminen ja osa negatiivisemmista kommenteista saattaa johtua siitä, minulle on helppo sanoa ns. suorat sanat. 🙂 En ole koskaan jättänyt julkaisematta asiallisesti muotoiltua negatiivisvivahteista kommenttia tai kritiikkiä sisältäviä parannusehdotuksia tms. joten sekin vaikuttaneen siihen että ihmiset uskaltavat niitä minulle kirjoitella. Asiattomuudet, herjaukset ja vastaavat pistän kyllä roskakoriin, ne eivät näe päivänvaloa. 😀 Yritän parhaani mukaan antaa kommentoijille vapauden ilmaista mielipiteensä ja joukkoon mahtuu monenmoisia ajatuksia, niitä vähemmän positiivisiakin. Aina ei ole tietenkään mukavaa saada ruusujen sijasta risuja, mutta toisaalta olen saanut myös kullanarvoisia neuvoja mm. oikeinkirjoitukseen liittyen, joten eivät ole onneksi täysin turhia. Joskus krittiikki osuu omaan nilkkaani ja silloin onkin hyvä ottaa siitä onkeensa. :)<br />
   <br />
   Kiitos kivasta kommentistasi, olet helmi! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Siis sanot ettet koskaan ole jättänyt negatiivista, asiallista kommenttia julkaisematta? Tuo nyt ei oikein pidä paikkaansa, minunkin kommentteja on useampi jäänyt eetteriin. Toisia on julkaistu vasta huomautuksen jälkeen. Nytkään et julkaise minun vastaustani Satu Mähöselle koskien kateutta, vaikka se sisälsi ainoastaan pohdintaa yleisellä tasolla. Muita uusia kommentteja tähän postaukseen olet kyllä julkaissut. Ymärrän kyllä, että julkisuuskuvan hallitseminen (tai hallitsemisen yrittäminen) on tärkeää, mutta se että sanoo yhtä ja tekee toista, kasvattaa vain sitä ärsytystä, mihin aiemmassa kommentissani viittasin.

  3. negatiivinen: Jos itse koen kommentin olevan asiaton tai muutoin julkaisukelvoton, laitan sen roskakoriin. Kateus-aspektista on jauhettu blogissani iät ja ajat, en halua kommenttiboksiini kädenvääntöä kyseisestä asiasta enää kertaakaan. Mikäli muistan kommenttisi, sisälsi se hieman muutakin kuin pelkästään yleisen tason pohdintaa. <br />
   <br />
   Blogini kommenttiboksi on tarkoitettu mielipiteiden avoimeen jakamiseen kyllä, mutta en ihan oikeasti tahdo että yleinen linja on täällä se että kritiikki laulaa postauksesta toiseen samoja fraaseja toistaen. Tällä lauseellani viittaan sisustusmakuni arvosteluun, sisustukseni kritisointiin, minun ärsyttävyyteni tai olemukseni haukkumiseen yms. Kaikkia ei voi miellyttää enkä itse edes pyri siihen. Omasta mielestäni olen mukava ihminen, ystävällinen ja avulias enkä ärsytä ihmisiä tahallani. Tykkään kodistani ja sisustuksestani, tykkään valkoisesta väristä enkä tahdo muuttaa tyyliäni toisenlaiseksi sen vuoksi että jonkun muun mielestä minun pitäisi tehdä tai toimia toisin.

 12. Kaunista on. Mutta eikö sulla ole mitään kodinkoneita; sauvasekoitinta tai mitään yleiskonetta? Miten teet esim. sosekeiton / smoothien?

  1. LE: Meiltä löytyy sauvasekoitin (paistinpannulaatikosta), jolla teen smoothien ja soseutan keitetyt kasvikset sosekeitoksi. Muita pienkoneita ei ole. 🙂

 13. Todella kaunis ja käytännöllinen keittiö.napakymppi!minäkin haaveilen saarekkeesta,mutta meillä vanhassa talossa lattialuukku kellariin,joten haaveeksi jää?ehkä jokin siirrettävä…..

  1. Toinen nanna: Lattialuukku asettaa kyllä rajoitteen, mutta jokin renkaiden päällä oleva tarjoilutasomainen ratkaisu voisi olla aika ihanakin. 🙂

 14. Hei, <br />
  <br />
  Kerään Suomalaisia rakennusblogeja linkkilistaan osoitteessa: <a rel="external nofollow" href="http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html&quot; target="_blank">http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html</a><br />
  Tervetuloa lisäämään blogisi listalle, toivotattavasti saadaan mahdollisimman kattava lista josta lukijoiden/rakentajien on helppo löytää eri blogit.<br />
  Valoisaa talvea,<br />
  Yst. T Karolina

  1. Karoliina: Blogini ei ole varsinaisesti rakennusblogi, vaikka remonttihommia jonkun verran onkin ollut. 🙂 Lisäsin blogini kuitenkin listalle, voit myöhemmin poistaa sen jos katsot aiheelliseksi. 🙂

 15. Kiitos kattavasta esittelystä! Olen kommentoinut aiemminkin, mutta sanonpa taas: keittiösi on todella kaunis, selkeä, organisoitu…jne.<br />
  Jos voimme joskus keittiöremppaa tehdä, niin myöskään meille ei tule yläkaappeja! Vaikka olenkin 173cm pitkä, niin silti tarvitsen jakkaraa yltääkseni ylemmille hyllyille. Haluaisin runsaasti juuri vetolaatikoita, kaksi noita laatikko-jääkaappeja (meitä on siis kuusi henkeä perheessä) ja ehkä muutaman avohyllyn. Toisaalta olen niin laiska siivoamaan, että avohyllyt olisivat varmasti huono idea.<br />
  Tyylisi toteuttaa helppohoitoista arkea on kadehdittavaa, aina saan motivaatiota ja inspiraatiota oman kotini raivaukseen!<br />
  Olet myös ihanan rento kameran edessä (ja takana). Nauti upeasta keittiöstäsi ja ihanaa alkanutta viikkoa!<br />
  T: Kirsi

  1. Kirsi: Ihana olet, kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; Kameran edessä jännitän edelleen jonkin verran vaikka olen vähän yrittänyt pyrkiä kuvauskammostani eroon videoita tekemällä. 🙂 <br />
   <br />
   Keittiö on kompakti paketti toiminnallisuutta, säilytystilaa ja ulkomuotoa. 🙂 En koe että olisin mistään joutunut tinkimään vaikka yläkaappeja ja niiden tuomaa säilytystilaa ei keittiössäni olekaan, mitään en toisin tekisi enkä palikkaakaan vaihtaisi kalusteiden osalta. :)<br />
   <br />
   Yläkaapit ovat haasteellisia koska ilman tikkaita ei välttämättä parimetrinen mieskään ylimmille hyllyille ylettäisi. 🙂 Hyvin harvoin käytettävien juhla-astiastojen ja vastaavien säilytyksessä yläkaappien ylähyllyt ovat tietysti tarpeellisia, joten eivät ne ihan turhiakaan ole. 🙂 Meillä ei ole enää erikseen arki- ja juhla-astiastoa eikä oikeastaan muutakaan keittiöön kuluvaa tavaraa joita harvakseltaan tarvitsisi, joten meillä yläkaapit jäisivät todennäköisesti tyhjilleen kuten oli vanhassakin keittiössä ennen sen purkamista palasiin. :)<br />
   <br />
   Mukavaa alkanutta viikkoa! &hearts;

 16. Kaunis keittiö. Aiheuttaako hipaisukytkimet sinulle ongelmia siivotessa? Miten olet ratkaissut sen ongelman, että ne luututessa aina napsahtavat päälle?

  1. Sanna: Hipaisukytkimet käynnistyvät vain kosketusnäytön tapaan vain ihoa vasten, eli siivotessa eivät reagoi rättiin tai talouspaperiin. 🙂

  2. Sanna: Itse en osaa sanoa miksi jotkut koneen reagoivat liinallakin pyyhkäisyyn, olisiko niissä hipaisun lisäksi painoon reagoiva toiminto??? Testasin liesituuletinta ja induktiotasoa äsken tiskirätin ja paidan hihan läpi eikä kumpikaan reagoinut. Uuni ei käynnistynyt rätin läpi mutta hihan läpi hipaisemalla käynnistyi. Pidin hihalla päällystettyä sormea napin päällä jonkin aikaa ja ainoastaan tuo uunin virtanappi sanoin pipiip. 🙂

 17. On kyllä ihana keittiö 🙂 Tosi kiva kun jaksat panostaa näihin postauksiin. Hyvin kyllä videolta sai selvän miten eri kodinkoneet toimivat ja millaiset laatikot ovat sekä miten sulavasti ne sulkeutuvat.

  1. moonangel: Kiva että tykkäsit videosta. 🙂 Videokuvasta saa paljon yksityiskohtaisemman ja selkeämmän kuvan keittiön toiminnoista kuin pelkillä valokuvilla. Laatikoiden liukukiskot ovat huiput, edes viinilasit eivät kolise vaikka voimalla laatikon työntäisikin kiinni. 🙂

 18. Hei! Kiitos tosi upeasta postauksesta! Me ollaan juuri myyty asuntomme ja siirtymässä uuteen. Tuli ihana keittiöinspis ja jotenkin tulin myös hyvälle tuulellekin hyväntuulisesta videostasi.

 19. Höh, olen enemmän sellaisia hiljaisen tyypin lukijoita ja kommentointi jää turhan usein välistä. Innostuin ihan hurjasti videostasi ja keittiöstäsi, ja olin jo videon ensiminuuteilla päättänyt, että NYT KOMMENTOIN 🙂 Videon loputtua se tuttu laiskuus tuli taas takaisin ja päätin jättää kommentoimatta, varsinkin kun näin täällä jo olevan 50 kommenttia. Sitten tulin lukemaan näitä ja voi apua sentään mistä kaikesta ihmiset keksivät nillittää! Aivan pakko oli tulla kääntämään vaakaa painavammaksi positiivisten kommenttien puolella, ja tulla kertomaan että aivan mielettömän ihana keittiö! Niin kaunis, puhtaan valkoinen, ja ennen kaikkea vaikuttaa todella toimivalta ja näppärältä, kekseliäästä puhumattakaan! Niin kuin joku totesikin yllä, saatan olla tästä ihan yhtä innostunut kuin sinä itsekin 🙂

  1. Sanna V: Kiva kun tulit jättämään kommenttia! &hearts; &hearts; Itsekin tiedän miten hankalalta tuntuu jättää käynnistään bloggaajalle edes pieni merkki, harmittavan vähän olen itsekään viime aikoina jaksanut kommentoida lukemiani blogeja, pitäisi ryhdistäytyä nyt itsekin. :)<br />
   <br />
   Kiitos ihanainen! &hearts; &hearts; Keittiö on omasta mielestäni todella kaunis ja toimiva, mitään en tekisi tai valitsisi toisin. &hearts; &hearts; Keittiöni poikeaa jonkin verran normeista ja siksikin saatta aiheuttaa voimakkaita mielipiteitä erilaisuudellaan. Saareke itsessään on jo vanha juttu, mutta yläkaapittomuutta ja melko vähäistä kaappitilaa on kovasti ihmetelty. 🙂 Keittiö on suunniteltu meille ja sellaisena se on täydellinen! &hearts; &hearts;

 20. Moi! Ihana keittiö! Mikä ilmanvaihto kerrostalossanne on jos uudessa keittiössä on aktiivihiilisuodatin? Eikö kerrostaloissa yleensä ole jokin liesikuvusta toimiva järjestelmä? Vai onko erillisenä laitteena jossain? Saitko keittiön Epoq:lta yhteistyön kautta ison alennuksen vai sponsoroituna kokonaan?

  1. KM: meidän vanha liesituuletin oli kytketty taloyhtion huippuimuriin ja selvitystyön jälkeen kävi ilmi ettei huippari onkin manuaalinen ilman automaattista (huippareille ominaista) tehostusta, joten saimme vaihtaa sen erilliseen aktiivihiilisuodattimella toimivaan malliin. Katossa olevaa ilmanvaihtoputkea ei kuitenkaan sen vuoksi saanut kokonaan sulkea, joten asia ratkaistiin laittamalla putken suulle ilmastointiventtiili. :)<br />
   <br />
   Yhteistyöni Epoqin kanssa on sopiva paketti, jossa hyötysuhde on mielestäni kohdillaan. Ihan tuntuvan edun sain ja vaihdoksena hekin hyötyvät minun osuudestani tässä kaupanteossa. Win-win tilanne siis kaikinpuolin. 🙂

 21. Keittiö on kyllä upea! Itse kyllä hieman mietin, että mitä jos joskus päätät myydä asunnon? Nythän keittiö on tehty täydellisesti teidän tarpeisiinne, mutta mitä, jos asuntoon muuttaisi &quot;normaali&quot; perhe mikroineen, kahvinkeittimineen, leivänpaahtimineen ja normaalin astiaston kanssa? Tuo jääkaappi vaikuttaa myös hieman pieneltä enemmälle kuin kahdelle ihmiselle. Oletko koskaan miettinyt, mahtaako tuo täysin kaapittomuus (myös muissa huoneissa) ja keittiön hieman &quot;erikoisemmat&quot; ratkaisut heikentää asunnon myytävyyttä? Ihmiset kun yleisesti arvostavat korkealle hyviä säilytystiloja. Kyselen tätä ihan ystävällisyydellä 🙂 Toki se on sitten sen ajan murhe, nyt varmasti viihdytte asunnossanne vielä vuosia, mikäli mitään sen kummempaa syytä ei tule muuttaa pois.

  1. mimi: Asunnon myyntiä ajatellen ajattelen että ostajaehdokas on jo valmiiksi kiinnostunut hieman erilaisemmasta ratkaisusta. 🙂 En usko että tätä kotia tullaan myymään kaksilapsiselle (tai toiveena kaksi lasta) tavalliselle keskivertoperheelle ihan jo huoneluvunkaan puolesta. 🙂 Asunnosta on muutama jo kiinnostunutkin ja tarjouksia on tehty. Ensisijaisesti olen tietysti yhetydessä ensimmäisenä heihin mikäli asunnon myynti on joskus ajankohtaista. Tästäkään syystä en ole lainkaan huolissani etteikö hyvällä sijainnilla sijaitseva merinäköalallinen ja kaunis koti menisi aikanaan kaupaksi. <br />
   <br />
   Itse olen sitä mieltä että kiinteät vaatekaapit ja muut kaapit ovat iso miinus. Parasta on erilliset kalustekaapit, jotka asukas voi itse ostaa ja sijoittaa sinne minne haluaa, sen näköisenä kun haluaa ja samalla vapauttaa tarpeetonta säilytystilaa muuhun aktiivisempaan käyttöön. Esimerkkinä vaikkapa lastenvaatteet, jotka ovat omasta mielestäni paljon kätevämmin saatavilla lipaston tai senkin laatikoista kuin täyskorkeasta vaatekaapista. Samalla huone on tilavamman oloinen ja sisustuksellisesti pätevämpi. Tämä on kuitenkin makukysymys, mistä kukakin tykkää. Meidän koti erottautuu massasta erilaisilla ratkaisuillaan ja löytäneen aikanaan asukkaan joka osaa arvostaa valmista pakettia tälläisenään tai vastaavasti näkee sen potentiaalin omiin tarpeisiinsa. 🙂

 22. Miksi et rupea tekemään videoita suomalaisen Vlogia.com kautta. Useampi mun tykkäämistä bloggaajista käyttää sitä 🙂

  1. pinjasuo: En ollut kuullutkaan tuosta palvelusta, vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta. :)<br />
   <br />
   Sisustusaiheita siellä oli vasta kolmen videon verran, palvelu tuntuu olevan enemmän muotibloggaajien suosiossa. Täytyy katsoa mihin se kehittyy, jos vaikka itsekin liittyisi joukkoon myöhemmin. 🙂 Vimeosta tykkään toimivuutensa vuoksi kovasti, pro-versiossa isokin video latautuu palveluun muutamassa minuutissa. En pidä itseäni vloggaajana laisinkaan, ja videot ovat ainakin toistaiseksi vain murto-osa blogin sisältöä. Jos tässä innostuu vloggailemaan enemmänkin, niin vlogia-palvelu olisi kyllä kätevä, koska kerää kaikki suomalaiset videot yhteen simppeliin sivustoon. 🙂 Kiitos siis vinkistä, jään seuraamaan palvelun kehitystä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *